Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער לבשר לך ולרון שהם לא הלכו והם גם לא בדרך.

אם תרצה אני יביא לך רפידות חדשות רק כדי שתשווה בניהם!

הם הוחלפו כחלק מבדיקה שיגרתית או שהיו תופעות כלשהן מהברקסים?

פורסם

הגעתי אליו אחרי המלצות פה בפורום, עקב מנורה בלוח השעונים המראה תקלה במערכת הבלמים. הגעתי, הוא בדק את הרכב, ופשוט אמר "הלך הברקסים".

פורסם
יש עוד 50 אחוז בשר בשקט! לא הייתי מחליף!

אין פה שום 50%. יש עוד כ 2 מ"מ בלבד עד שהרפידה פסולה, היא בהחלט יכולה להגיע למידת המינימום לפני הטיפול הבא.

אפשר להמשיך לנסוע אם אתה כל 2000 ק"מ תפרק גלגלים ותבדוק שוב כדי להחלף בזמן, מה שבן אדם רגיל לא יעשה.

פורסם

תלוי מה העובי של הרפידה החדשה.

נניח עובי של חומר בלימה ברפידה חדשה 12.

נשאר לך 5, מתחת ל 2 פסול (בערך).

ז"א נשאר 3 אפקטיבי.

3 זה 25% מ 12.

הגיוני שמוסך מחליף רפידה כזאת כי סביר שהיא תישחק לגמרי לפני מועד הטיפול הבא.

פורסם

פחות מ 50%.

הביטוי "הלכו" לא נכון פה אלא אם כן אני מפספס משהו שלא רואים בתמונות, אבל יתכן מאוד שהיה צורך בהחלפת רפידות וזה תלוי בעוד כמה משתנים.

כמה נסעת עם הרפידות האלו? מה מצב הצלחות? כל כמה זמן עושים טיפול ברכב? כמה ק"מ אתה עושה בין טיפול לטיפול ועוד.

פורסם

נסעתי בערך 35K קילומטר. צלחות תקינות, והטיפול הבא ב45K, זאת אומרת שיש עוד 7-10K עד מועד הטיפול הבא.

את הרפידות כבר החלפתי, אבל משהו אחר שנעשה שם זה שהבחור שטיפל ברכב שם לי נוזל בלמים חדש על הישן, ללא bleeding של הנוזל הקיים - תקין?

פורסם (נערך)

הרפידה כנראה לא תחזיק עד הטיפול הבא, היא דקה מאוד ביחס לרפידה חדשה, רפידות ברכבים גרמניים עבות משמעותית מרפידות ברכבים אחרים.

נהג ממוצע, אמור להצליח לעבור 40k על רפידות קדמיות.

זה שהוא הוסיף לך נוזל בלם זה לא תקין.

לא מוספים נוזל בלם סתם ככה... במיוחד לא אחרי שהרפידות גמורות ושמים במקומם חדשות.

(מהלך הבוכנה מתקצר וכ'ו וכ'ו..)

עריכה אחרונה על ידי ron_man

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

זה לא קריטי... פשוט לא עושים את זה, יכול להשפך נוזל החוצה, או פעם הבאה שיעשו ברקסים ויכווצו את הבוכנה הנוזל יעלה למעלה וישפך.

נוזל בלם הוא מאכל, כלומר, הורס דברים, גומיות, צבע ועוד..

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

יצא לי להציץ עכשיו קצת בספרות ורשום שם שרפידות קידמיות יש להחליף מיתחת ל 7 מילימטר בשר ואחורה מתחת ל 2 ממ אז בהמשך לתגובתי ותיקון קל אם בתמונות אלה הרפידות הקידמיות אז אכן יש להחליפם. לגבי האחוריות כמה נישאר בהם?

• תוכן חדש...