Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו 245 כרכב יומיומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני חושב לקנות וולבו 245 רכב לשימוש יומיומי. הרכב אמור להיות נוח למדי (מזגן) ועדיין מיוחד (אספנות) עם מלאי חלקים סביר בארץ.

הבנתי מאתרים בחו"ל שהרכב נוח ואמין למדי אבל שצריכת דלק מוגזמת היא החיסרון העיקרי.

אני צריך אותו לנסיעה יומיומית של כ 40 ק"מ לעבודה ועוד קצת לסופ"ש.

מה דעתכם?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

השאלה היא כמה צריכת דלק אתה מוכן לסבול?

לא יש 940 ידנית (הזרקה) שעושה 1:8 מעורב, אני מאמין ש 245 אוטומטית (קרבורטור) תעשה 1:5/6.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

לא תשובה בדוקה ולא מניסיון אישי, אבל לדעתי האחזקה לא זולה בכלל ,גם מעבר לדלק ,אבל כדאי שתחכה לתשובות יותר בדוקות, חוץ מזה זה רכב שאני אישית די אוהב..

פורסם

רכב אמין ביותר וזאת בתנאי שהרכב שמור ומטופל. נכון שצריכת הדלק גבוהה, אך הבלאי נמוך יחסית לרכב ממוצע אחר והבטיחות והנוחות מהגבוהות .

עמוס.

פורסם

yb , אם אתה לא יודע , אל תענה - למה להטעות ?

אחזקה לא יקרה בכלל , חלפים משומשים קיימים עדיין ולא מעט , אמין ברמה שלא תאומן , רכבים רבים בארץ לא טופלו כראוי ( במיוחד עקב המודל המיושן כיום ) ובכל זאת מראים אמינות מופלגת .

רובם אם לא כולם מאובזרים ברמה שלא הייתה נפוצה באותו זמן - מזגן מקורי , ח"ח , נ"מ , וכד' .

צריכת הדלק בעיר היא סביב 6 ק"מ לליטר , ומחוץ לעיר סביב 8 ק"מ לליטר ( בדר"כ פחות ) .

ההוצאה הקיצונית היחידה היא הדלק , מעבר לכך מדובר ברכב אמין ומתגמל מאוד ביחס למחיר הקנייה הנמוך .

בהצלחה . ;)

פורסם

אחזקה לא יקרה בכלל , חלפים משומשים קיימים עדיין ולא מעט , אמין ברמה שלא תאומן , רכבים רבים בארץ לא טופלו כראוי ( במיוחד עקב המודל המיושן כיום ) ובכל זאת מראים אמינות מופלגת .

רובם אם לא כולם מאובזרים ברמה שלא הייתה נפוצה באותו זמן - מזגן מקורי , ח"ח , נ"מ , וכד' .

צריכת הדלק בעיר היא סביב 6 ק"מ לליטר , ומחוץ לעיר סביב 8 ק"מ לליטר ( בדר"כ פחות ) .

ההוצאה הקיצונית היחידה היא הדלק , מעבר לכך מדובר ברכב אמין ומתגמל מאוד ביחס למחיר הקנייה הנמוך .

בהצלחה . ;)

מסכים בהחלט! מנסיון רב,תמורה מעל ומעבר ביחס למחיר.

עמוס.

פורסם

בהצלחה . ;)

כמו שהדגשתי בהודעתי כדאי לחכות לתשובות בדוקות ומנוסות כמו שלך, פשוט השבוע יצא לי לשוחח עם בעל וולוו (יד ראשונה ),דגם יותר חדש אומנם , והוא סיפר לי על ההוצאות הגדולות של הרכב שלו ...

פורסם

להורי יש 244 2.0 משנת 1975, כבר 17 שנה (כלומר מאז שקיבלתי רישיון).

במהלך חייה שופץ המנוע שלה לפני כ- 10 שנים, אולי יותר, אבל מאז טפו טפו טפו, מטפסת את הכרמל כמה פעמים בשבוע.

צריכת דלק: כמו שאמרו לך למעלה 1:6 בעיר.

אמינות: מופלגת. ביחס לרכב, לגילו ולכך שהוא משמש לנסיעה יומיומית, עלויות האחזקה נמוכות מבחינת ביקורים במוסך וכו'.

לפני כשנה הלך לה איזה גלגל במנוע (לא זוכר מה) ולא היה במוסך בו הם מטפלים (לא מוסך וולבו), אז הוזמן מאזור ת"א. בגדול, לדעתי ב- 17 השנה שהם איתו, הרכב נתקע רק בעבר הרחוק מאוד, כשהיה מתחמם לפני שיפוץ המנוע.

מאוד מומלץ. משפחתי מתקשה להיפרד ממנו בשל מטענים רגשיים :-) אף שהכוונה להחליפו כבר קיימת (ובנוסף יש סובארו סטיישן 2007 2.0).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני נוסע יום יום בוולוו שלי כ-30 ק"מ עירוניים צריכת הדלק עומדת על 1:7.8 מחוץ לעיר מגיעה ל-1:9 המנוע גמע כבר 148000 ק"מ מקוריים.

דגם האספנות הרלוונטי עבורך הוא משנת 75-77 והוא דגם ה-245 קשה למצוא רכבים במצב שמור אני שולח לך לינק של 145 72 למכירה שנראית ממש טוב.(ראש מנוע ברזל).

http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=128&ad_id=10005

פורסם

שוב ברצוני להדגיש! אין כמעט משמעות לגיל הרכב הנ"ל במידה והוא במצב טוב ומטופל בזמן. תן לו יחס טוב ותקבל תמורה מלאה.

עמוס.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמי שהיו ברשותו את 240 740 ו 940 ה240 נחשבת למיתולוגית שבנתה את המוניטין של VOLVO בישראל ובעולם

תשתדל למצוא רכב ברמת תחזוקה גבוהה כולל כל התוספות :ה"ח , ח"ח ,נ"מ ממולץ מנוע 2300 ,רכב מעולה!!!!!!!!!

עלות אחזקה נמוכה מאוד ,אמין,בטיחותי,נוח,מרווח מאוד מה עוד אפשר לרצות? צורך דלק כמו VOLVO אם מטופל

היטב 1:7 ממוצע .

היום אני מעדיף מטעמי סנטימנטלים להחזיק את ה 240 ,אין כמוהה ,עם קצת ידע טכני תוכל לבצע 2/3 מתחזוקת הרכב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...