Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר באזור המרכז ואני נוסע כל יום לירושלים ללמוד שם אז אני רוצה לקנות רכב שלא לוקח הרבה דלק בכלל , וגם שיהיה זול כמובן בסביבות 15 אלף המליצו לי כמה אנשים על פולקסווגן פולו שנת 2000 פחות או יותר כיוון שזה סולר וגם זה ידוע כרכב אמין

מה אתם אומרים זה נכון?

איזה רכב הייתם ממליצים לי בסכום הזה?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

טעות שלי, הנסיעה היא לא כל יום אבל יש איזה שלוש פעמים בשבוע ככה שאני רוצה לקחת רכב שלא לוקח הרבה דלק ונוח כי אחרי הכל זה לא נסיעה של 5 דקות...

אפשר גם להציע רכבים אחרים אם יש ומה שהכי חשוב זה דלק שיהיה כמה שיותר נמוך

וטאם אפשר מיידע בעניין החלקים והטיפולים הם יקרים ברכב הזה?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אם כבר סולר זול, אז סקודה פליסיה. אותו המנוע, אבל תדמית נחותה בהרבה (ללא הצדקה ממשית) ומחירים בריצפה.

עם רכב כזה תצליח להגיע גם ל20 קילומטרים לליטר סולר אחד, בנסיעה רגועה. מצד שני, אני לא בטוח לגבי היכולת שלהם בעליות של ירושליים או בכלל בטוח שיהיה קל למצוא אחת במצב סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היתה לי פולו קלאסיק SDI שעלתה לירושלים במשך 5 שנים .

אפשר לחיות עם המנוע הזה של 64 כ"ס. כמובן שבעליות צריך להוריד לשלישי.

צריכת סולר במשך כל השנים האלה היתה 1:18 בממוצע. וגם אחרי 240 אלף ק"מ נשארה כזאת.

תקלה רצינית ראשונה והיחידה קרתה אחרי 230 אלף ק"מ- מדחס של המזגן.

אגב בשום רכב אחר עוד לא פגשתי מזגן כל כך טוב - מקפיא על 2 בשיא החום.

לא תאמין אבל מכרתי אותה ב240 אלף ק"מ עם קלאץ' מקורי.

כיסא הנהג לא נוח - כדאי לקנות מושב של דוקטור גב.

בבדיקה צריך לבדוק מצב של משאבת סולר (יקרה להחלפה), מערכת המיזוג, תקינות של חלונות חשמל .

תבדוק גם אופציה של סיאט קורדובה SDI -רכב זהה ל פולו SDI.

קשה מאוד למצוא רכב מהסוגים האלה שלא עבר 250 אלף ק"מ ויותר מפרטי ובמצב טוב.

אל תקנה מונית לשעבר או רכב שהיה בבעלות חברה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנראה אני ילך עליו

עברתי פה בפורום וזה הרכב עם:

1.השנה הכי גבוהה במחיר כזה שאפשר למצוא

2.רכב יפה

3.לא שותה דלק

הפחד היחיד שיש לי זה לגבי הטיפולים שלו שהם בטח הרבה יותר כסף מרכב אחר , אז אני ינסה לברר את זה אם אתה יכולים ליעץ לי בזה או לתקן אותי ולעזור בכל דבר שציינתי כאן אני אשמח.

ואהבת לרעך כמוך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם באמת הטיפולים שלו כל כך יקרים שעדיף לבחור צעיר כמוני להתעשק עם זה או שההבדלים בתיקונים לא כל כך יקרים בהרבה מרכב אחר

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

הטיפולים ברכב סולר כזה עלולים להיות יקרים יותר. לא בגלל שהשמן או המסננים יקרים יותר, אלא בגלל שברכב כזה יש עוד כמה מערכות יקרות שעלולות להתקלקל בקילומטראז' גבוה (משאבת סולר, למשל).

אל תשכח גם שבהרבה תחנות דלק עלות הסולר גבוהה יותר מעלות הבנזין. נכון שרכב כזה עושה יותר קילומטרים לליטר, אבל כדי להנות מהחסכנות שלו צריך גם למצוא תחנות זולות ולא לתדלק בכל מקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...