Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להגיד נשמעים בהתאם זה לנחש (אני מעריך שלא שמעת אותם). למרות שהם זולים יותר עדיין לא מדובר בהורן של 100$ וקראתי חוות דעת חיוביות עליהם.

רמקולים שמשתמשים בהם להופעות זה לא מדד, השימוש בהורנים ברמקולים שכאלו הוא בדרך כלל בגלל הנצילות הגבוהה.

הקניה הבאה:

http://www.avantgarde-usa.com/basshorns.html

:lol:

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להגיד נשמעים בהתאם זה לנחש (אני מעריך שלא שמעת אותם). למרות שהם זולים יותר עדיין לא מדובר בהורן של 100$ וקראתי חוות דעת חיוביות עליהם.

רמקולים שמשתמשים בהם להופעות זה לא מדד, השימוש בהורנים ברמקולים שכאלו הוא בדרך כלל בגלל הנצילות הגבוהה.

הקניה הבאה:

http://www.avantgarde-usa.com/basshorns.html

:lol:

אתה מעריך נכון, ולא שמעתי אותם. אך לחשוב על הורנים, ועוד זולים יחסית...

וביקורות, זה בכלל נושא לכשעצמו.

כבל הרמקול שלי הופיע בביקורות ככבל על למחירו VAN DEN HULL CS122 שנמכר בכ 100 ש"ח למטר חיברתי למערכת

(אחרי הרצה) ו.. הפלא ופלא, הכבל הקודם שלי AUDIO LINE 2.5 מ"מ, לא רק שנשמעים כמעט אותו הדבר, וההבדלים היו כ"כ מינוריים, אלא בקטעים מסוימים אף נשמע יותר טוב..

לא כ"כ נוטה להאמין/לסמוך על ביקורות

וההורנים ברמקולים, אכן נצילים. אבל מה זה שייך? ממה שאני התנסיתי עם רמקולים,

דווקא אלה הפחות נצילים נשמעו טוב יותר.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לא ביקורות אלא חוות דעת ואני מתייחס רק לכאלו של מתחרים ידועים שיש ברשותם הורנים יקרים יותר.

היית יכול לחסוך את העלות של הכבל אם היית מרים אליי טלפון. הייתי מוכר לך בפחות מעשירית המחיר כבל שנשמע בדיוק אותו הדבר (ואת זה אני אומר מבלי לשמוע אותו) וללא צורך בהרצה! בעצם אתה יכול לגשת לבד לאייס ;)

הקשר לנצילות הוא שהורנים מצויים ברמקולים של הגברות מקצועיות בראש ובראשונה בשל הנצילות הגבוהה (שמן הסתם מאוד עוזרת בהגברות שכאלו) ושלפי זה לא הייתי שופט הורנים לטוב או לרע.

ההורנים הזולים יותר של ID נצילים פחות, גם זה לא ממש מדד.

פורסם
אך כשהם לא מכוונים כמו שצריך, הם עושים חור באוזן ויוצאים מפרופורציה.

גם אותם היה צריך לכוון מפה ועד הודעה חדשה.. .
לא יוצאים מפרופורציה ולא עושים חור בראש . לא צריך לכוון שום דבר בצורה מיוחדת , אפילו ב FLAT לגמרי הם נשמעים טוב מאוד . לא יוצאים מפרופורציה ובטח ובטח שלא עושים חור באוזן , ההיפך הוא הנכון.

את זה אני אומר אחרי שיצא לי לשמוע גם את ההורנים של אייל וגם את שלי , שניהם ללא כיוונים "מפה עד להודעה חדשה".

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עדכון ... 8)

לפני לא מעט זמן "נפל" לי לידיים ג'נסיס דואל מונו , שהחליף את האלפיין V12 . הגנסיס קיבל את האחריות על ה IDMAX (מיותר לציין שהוא עושה עבודה מצויינת) .

כמו שאמרתי , אחרי הרבה זמן שהדואל מונו היה מחובר בצורה פרוביזורית בבגאז , ליוסי (ALPINE) היה זמן לטפל לי באוטו ואתם יכולים לראות את התוצאות. בהתחלה שנפגשנו תכננו להתקין באותה צורה שהייתה קודם - 2 חלונות למגברים , אבל היות והמגברים הם באותו רוחב אבל לא באותו אורך ( ה 4 ערוצים מעט ארוך יותר ) זה לא יצא סימטרי ולכן נראה לא טוב . לכן החלטנו לעשות חלון אחד ובעצם ליצור מגבר אחד ארוך . לטעמי זה נראה הרבה יותר טוב ... הבניה שעליה יושבים המגברים עשויה מ MDF שצופה באותו סקיי שאיתו ציפינו את הבגאז מלכתחילה ..

P5190039.jpg

P5190037.jpg

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מעולה! נראה טוב והמערכת עצמה, טוב נו מה אני כבר יכול להגיד. אה,כן, תחליף את התמונה בצד :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי המגברים לא נקיים מספיק

עצם העובדה שהצלחת לצלם אותם זה מכיח את הכל.

בכל זאת תקבל ממני ציון 10 עגול.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עוד פעם התחלנו עם עניין הצילומים?:)

עכשיו הפלטה האחורית נראית יותר נעימה לעין

הורנים טוויטרים או קואקסיאלים , הכי חשוב זה להנות

מקסימום תנסה להזמין מג'נסיס שלדה מאוחדת למגברים לפי נתוני אורך שאתה רוצה , וכך יהיה לך מעין סופר מגבר של 7 מטר ברכב:)

יכול להיות משעשע

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ביום שישי הייתי אצל ה-מתקין יוסי וראיתי את ההתקנה במכונית של עופר (בחור על הכיפק),

ראיתי הרבה התקנות עם המון "רעש" בעיניים ומה שראיתי בהתקנה הזו :הקלאסיקה של ההתקנות, התקנה נקייה מעודנת.

פשוט מושלם. מקום ראשון בעיצוב. (וסחבק יודע על מה הוא מדבר)

ועל הציוד שיש לא צריך לשמוע---פשוט רק להביט.

פורסם

התקנה יפהפיה עופר.

אני מבין שמדובר על ג'נסיס ארבע ערוצים + ג'נסיס דואל מונו.

זה נראה טוב, ואני בטוח שזה נשמע לא פחות ממעולה! :-P

עפ"י השרשור במקור היה לך ג'נסיס והחלפת אותו באלפיין, מדוע?

אצלי כל המערכת על טהרת הג'נסיס (למעט ה-HU...)

לבסוף הבאתי את הסאב אודיופיל 12" שהמלצת עליו, הוא לא פחות ממדהים!

אחרי שאני מסיים את הכיוונים \ Break In, אשמח לקפוץ ולהשוות רשמים.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...