Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 - הפיכת רגילה לRC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום

יש לי תקציב לרכישת רכב.. ואני מחשב בנפשי איזה מכונית אני רוצה

אבל לא על זה אני רוצה לדבר בתרד הנ"ל

השאלה שלי היא,

האם זה אפשרי לרכוש פיז'ו 206 משנתון יחסית נמוך, ולהשתיל לו מנוע של RC?

כמה יעלה לי כל העסק?

(בקשר לקפיצים בולמים בלמים וכו'... אני מעדיף להרכיב מחברות שונות ולא מקורי של פיז'ו.. האם עדיין אני אקבל אישור?)

תודה רבה מראש

פורסם

יעלה לך כנראה יותר מקנייה של RC חדשה (אם בכלל מוכרים אותן), יקח לך שבועות של עבודה, עצבים ובלגן, וכנראה יתן תוצאה סופית פחות טובה.

בנוגע לשיפור 206 ממודל ישן, פנה לאביב ממוסך הדקל בהרצליה (אם הוא עדיין שם), הוא בטח יוכל לעזור לך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל הסיפור יעלה יותר ממחיר RC חדשה מהחברה, ובלי לזלזל בך, נראה לי שלא תגיע לרמה המקורית שמגיע אליה היצרן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ל-RC 180 כ"ס (הנעה קדמית).

WRC - WOURLD RALLY CHAMPIONSHIP. אין קשר בין המכוניות שנוסעות שם לבין מה שנמכר בסוכנות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

איך שאני רואה את זה יש לך 2 אופציות אחרות הRC לא בא בחשבון כמו שאמרו לפני;

1. לקחת XS 110 כ"ס ולשים לה טורבו או סופרצ'ארג'ר.

2. לקנות 206 GTI, היא תתאים לצרכים שלך.

רז world לא wourld :)

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
האם האימפרזה טורבו/STI והאיבו לא מתמודדות ב-WRC?

מתמודדות - אבל לא בהצלחה יתרה...

פז'ו שולטת בתחום בשנים האחרונות. גם אם לקבוצות האחרות יש לעיתים נהגים טובים שמחפים על חסרונות הרכב.

מישהו אמר סולברג....?:wink:

אלון

פורסם

כמו שקלרקסון אמר - המשותף להן ולגרסת הראלי האמיתית - מסגרת הגומי שבחלון. (וגם זה לא נכון, החלון בראלי בד"כ קבוע).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אלון כתב:

מתמודדות - אבל לא בהצלחה יתרה...
זה לא מדוייק. המכוניות שמשתתפות במרוצים שונות מאוד, החל מהספקי המנועים, שיטת הפעלת הגיר, בלמים וכו'.

במקור שווקו הגרסה של האמפרזה בשיווק סדרתי כדי לאפשר לה להשתתף במירוצי הראלי - אבל המכונית שנוסעת היום על הכביש, והמכוניות שנוסעות במרוץ - שונות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
אלון כתב:

זה לא מדוייק. המכוניות שמשתתפות במרוצים שונות מאוד, החל מהספקי המנועים, שיטת הפעלת הגיר, בלמים וכו'.

במקור שווקו הגרסה של האמפרזה בשיווק סדרתי כדי לאפשר לה להשתתף במירוצי הראלי - אבל המכונית שנוסעת היום על הכביש, והמכוניות שנוסעות במרוץ - שונות.

כמובן שהתכוונתי לגרסאות ה WRC שלהן ולא לגרסאות הנמכרות לכביש.

אני לא מאמין שחשבת שהתכוונתי לגרסת כביש... - גם הבחור ששאל לא התכוון לדעתי לגרסת כביש - או שאני טועה?

אלון

פורסם
שלום רב לכל חברי הפורום

יש לי תקציב לרכישת רכב.. ואני מחשב בנפשי איזה מכונית אני רוצה

אבל לא על זה אני רוצה לדבר בתרד הנ"ל

השאלה שלי היא,

האם זה אפשרי לרכוש פיז'ו 206 משנתון יחסית נמוך, ולהשתיל לו מנוע של RC?

כמה יעלה לי כל העסק?

(בקשר לקפיצים בולמים בלמים וכו'... אני מעדיף להרכיב מחברות שונות ולא מקורי של פיז'ו.. האם עדיין אני אקבל אישור?)

תודה רבה מראש

זאת תהייה בעיה להשתיל מנוע של RC רק משום שלא קיים מנוע כזה בארץ כרגע. ה206 RC לא מיובאת, והסיכוי היחיד שלך הוא אם יש איזה 307 CC שכבר עברה טוטל לוסט עם מנוע הזה...

מגאן 265

פורסם
זאת תהייה בעיה להשתיל מנוע של RC רק משום שלא קיים מנוע כזה בארץ כרגע. ה206 RC לא מיובאת, והסיכוי היחיד שלך הוא אם יש איזה 307 CC שכבר עברה טוטל לוסט עם מנוע הזה...

מה עם גיר?! בקיצור..

לא שווה כל הסיפור.. אלא אם כן אתה מחפש שעולה הרבה מאוד כסף..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...