Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקה של ב מ וו סדרה 3 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3500$ לכל חודש.

עכשיו ברצינות: כל רכב יכול לעלות הרבה כסף לתחזוקה שוטפת, והרבה זה הרבה. אמנם אני לא מכיר את הבעיות שיש ב-BMW, אבל הוא לא נטול בבעיות. קח בחשבון שחליפים מקוריים תצטרך להזמין מחו"ל.

פורסם

כבעלים לשעבר של דגם 318 (מנוע 1.9) שנת 2000, אציין כי בתמורה למחיר רכישה יקר תקבל רכב מצוין, אמין מאוד ובעל עלות אחזקה שפויה יחסית.

חפש אקזמפלר שמור (ידיים נמוכות בלבד ושטופל לפי הספר) ותתחדש.

seat leon 1.8 20v

פורסם
קפדן ברמה הכי גבוה שיש, זו בעיה?

תלוי איזה דגם ומה אתה מצפה מהרכב.

לדגמים של שנת 2000 יש מחלה בתת השילדה שצריך להוריד אותה ולרתך פלטות חיזוק. קח את זה בחשבון.

סידרה 3 שנת 2000 זה רכב יוקרתי שמלא בחיישנים. תמצא אחת שמורה או שתכין הרבה כסף (בכל מקרה תכין הרבה כסף כי שמורות נמכרות מעל למחירון בהרבה).

יישור קו אצלי ברכב (328 שנת 2000) היה בסביבות 20 אלף שח. בחודשיים הראשונים.

תעשה סריקת מחשב לרכב ותראה מה הבעיות שהמחשב מדווח עליהן, יחסוך לך הרבה כסף ועוגמת נפש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא מבין למה פתחת כאן ולא בייעוץ קניית רכב.

הייתי בעלים של הדגם הזה בדיוק, 318i מודל 2000, בשנים 2006-2013.

קודם כל אני מאוד אהבתי את הרכב וממליץ עליו, הוא נעים לנסיעה, חזק, ובעל שילדה מצויינת.

ישנה רשימה ארוכה של תקלות אופייניות, אבל רובן לא עוצרות אותך מלהמשיך לנסוע.

ביטוח מקיף אני מניח שלא תעשה כך שהמחיר הזה נחסך ממך.

בעיית התת שילדה האחורית שהזכירו כאן אופיינית לדגמים החזקים עם 6 צילינדר ולא כל כך נפוצה ב1900, מזה לא הייתי דואג.

ברשימה הבאה, מה שאין לך תיעוד שהוחלף בעבר ברכב, בחלקים איכותיים, סביר להניח שתצטרך מתישהו להחליף:

זרועות הגה

בוקסות משולשים

בולמי זעזועים

לינקים למוטות מייצבים

תושבות מנוע

תושבות דיפרנציאל

מותחני חגורות קדמיים

חיישן מושב נוסע

לגבי המנוע M43B19TU, יש נזילות שמן אופיניות ממכסה הטיימינג.

פלאנצ' מים אחורי וקדמי

רדיאטור ומיכל עיבוי

מאוורר מנוע ראשי

מותחני חגורות

חיישן קאמשאפט

שסתום CCV

חיישן מפלס שמן

רצוי להחליף שמן ופילטר גיר, למרות שעל פי הוראות הטיפול של היצרן לא צריך. תהליך יקר ומסובך.

מבחינת איבזור סטנדרתי הרכב מגיע עם חישוקים 15" וצמיגים 195/65R15, אפילו לא תמיד סגסוגת. רצוי להחליף ל16" סגסוגת מקוריים עם צמיגים 205/55R16, משפר משמעותית את האחיזה. לעיתים קרובות הבעלים מתקינים חישוקים סיניים זולים שעדיף להעיף אותם.

ההגה הרגיל עם 4 צלעות גדול מדי ואינו מצופה עור, לדעתי חובה להחליף אותו.

אם תלך למוסך מרכזי של הרשת, ברור שיפשטו את עורך.

אם לעומת זאת, אתה חובב את הדגם, יודע להזמין חלקים מחו"ל, ללמוד ספרות טכנית ולקרוא בפורומים באנגלית/גרמנית/רוסית, ולעבוד בעצמך - תהנה.

הדבר היחיד שתמיד לא הייתי מרוצה ממנו, הוא הגיר האוטומטי בעל 4 מהירויות בלבד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא ראיתי שהוא אמר שהוא מעוניין במנוע 4 צילינדר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

צודק, טעיתי בגלל התגובה של aviady1

לא משנה יותר מדי את התגובה שלי, למעט עניין התת שילדה, והגיר האוטומטי של דגמי ה6 צילינדר, שהוא בעל 5 הילוכים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לא מבין למה פתחת כאן ולא בייעוץ קניית רכב.

הייתי בעלים של הדגם הזה בדיוק, 318i מודל 2000, בשנים 2006-2013.

קודם כל אני מאוד אהבתי את הרכב וממליץ עליו, הוא נעים לנסיעה, חזק, ובעל שילדה מצויינת.

ישנה רשימה ארוכה של תקלות אופייניות, אבל רובן לא עוצרות אותך מלהמשיך לנסוע.

ביטוח מקיף אני מניח שלא תעשה כך שהמחיר הזה נחסך ממך.

בעיית התת שילדה האחורית שהזכירו כאן אופיינית לדגמים החזקים עם 6 צילינדר ולא כל כך נפוצה ב1900, מזה לא הייתי דואג.

ברשימה הבאה, מה שאין לך תיעוד שהוחלף בעבר ברכב, בחלקים איכותיים, סביר להניח שתצטרך מתישהו להחליף:

זרועות הגה

בוקסות משולשים

בולמי זעזועים

לינקים למוטות מייצבים

תושבות מנוע

תושבות דיפרנציאל

מותחני חגורות קדמיים

חיישן מושב נוסע

לגבי המנוע M43B19TU, יש נזילות שמן אופיניות ממכסה הטיימינג.

פלאנצ' מים אחורי וקדמי

רדיאטור ומיכל עיבוי

מאוורר מנוע ראשי

מותחני חגורות

חיישן קאמשאפט

שסתום CCV

חיישן מפלס שמן

רצוי להחליף שמן ופילטר גיר, למרות שעל פי הוראות הטיפול של היצרן לא צריך. תהליך יקר ומסובך.

מבחינת איבזור סטנדרתי הרכב מגיע עם חישוקים 15" וצמיגים 195/65R15, אפילו לא תמיד סגסוגת. רצוי להחליף ל16" סגסוגת מקוריים עם צמיגים 205/55R16, משפר משמעותית את האחיזה. לעיתים קרובות הבעלים מתקינים חישוקים סיניים זולים שעדיף להעיף אותם.

ההגה הרגיל עם 4 צלעות גדול מדי ואינו מצופה עור, לדעתי חובה להחליף אותו.

אם תלך למוסך מרכזי של הרשת, ברור שיפשטו את עורך.

אם לעומת זאת, אתה חובב את הדגם, יודע להזמין חלקים מחו"ל, ללמוד ספרות טכנית ולקרוא בפורומים באנגלית/גרמנית/רוסית, ולעבוד בעצמך - תהנה.

הדבר היחיד שתמיד לא הייתי מרוצה ממנו, הוא הגיר האוטומטי בעל 4 מהירויות בלבד.

תלוי איזה דגם ומה אתה מצפה מהרכב.

לדגמים של שנת 2000 יש מחלה בתת השילדה שצריך להוריד אותה ולרתך פלטות חיזוק. קח את זה בחשבון.

סידרה 3 שנת 2000 זה רכב יוקרתי שמלא בחיישנים. תמצא אחת שמורה או שתכין הרבה כסף (בכל מקרה תכין הרבה כסף כי שמורות נמכרות מעל למחירון בהרבה).

יישור קו אצלי ברכב (328 שנת 2000) היה בסביבות 20 אלף שח. בחודשיים הראשונים.

תעשה סריקת מחשב לרכב ותראה מה הבעיות שהמחשב מדווח עליהן, יחסוך לך הרבה כסף ועוגמת נפש.

תקשיב ל AmosBMW ול Fizban . שני מקצוענים אמיתיים בכל מה שקשור ל BMW .

• תוכן חדש...