Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר טלפון, על הקו העירייה..."שלום יש הרבה תלונות של שכנים על החיפושית שלך"....

"סליחה? החיפושית מכוסה, חונה כחוק בחנייה מסודרת, אוויר בגלגלים, רישוי על שמי, רק ללא טסט..."

"כן אבל היא עומדת הרבה זמן"

"אז מה? אני משפץ אותה לקראת טסט"

"רגע, אני אעביר את האחראי"

בקיצור אחרי דין ודברים הבטיח לי הפקח קנס על העמדת רכב ללא טסט, מתוך כבוד לחוק נגשתי להניע את החיפושית

ולהעביר אותה מקום...

כבלים, מצבר, ההתנעה הפולי מסותבב חלושות מושיט יד לסייע לו בסיבוב הראשון ו...בום...האצבע נתפסת בין הפולי לחגורה...

דם...הרבה! טלפון בהול לאישה, יאללה נוסעים לעין כרם...הרדמה, שיוף העצם תפרים...הרבה! כאבים...וזהו בפעם הבאה שאני עושה למישהו אצבע משולשת זה יהיה רק 3/4 אצבע...שבועיים סיק...ושהערייה תיקפוץ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן, שתיהיה לך החלמה מהירה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

רן, מצטער לשמוע על "תאונת העבודה" המעצבנת.

תהיה לנו בריא.

מצערת או מצמד??

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

שלום.

מזל שלא דחפתה את הקטן :lol: מה אתה לא יודע שלא מכניסים אצבעות למקומות צרים ויבשים?

הרגש טוב החלמה מהירה ועדיף חצי אצבע מאשר ביכלל לא.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אחרי שתשמיש את הרכב תעמוד שם ותשגע להם את הצורה

ושיקפצו כולם סתם צרות עיין

בקשר לאצבע זה אחד מהסיכונים

יש לך מזל שאתה לא נגר

• תוכן חדש...