Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה:

הבאתי מפירוק סליל מקורי ב200,החלפתי ועדין היתה אותה בעיה.

לקחתי שעון לחץ מכאני מחבר,קומפרסיה יצאה תקין על כל הצילינדרים!

אחרי דקות ארוכות של מחשבה החלטתי לפתוח מכסה שסתומים, באמת ראיתי שבאותו צילינדר

המרים יצא מהמקום שלו ובעצם שסתום היניקה לא סגר טוב.החזרתי אותו למקום שלו,סגרתי הכל

ונעלמו הבקפיירים.נסעתי עפ הרכב 20 דק',יצא מעט עשן לבן כנראה בגלל שאריות דלק שלא נשרף

אבל אין לי מושג למה יש לי בקפיירים ממש חלשים מהאגזוז.. ויש לי רעידות בסרק!

האם התופעה אמורה להעלם? כמה זמן דרוש לשריפה של כל הדלק?

שלום.

בפעם הבעה תקשיב לזקנים כי הם לא תמיד מגמגמים ומדברים שטויות לפעמים הם גם יודעים משהוא!!!

הרי אמרתי לך מהתחלה בעיה בשסטום יניקה!!!

בברכה בני ל.

אגב מכונאות זה גם ידע וגם נסיון 8)

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדיקת דליפות לא תיתן מענה לבעייה זו, כי השסתום לא נפתח, ולכן הליקג' יראה תקין.

אם השסתום סגור למה יש באקפייר?

תוכל (או מישהו אחר מהמומחים) להסביר את כל התרחישים בהם נגרם באקפייר?

פורסם

דוד תודה,הבעיה היתה אצלי שהמרים לא ישב במקום,עדין לא הבנתי איך זה מסביר את זה שכל פעם שניתקתי אותו מההצתה נעלמו הבקפיירים בסרק אבל עלו בסל"ד גבוה.

העשן נעלם,יש עדין בקפיירים חלשים-כיוון שסתומים יפתור את הבעיה?

מחכה לתשובה לשאלתו של אביב.

פורסם

ETBK כתב,עדין לא הבנתי איך זה מסביר את זה שכל פעם שניתקתי אותו מההצתה נעלמו הבקפיירים בסרק אבל עלו בסל"ד גבוה.

כל פעם שניתקת את ההצתה,לא היה ניצוץ בצילינדר שאמור היה להצית את התערובת,ולגרום ללחץ מוגבר בצילינדר.

הלחץ הנ"ל דוחף את הבוכנה למטה ,אבל אם שסתום היניקה לא סוגר טוב,חלק מהלחץ משתחרר דרכו.

"נעלמו הבקפיירים בסרק אבל עלו ב"סלד גבוה", למה ? משום שבס"לד גבוה יש יותר לחץ בצילינדר,וזה גורם לפעולה שדומה

למצב של הצתת התערובת.אני מדגיש פעולה שדומה מבחינת הלחץ ולא הפיצוץ. בסל"ד הגבוה ללא הצתה התערובת נפלטת מהשסתום הפגום

תערובת לא שרופה.קוראים לזה בק -פייר כלומר אש חוזרת.בפועל אין אש כאשר אין ניצוץ.הרעש שאתה שומע דומה למשרוקית בה אוויר בלחץ עובר דרך פתח צר.

אביב, אני מקווה שזה עונה גם לשאלתך.תוספת קטנה,השסתום סגור אבל האטימה סביבו לקויה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

המרים יצא מהמקום שלו ובעצם שסתום היניקה לא סגר טוב.החזרתי אותו למקום שלו,סגרתי הכל

ונעלמו הבקפיירים.

בקפייר יכול להגרם מהצתה לא מכוונת, תיזמון לקוי, חוסר דלק, שסתום פליטה לא נפתח או שסתום יניקה לא אוטם.

רק האחרון תגלה בבדיקת לחץ הפוך.

מכוון שתוצאות הדחיסה יצאו תקינות ושוות בכל הצילינדרים, אני נוטה יותר לבעייה בשסתום הפליטה, אך משהו לא מסתדר לי באופן התיקון, מרים שסתום לא יוצא סתם מהמקום, איך בדיוק מצאת אותו ואיך החזרת אותו למקום?

מדובר בשסתום פליטה או יניקה?

פורסם

ונעלמו הבקפיירים.

דניאל הבחור כתב שמדובר בשסתום יניקה שלא נסגר טוב ולכן הצעתי לבצע בדיקת ליקייג'.

פורסם

דוד תודה רבה על ההסבר הממצה!

דניאל,לגבי שאלתך איך החזרתי: פשוט מאוד עם בוקסה 11מ"מ ומאריך. (יש בורג שיושב ממש מעל לקפיץ,משיכת המאריך לאחור מקנה חופש להחזרת המרים למקומו בעזרת מברג).

נכון שמרים לא יוצא סתם,השאלה ממה זה נגרם,ושוב עולה לי השאלה שאף אחד לא ענה עליה:האם כיוון שסתומים יגרום למרים לא לברוח יותר ויעלים את הבקפיירים?

פורסם
בקפייר יכול להגרם מהצתה לא מכוונת, תיזמון לקוי, חוסר דלק, שסתום פליטה לא נפתח או שסתום יניקה לא אוטם.

רק האחרון תגלה בבדיקת לחץ הפוך.

מכוון שתוצאות הדחיסה יצאו תקינות ושוות בכל הצילינדרים, אני נוטה יותר לבעייה בשסתום הפליטה, אך משהו לא מסתדר לי באופן התיקון, מרים שסתום לא יוצא סתם מהמקום, איך בדיוק מצאת אותו ואיך החזרת אותו למקום?

מדובר בשסתום פליטה או יניקה?

אם מותר לי להרהר בקול רם,אז אומר שלפי דעתי בקפייר לא יכול להגרם מחוסר דלק.אלא מעודף דלק ,בפרט כאשר חדר לאגזוז לא מוצת.בנוסף יכול להגרם ממכסה דיסטר' סדוק.נכון שיכול להגרם גם מהצתה לא מכוונת. אבל במקרה הזה ETBK כתב שיש בקפייר גם כאשר הוא מוציא את כבל ההצתה לאותו צילינדר.

בברכה דוד.

ETBK, כן כיוון שסתומים יגרום למרים לשבת במקומו.אם יפסיקו הבקפיירים בעקבות כך,זאת כבר שאלה אחרת,לא בטוח.

פורסם

אכן יגרם בק פייר מחוסר דלק. זה ישמע מסעפת היניקה דווקא ולא מהאגזוז.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני , מיד לאחר התגובה שלך שחולקת על דעתי,הינעתי את הגיפ' לאדה ניבה שקניתי בנוסף לאחרונה.העלתי את סיבובי הסרק

ל-2000. ניתקתי (כאשר המנוע עובד )את צינור הדלק שמותקן בין הטנק למשאבת הדלק.חיכיתי 2 דקות עד שהדלק נגמר בקרבורטור, המנוע נכבה מחוסר דלק.לא היה שום ואפילו לא סימן של בקפייר.כמו כן הנעתי את הפיג'ו 106 94 הזרקה

לחצתי עם פלייר את הצינור שמספק דלק מהטנק ליחידת ההזרקה.המנוע גימגם ונכבה.גם כאן לא היה שום סימן לבקפייר.

דני ודניאל,לכן אני מבקש חזור ובקוש. :-P בקפייר לא יכול להגרם מחוסר דלק.

נא לחסוך את האזהרות,אני יודע שלא בריא לבצע את הפעולה כפי שעשיתי בפיג'ו,האוטו שלי ואני לא מפחד מנזקים.

אם תמשיכו לחלוק עלי בנושא הנ"ל,אני מוכן לבצע כל דבר שתגידו במכוניות הנ"ל(בליווי תמונות),כדי לגרום לבקפייר בגלל חוסר דלק , ולהוכיח שאתם לא צודקים.

מעניין מי ירים את הכפפה . :-P

בברכה דוד.

פורסם

בזמן שמתחיל להיות מחסור בדלק, המנוע חייב ,אבל חייב להיות בעומס רב. לא חייב כל פעם בקפייר, זה לא חוק בל יעבור לגבי כל אוטו בכל מצב, ממש לא. בתנאים מסויימים שקיימים, זו תופעה שקיימת מנסיוני לאורך השנים, וקיימת הרבה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
דניאל הבחור כתב שמדובר בשסתום יניקה שלא נסגר טוב ולכן הצעתי לבצע בדיקת ליקייג'.

אז הוא אומר, ביקשתי שיבהיר איך הוא ידע שמדובר בשסתום יניקה דווקא.

נחכה לתשובות ואז נתווכח.

פורסם

דני,בתגובתך האחרונה אני מוצא נסיגת מה מהקביעה הנחרצת שלך,"אכן יגרם בק פייר מחוסר דלק."טוב לבצע נסיגה כאשר חברך מבצע נסיון ומוכיח שלא כך הדבר.למענך ביצעתי עוד נסיון שלא הצלחתי לצלם אותו, קשה לתפוס את האש של הבק פייר במצלמה

זה מה שיצא.הבק פיירים החלו כאשר עמדתי עם המצלמה ומישהו הוסיף דלק לקרבורטור בנשיפה דרך צינור גומי .

נראה שגם דניאל נסוג מקביעתו,עובדה שהוא לא הגיב.בחור חכם,למה לו להכניס ראשו למיטה חולה ?. :-P

בברכה דוד.

פורסם

לחברים שלום

הרשו לי להתפרץ לדלת פתוחה

הבחור שחרר את בורג כיוון השסתום ,כדי להחזיר את מוט הדחיף למקום וכנראה סגר את הכיוון יותר מדי,יש לפתוח מעט את הבורג הכיוון והבעיה תעלם ,אולי לא מייד עקב שאריות של פיח אך תוך כמה שעות של עבודה

יגאל

• תוכן חדש...