Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WIDE SCREEN למחשב

razmel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה זה טוב ?

המסך שלי התקלקל במסגרת האחריות.

שלחתי אותו למעבדה ושם החליפו לי אותו למסך חדש.

מסרתי מסך רגיל, שכנראה כבר אינו משווק, וקיבלתי במקומו מסך WIDE SCREEN.

קצת קשה לי להתרגל אליו, וענין אותי מה היתרון שלו על מסך רגיל.

האם שודרגתי או דורדרתי ?

מישהו יודע ?

(המחשב לא משמש אותי לצפיה בסרטים, או משחקים, אלא לעבודה וגדישה ברשת בלבד).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשמו כן הוא - מסך רחב.

יתרון - הרבה יותר שטח עבודה, לדוגמא - אפשר לעבוד על מס' חלונות רבים יותר בו זמנית.

טכנ' חדשה יותר, לשם העתיד מכוון.

חסרון - צריך להתרגל. לא תמיד נוח יותר.

פורסם

לדעתי דורדרת.

השטח של מסך רחב קטן משטחו של מסך רגיל בעל אותו גודל אלכסון, ובגלל זה הם גם יותר זולים.

היתרון הוא למי שמשתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים בפורמט רחב. לכל יתר המטרות הוא בעיניי מעצבן ונותן יותר מדי ברוחב על חשבון הגובה.

יתרון - הרבה יותר שטח עבודה, לדוגמא - אפשר לעבוד על מס' חלונות רבים יותר בו זמנית. דווקא פחות שטח עבודה!

טכנ' חדשה יותר, לשם העתיד מכוון. אותה טכנולוגיה בדיוק רק צורה יותר מלבנית

פורסם

אני מניח שגם להצגת תמונות זה לא יהיה נוח.

המצב היום הוא שכמעט לא קונים מסכים רחבים ביחס לרגילים ולכן הורידו את המחירים שלהם.

זה צריך להיות המצב גם פה - הם נתקעו עם מסכים כאלה ואין להם בעיה להיפטר מהם כשצריך.

אני הייתי בודק אם יש אפשרות להחליף למסך רגיל:roll:

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

שלא לדבר על זה שהייתי צריך לעשות CROP לתמונת הרקע לשולחן העבודה שלי לפרופרוציות החדשות, כי היא הפכה למעוותת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מסך WIDE הרבה יותר זול לייצור ולכן גם זול יותר לרכישה , או בעברית : חסכו עליך כסף.

אני הייתי מבקש להחליף מיידית למסך בעל פרופורציות נכונות, מדגם שאינו נחות ממה שהיה ברשותך קודם לכן.

רק השבוע החליפו לי מסך LCD של סמסונג בן שנתיים וחצי למסך זהה בלי בעיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה לא מרבה לצפות בסרטים וכו' אז אני מציע לך להחליף את המסך למסך רגיל.

Wide Screen בעל יתרון כאשר צופים בסרט.לשימוש יום יומי הוא פחות נוח וצריך להתרגל אליו,גם אחרי שמתרגלים זה לא אותו דבר.

אני ממליץ לך להחליף אותו במסך רגיל.

פורסם

השטח של מסך רחב קטן משטחו של מסך רגיל בעל אותו גודל אלכסון.

אם החליפו לו מסך 17 אינץ' רגיל ל-17 אינץ' WIDESCREEN אזי השטח פעולה של המסך זהה,ההבדל הוא שאחד מהם יהיה צר יותר וגבוה יותר,והשני יהיה רחב יותר ונמוך יותר.

ברור שאם תקחי מסך רחב בגודל 17 אינץ' ותשימי לידו מסך רגיל של 19 אינץ' תקבלי במסך הרגיל יותר שטח צפייה כי הוא יהיה בערך באותו רוחב של ה-17 הרחב,אבל יהיה גם גבוה יותר.

לפותח השרשור,אם אתה רואה סרטים מדי פעם אזי צ'ופרת,מסך רחב הרבה יותר "נכון" לצפייה בסרטים או טלויזיה בכלל (עובדה שכל מסכי הפלאזמה וה-LCD החדישים הם בפורמט רחב).

אם אין לך כוונה לראות בו סרטים-בקש להחליפו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמה בלאגאן בthread אחד.

מישהו חשב למה סרטים הם wide screen? זה נראה לכם תרגיל שיווקי? מישהו יודע איך מצלמים סרטים? אתם יודעים שהם מצלמים בד"כ על סרט 35 מ"מ עם עדשה מיוחד ש"דוחסת" את הגובה ובקולנוע משתמשים בעדשה מתאימה ע"מ לפרוס את הסרט?

נראה לכם שמישהו היה עובד כ"כ קשה ומשקיע כ"כ הרבה כסף בשביל תרגיל שיווקי? (כאילו לא היינו הולכים לקולנוע אם מראש התמונה היתה 4:3...)

הסיבה היא שבגלל ששתי העיניים שלנו נמצאות לרוחב - שדה הראיה האפקטיבי שלנו הוא רחב יותר.

מסך רחב ינצל טוב יותר את שדה הראיה האפקטיבי שלנו.

בקיצור - רז, תהנה מהמסך החדש ותדאג שהוא יהיה ברזולוציה מתאימה (16x10)* אחרת הכל יראה מעוות.

* קולנוע זה אכן 16x9 (או יחס אנאמורפי אחר) אבל מסכי מחשב רחבים הם 16x10

פורסם
מסך WIDE הרבה יותר זול לייצור ולכן גם זול יותר לרכישה , או בעברית : חסכו עליך כסף.

אני הייתי מבקש להחליף מיידית למסך בעל פרופורציות נכונות, מדגם שאינו נחות ממה שהיה ברשותך קודם לכן.

רק השבוע החליפו לי מסך LCD של סמסונג בן שנתיים וחצי למסך זהה בלי בעיות.

רחוק מהאמת.

המציאות היא שמסכי לא-wide כמעט ולא מיוצרים כיום, בדיוק כמו המצב בטלוויזיות LCD. כל המסכים מבוססים על מספר מצומצם של פאנלים, אותם יצרני המסכים מוכרים תחת המותגים שלהם. יש מעט מאוד יצרנים לפאנלים עצמם - LG Philips, סמסונג-סוני, AU הסינית ועוד כמה. הפאנלים שמיוצרים אצל החברות האלו מהווים את הבסיס לכל המסכים בשוק, ללא קשר למותג.

החברות האלו כמעט והפסיקו לייצר פאנלים ב4:5 (יחס "רגיל"), ועברו ל16:10 (WIDE).

הם זולים יותר כי הם חדשים יותר, ונפוצים יותר.

אני משתמש בWIDE כבר שלוש שנים בערך (Dell 20, ועכשיו Dell 24, ובקרוב Dell 30), ואני לא מסוגל לעבוד שוב עם מסך רגיל. אולי עם שניים.

מסכים רחבים פחות טובים למשתמש הביתי הפשוט, זה שרוצה רק לראות דף אינטרנט או תמונה. הם הרבה יותר טובים לכל מי שמשתמש במחשב שלו לצרכי עבודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם החליפו לו מסך 17 אינץ' רגיל ל-17 אינץ' WIDESCREEN אזי השטח פעולה של המסך זהה,ההבדל הוא שאחד מהם יהיה צר יותר וגבוה יותר,והשני יהיה רחב יותר ונמוך יותר.

17 אינטש זה אורך האלכסון. בהחלט יש הבדל בין שטח ריבוע שהאלכסון שלו 17 מאשר מלבן צר שגם לו אלכסון 17.

:turn-l:

• תוכן חדש...