Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקחת רכב כנ"ל דרך חברת הליסינג שעובדת עם מקום העבודה שלי. נסעתי ברכב כזה של חבר והמערכת נשמעת פשוט רע. כידוע לכם, ה-HU ברכב זה הוא BUILT IN בתוך ה-Dashboard ולא ניתן להגיע אליו בקלות...

הייתי מעוניין לדעת אם מישהו ביצע איזה שהם שיפורים במערכת ברכב הזה (חיבור מגבר, חיבור סאב, רמקולים על המדף האחורי) ואם כן, האם ההתקנה מסובכת? האם האחריות של היבואן בוטלה עקב שינויים אלה?

האם זה הגיוני לשלם מחיר כה כבד של מערכת כל-כך בינונית כשרוצים לנסוע ב"רב-מכר"?

פורסם

לבצע התקנה כזאת (בתנאי ומשאירים את ההד יוניט שמגיע עם הרכב) לא מסובך - אבל צריך להוסיף כסף למנחת, ואם תרצה גם צ'יפ שיגרום להדיוניט לקרוא אמפי3 (שמעתי שיצא כזה דבר :-o ), שביחד מגיעים ל-1000 שקל אם אינני טועה...

להוסיף מגבר או כל דבר אחר המתחבר למצבר/אלטרנטור, מבטל את האחריות על מערכת החשמל ברכב

(לא יודע לגבי רכבים אחרים, אך זה מה שאמר לי נציג מאזדה כשלקחתי מאזדה3 לנסיעת מבחן).

לאחרונה ראיתי הרבה מאזדה3 עם המספר 16 בסוף (הנחתי שזה יבוא אישי או הזמנה מיוחדת) וזה גרם לי לחשוב שאולי אפשר להזמין את הרכב בהזמנה אישית בלי המערכת built-in... כדאי לברר...

פורסם

יפה מאוד כבר חשבתי שהמאזדה 3 מקרה אבוד עם המערכת וחבל כי זאת מכונית יפה רק חבל שאחרי התקנה כזאת נשארים כפתורים בהגה שלא קשורים לכלום אז נראה לי שעדיף לנסות להזמין דגם שבא בלי מערכת

פורסם

לאחרונה ראיתי הרבה מאזדה3 עם המספר 16 בסוף (הנחתי שזה יבוא אישי או הזמנה מיוחדת) וזה גרם לי לחשוב שאולי אפשר להזמין את הרכב בהזמנה אישית בלי המערכת built-in... כדאי לברר...

אין קשר בין הסיומת 16 ליבוא אישי. אלה הספרות החדשות לסדרות של מאזדה 3, אחרי שסיימו עם 56 ו57. המאזדות האלה סטנדרטיות לחלוטין, בעיקר בציי הליסינג.

הכי טוב FSI!

פורסם

המזדה שבתמונות שונה מה 3 שנמכרת בראץ,בכך שיש לה מזגן מכני ולא בקרת אקלים.לבקרת האקלים ולרדיו צג משותף,כך שפירוק המערכת המקורית עשוי להיות סיפור לא פשוט,מה גם שהמערכת המקורית של ה 3 היא באיכות טובה למדי,ויש גם יתרונות במערכת מקורית כמו שקט נפשי מגניבות ועוד.אם הנושא ממש מפריע לך,חפש אוטו אחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...