Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום המצבר - טוארג 2004 V6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום רב,

נגמר לי המצבר ברכב.

איפה המיקום שלו?

הוא לא נמצא בתא המנוע....

איזה גודל מצבר עליי לקנות?

תודה

ברק

הי ברק

המצבר מותקן מתחת לכיסא הנהג ,

ההחלפה קצת קשה יש לפרק את כיסא הנהג.

המצבר המומלץ 100 אמפר , יש לבדוק יכול להיות שזה מצבר AGM .

http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=250&ArticleID=62

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ

מצברי שנפ/B]

פורסם

לא ממליץ בכלל על שנפ

אחרי האחריות גם אם הוא מחזיק מעמד הוא מתחיל לנזול חומצה.

נבדק בשנפ ראשי ת"א ואמרו שאין מה לעשות.

המצבר 72 אמפר יושב על טוראן עם DSG והתחיל לטפטף חומצה על הגיר אז למרות שהוא מניע את האוטו והכל בסדר החלפתי לוורטה בגלל החמצה.

ממש רואים את הנזילה מהמכסה השחור שיוצב מעל המכל חומצה והלוחות.

כמו כן הם מייבאים מצברים מקוריאה.

רק וורטה כחול או שחור.

פורסם

אני מזמין אותך לבדוק, נבדקה כמובן טעינה, אצל שנפ, גם התקשרתי לשנפ נתניה וממש לא דיברו יפה, אמרתי להם שהכל בסדר והמצבר מניע את האוטו, רק שיסדר את הנזילה.

הוא אמר שלא מתקנים מצברים והסביר שהמצבר מתיישן עובי הלוחות משתנה ולכן הוא מתחיל להוציא חומצה,

אני מדגיש שהחומצה נוזלת מהחיבור מהמכסה לגוף המצבר , מהמכסה השחור לגוף המצבר שהוא בצבע לבן.

החומצה לא נוזלת מפתחי הניקוז של המצבר, זה מראה לטעמי על פגם ייצור

ציטוט מגיפ טריפ:

גם אני מזמן מזמן הפסקתי להרכיב מצברי שנפ ברכבים שלי.

בעיקר בגלל החומצה שמאכלת את הפח. שלא לדבר שהם מתפגרים משהו כמו שנתיים מהקניה.

אני מחליף רק למצברי VARTA (היה לי פעם אחת ניסיון עם קטרפילר לא מוצלח במיוחד).

http://www.jeeptrip.co.il/start/forum/start.asp?p=1&id=957907

ראה הודעה מספר 4, תגובה 8.

פורסם
אני מזמין אותך לבדוק, נבדקה כמובן טעינה, אצל שנפ, גם התקשרתי לשנפ נתניה וממש לא דיברו יפה, אמרתי להם שהכל בסדר והמצבר מניע את האוטו, רק שיסדר את הנזילה.

הוא אמר שלא מתקנים מצברים והסביר שהמצבר מתיישן עובי הלוחות משתנה ולכן הוא מתחיל להוציא חומצה,

אני מדגיש שהחומצה נוזלת מהחיבור מהמכסה לגוף המצבר , מהמכסה השחור לגוף המצבר שהוא בצבע לבן.

הי

כדי לעשות פעם סדר , מצבר נוזל / מטפטף יכול לקרות בשני מקרים בגדול :

1.שבר בארגז המצבר / חיבור לא טוב .

2.טעינת יתר - תקלה במערכת הטעינה / טעינה במתחים גבוהים מובנה ברכב / השפעת טמפרטורה ( לא נראה בבדיקת מתח יציאה של האלטרנטור ) .

אני לא יודע מי אמר לך את מה שאמר ( אשמח לדעת בפרטי ) בכל מקרה אתה מוזמן אלינו לאחת מסניפי שנפ ואם התקלה אכן מפגם בייצור , המצבר שלך יוחלף במקום ( כשתגיע לסניף שלנו בקש שייתקשרו אליי ).

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

ציטוט מגיפ טריפ:

לכול ייצרן מצברים יש לפעמים מצברים דפוקים שעברו את בקרת האיכות ולא נמצא בהם פגם אלא במשך הזמן המצבר מתפגר מסיבה כולשהי כפי שציינת.

איזה כייף לי :)

פורסם

הנה תמונות של הנזילה, לפני שבוע הוצאתי את המצבר מתא המטען כי העיתון שעליו הנחתי את המצבר התפורר מהחומצה , כרגע בחשכה אני לא מוצא אותו וכנראה נאסף מהחניה, גם אם תביא לי מצבר חדש זה לא יחזיר לי את השש מאות ומשהו שקל ששילמתי על הוורטה הכחול שיש לי כרגע באוטו, הכי מרגיז שבמרכז שירות שלכם בתל אביב דיברו בצורה ממש עבד כי ימלוך, התחילו להגיד "אני לא יודע מהעשה האוטו, אני לא יודע איך אתה נוסע" ולא מדובר ברכב שטח אלא טוראן יד שניה עם 90000 קמ דיזל 2008 ואין דברים כאלו, האוטו נוסע לגני ילדים ולבית ספר יסודי, רק על כבישים סלולים, מומחי שנפ בדקו את הטעינה, ואחכ פירקו את המצבר ושטפו את מגש המצבר, זה כמובן לא עזר, דיברתי עם שנפ נתניה , עם המפעל ואמרו לי "תתבע אותי" , אז קניתי וורטה, לשני המכוניות שלי יש וורטה, כי יש Dsg מתחת למצבר.

כמו כן מומחי שנפ בתל אביב בדקו ובאמת לא היה שבר במצבר, הוא היה שלם.

uploadfromtaptalk1385061660743.jpg

uploadfromtaptalk1385061756486.jpg

uploadfromtaptalk1385061817254.jpg

uploadfromtaptalk1385061969707.jpg

פורסם

כאן אפשר לראות התחלה של קורוזיה שגורמת חומצת המצבר לקולר גיר, לכן המצבר הוחלף למרות שהיה תקין חשמלית והניע את הדיזל 1.9 כמו גדול, עם גיר שעולה אלפי שקלים ויותר לא משחקים ושנפ יותר לא קונים! וכן אני כועס.

בזמן שעשיתי טיפול הבחנתי שכל הגיר קיבל כתמים לבנים והסריח מחומצה, מהתגובה של האלומניום עם החומצה.

uploadfromtaptalk1385063589801.jpg

פורסם
כאן אפשר לראות התחלה של קורוזיה שגורמת חומצת המצבר לקולר גיר, לכן המצבר הוחלף למרות שהיה תקין חשמלית והניע את הדיזל 1.9 כמו גדול, עם גיר שעולה אלפי שקלים ויותר לא משחקים ושנפ יותר לא קונים! וכן אני כועס.

בזמן שעשיתי טיפול הבחנתי שכל הגיר קיבל כתמים לבנים והסריח מחומצה, מהתגובה של האלומניום עם החומצה.

יש שם סמל של יצרן האופנועים האוסטרי KTM? אפשר הסבר?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כל האוטו הזה בנוי כמו לגו,

בוש, וולאו, זקש, ATE, לוקאס גם אולי.

אז יש לי גם KTM!! :)

האוטו מטוס קרב F16 עושה לופים רולים וספליט אס, מה אני מתפלא שזה נוזל.

אגב הוורטה לא נוזל בכלל. וגם עלה פחות

פורסם

ציטוט מגיפ טריפ:

+1

בשני רכבים נוספים אצלנו קיימת הבעיה, של חומצה שאוכלת את הבסיס של המצבר, בשני הרכבים האלו מורכבים כבר תקופה המצברים הלבנים של שנפ.

• תוכן חדש...