Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עבור חבר מחפש מחירון קראוס לאלפא ספיידר (73) ו-(76) תודה רן

לפי מחירון קראוס 2007

אלפא ספיידר 2000 1973 ו- 1976 (המחירים זהים)

640....1,920....3,200....7,200....11,200....16,000

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לבקש על פיאט 128 שנת 73 מושלמת מבחינת חלקים+כל החלקים מקוריים, האוטו רק צריך לעבור טיפול שמנים פלאגים וכו' ופחחות וצבע בגלל כמה נקודות חלודה וקילופיי צבע(אין רקבונות)

חייב להוסיף שהאוטו עבר 53,000 ק"מ מהשנה שהוא יצא מהמפעל!!!

אני מוסיף 3 תמונות של האוטו...

pict0006dm4.th.jpgpict0007ck3.th.jpgpict0008nj1.th.jpg

ואם אפשר לדעת כמה הוא מופיע במחירון קראוס ואיזה רמה פחות או יותר הוא נחשב

פורסם
הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לבקש על פיאט 128 שנת 73 מושלמת מבחינת חלקים+כל החלקים מקוריים,

פיאט 128 1973 4 דלתות סדן

240...720...1,200...2,700...4,200...6,000

נראה לי רמה 4 לא בטוח.

לגבי השאלות האחרות אין לי מספיק נסיון לענות, בטח המבינים באמת יענו בהמשך

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

הרכב שלם, אבל הוא בטח לא ברמה 4. רמה ארבע זה רכב נוסע שנראה נורמלי. זה עומד לא מעט זמן לפי מראהו, ויש לו גם חלודה נחמדה בלא מעט נקודות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מחירון קראוס רלבנטי להערכת שווי של מכונית בארה"ב, ועיקר שימושו בארץ הוא לצורך תמחור המכס. הרלבנטיות שלו למחיר הקניה בארץ היא רק לצורך התרגיל המחשבתי "בכמה אני יכול לייבא רכב כזה מחו"ל", ואז להגיע למסקנה "אם כך, אני בחיים לא אשלם XXX עבור הדרעאק הזה".

ספציפית לגבי התמונות, הערכה גסה של מצבו היא 5.5 - אין שום דבר באוטו שלא צריך שיפוץ, ויש דברים שנראים כבר מעבר לשיקום. הדגם אגב הוא מהמחצית השניה של 1973, לאחר שינוי הגריל, סמל, גלגל הגה ועוד כמה דברים קטנים. אוטו נחמד מאוד שלא זכה למוניטין טוב בארץ בגלל אמינותו המפוקפקת, ובזמנו כמשומש נמכר בהרבה פחות מאחיו הקטן ה 127.

נמרוד

פורסם
הרכב שלם, אבל הוא בטח לא ברמה 4. רמה ארבע זה רכב נוסע שנראה נורמלי. זה עומד לא מעט זמן לפי מראהו, ויש לו גם חלודה נחמדה בלא מעט נקודות.

הרכב הזה עד לפני כמה שנים היה עושה סיבוב קטן בשביל לשמור על חיו!

לגבי אמינות, האוטו הזה היה של אמא שלי תקופה של מעל שנה והאוטו בחיים לא עשה בעיות! הוא היה אוטו מאוד מאוד אמין!

תודה רבה לך koral

פורסם

דוגמא מצויינת לעלות שיפוץ רכב ישן, מתוך הנחה שלא חסר לאוטו כלום, והמנוע מסתובב ותקין:

4 צמיגים.

החלפת כל הגומיות.

טיפול תקופתי מלא כולל החלפת כל הנוזלים ברכב!

בולמים-משתי סיבות גומיות הבולם יבשות והבולם עצמו יפרוץ בקפיצה הראשונה לאחר ששבת כלכך הרבה זמן.

כיוון פרונט.

וישרים, נורות, ישור קו לטסט.

פוליש ווקס במקרה הטוב, פחחות במקרה הפחות טוב.

אגזוז? לאגזוזים הנ"ל הייתה נטיה מרגיזה להחליד גם כשעבדו, במנוחה התפוררו מהר יותר.

קוסמטיקה פנים.

בירוקרטיה-ניירת העברת בעלות טסט וכו'

הפתעות.

אלה הדברים הנחוצים והידועים, היתרון שמדובר בפיאט נפוצה שיש לה המון חלקים ורובם לא יקרים, החסרון שמדובר בפיאט נפוצה ללא יחוד וקוסמת בעיקר לחובבי נוסטלגיה או כאלה שיש להם קשר מיוחד לרכב כזה...

ליד כל סעיף יוסיף כל אחד את המחיר בהתאם ליכולות שלו להשיג דיל או לא....אז להחליט האם הרכב שווה לו את המחיר או לא, הרכב ניראה במצב טוב קווים ישרים והפנים שמור משוגע לעניין יהנה ממנו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

האם הניירות הופקדו? (אני שואל מטעמי התעניינות אישית).

ה 128 הוא רכב חביב והיווה בזמנו פריצת דרך (ניצול חלל,הנעה קדמית-מנוע רוחבי,רצועת תזמון מגומי,מנוע בעל הספק נאה יחסית).

האם הוא 1.1 או 1.3?

ולשאלתך,כקונה פוטנציאלי אני הייתי שוקל את עלות השיפוץ (מיכני,פחחות וצבע ,גרירה והעזרים מסביב-כפי שצויין, הכל דורש השקעה) ובחישוב פשוט הייתי מגיע ללא פחות מ 10,000 ש"ח בהנחה שהמנוע לא תפוס ואם כן הוסף שיפוץ.

מסקנה,לא שווה לשלם על הרכב.

פרקטי-שפץ בעצמך או מסור אותו לידיים טובות,גם תשלום סימלי יכול להילקח בחשבון.

גילוי נאות-אם הרשיונות מופקדים ואין חובות,הייתי שוקל היות ואני זקוק לרכב שני לשימוש יומיומי בימים שאינני רוכב לעבודה על הקטנוע ואני מחפש לצורך זאת כל פיאט/לנצ'יה ישנה שאינה בסטטוס אספנות ושיכולה לנוע גם בשעות הבוקר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

למה זה מעניין אם הניירות הופקדו ? - שהרי מדובר ברכב אספנות והוא אינו צובר אגרות!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הרכב כרגע לא מוגדר ברשיונות כרכב אספנות אבל הרשיונות הופקדו אני חושב בדיוק שנגמר הטסט, ככה שכנראה יש לשלם רק טסט אחד אם בכלל!

ואליך רן, אני יודע שבגלל שהאוטו עמד כמה שנים הוא צריך שיפוץ יותר מקיף ממה שרשמתי, אבל אפשר לנסוע ככה אם זה רכב יחידי ואין איך להביא לו חלקים או כל מה שקשור לטיפול בגלל שהאוטו עמד!

בכללי בפנים אני לא חושב שיש כמעט מה להשקיע כי בתוך האוטו יש רק אבק ולא יותר מזה!

ד"א המנוע של האוטו הוא 1100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...