Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BOSE פיתחה טכנולוגיית מתלים חדשה המבוססת על מתלים שנשלטים עצמאית על ידי מנועים אלקטרומגנטים ליניארים.

בקישור יש הסבר על הטכנולוגיה, ומספר סרטים מרשימים מאוד (לדעתי) שמראים למה מסוגלת

מערכת המתלים: קישור לאתר BOSE

הסרטים בצד ימין למטה. שימו לב, למשל, ל-Bump test track.

עומר.

פורסם

נראה באמת מוזר להסתכל על זה.

זה כאילו האוטו מופרד מהגלגלים :roll:

אני מהמר שהרכב יהיה נוח בהרבה בעקבות כך, ומעבר על באמפרים או כבישים משובשים (שלצערינו יש רבים כאלה בארץ) יהיה נוח וקל יותר,

אבל זה נראה כאילו זה יפריע לרכב מבחינה ספורטיבית. דיי יהיה קשה לנהוג על רכב שיהיה מנותק מהכביש. נוח? מאוד. ספורטיבי? לא.

מזכיר לי את ה C5...

אגב,

בחלק מהסרטונים (cornring למשל...) זה לא נראה כאילו הבולמים מיוחדים או משהו כזה, אלא פשוט הם נראים בולמים נוקשים יותר ולכן אין זווית גלגול, וברכב השני הבולמים פשוט רכים ולכן הרכב זז מצד לצד.

Back to the original - NC again.

פורסם

אתם בטוחים שזה כ"כ חדש?

זכור לי שראיתי בחדשות רכב של מרצדס כמדומני, שאומרים עליו שהוא לא יכול להתהפך: השיטה הייתה שהבולמים של הצד החיצוני (ביחס לסיבוב) מתרוממים.

פורסם
אתם בטוחים שזה כ"כ חדש?

זכור לי שראיתי בחדשות רכב של מרצדס כמדומני, שאומרים עליו שהוא לא יכול להתהפך: השיטה הייתה שהבולמים של הצד החיצוני (ביחס לסיבוב) מתרוממים.

החידוש הוא במהירות תגובה, שמאפשרת דברים כמו הסרט שמראה מעבר על רצף באמפים.
פורסם

באמת מרשים מאוד. מתי שהרכב צריך להיות דבוק לכביש, הוא נדבק.

מתי שהוא צריך לדלג מעל מכשולים ולהיות "רך", הוא עושה את זה. ממש מדהים.

איך מתקינים את הטכנולוגיה הזאת?

אפשר להתקין אותה? או שזה בא מהיצרן?

ובקשר לזוית גלגול- פשוט אין!

172

פורסם
לא ברור איך הבולם יודע מתי הוא צריך להיות קשיח ומתי להיות רך

איך שלא יהיה אם זה מתפקד כמו שזה נראה זה גאוני !!

רק מה זה נראה מסורבל, כבד, רגיש ויקר מאוד !!! :mm_shocke

יקר אולי אבל רגיש לא

זה הולך להיות גם על רכבי שטח

נראה משהו חבל"ז

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
יקר אולי אבל רגיש לא

זה הולך להיות גם על רכבי שטח

נראה משהו חבל"ז

ואני מניח שאתה ערכת לבולמים האלה מבחני סיבולת של אלפי קילומטרים בכל שטח אפשרי לפני שיצאת בהצהרה הזאת.

מנועים חשמליים, מחשבים.....כמה שיש יותר חלקים ככה יש פוטינציאל גדול יותר לתקלות.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני צופה וצופה בסרטים הללו שוב ושוב. "מדהים"

מעניין איך ההרגשה לנהוג ברכב "שלא יודע" להעביר משקל, איך הוא אוחז? איך מרגישים לפני שמאבדים את האחיזה אם מרגישים בכלל.....

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...