Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הודעה מס' 14 בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=455611#post455611

אנא, חתמו על העצומה. (ניתן להשיג את העצומה המפורטת והמלאה בכל אחת מתחנות הדלק המשתתפות במבצע, ואצל הדיילות החינניות של מוצרי החלב בסופר מרקט הקרוב למקום מגוריכם).

לכם יש את הכח לשכנע ולעצור אותו בזמן, לפני שיהיה מאוחר.

אל תתנו לפורום לאבד את אחד מסימני ההכר הבולטים שלו.

MASTER OF CHAIN יוסף, העם איתך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועל כן באתי על החתום.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

רק לא ילך מאיתנו - מי ימשיך את שושלת הספורט המוטורי בצורת ליאונה משופרת (בעיקר עם מדבקות??), שלא לדבר על שאר הפנינים בלעדיהם אין בילתי!!!

וחוץ מזה לפותח השירשור - תמיד תוכל לשנות את כינוייך ל- mcraz ולתפוס את מקומו של ה-mc המקורי :wink:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

קמתי בבוקר, הפסדתי שעת לימודים (קמתי קצת מאוחר) והחלטתי להתחבר לפורום לבדיקת הודעות חדשות.

התגובה שלי היא :shock:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
רק לא ילך מאיתנו - מי ימשיך את שושלת הספורט המוטורי בצורת ליאונה משופרת (בעיקר עם מדבקות??), שלא לדבר על שאר הפנינים בלעדיהם אין בילתי!!!

וחוץ מזה לפותח השירשור - תמיד תוכל לשנות את כינוייך ל- mcraz ולתפוס את מקומו של ה-mc המקורי :wink:

טעות בידיך הוא יהפוך ל mcrazmel

וולאה אם אני חושב על זה יש לזה צליל כמו mcroyal

תגיד יוסי חשבת פעם ליפתוח סניף מיתחרה לmcdonald's למשל mctyossi's

אממממ... מעניין אותי מה יהיו הצעצועים שתביא אם תפתח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כל אחד,שמו "מסמל" אותו...אבל,גם איזה מנהל שינה את שמו לאחרונה:wink:

למרות שזה נראה עם קצת מריבות,אהבתי את השרשור...וההודה של שכח מזה...הכל מהאהבה...

• תוכן חדש...