Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה ימים רכשתי אגוז לחץ מקורי של חברת סברינג

למוכר לא היה את האישור של משרד התחבורה

האם מישהו יכול לשלוח לי את הדף של האישור של משרד התחבורה?

אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אודה לו מאוד

תודה מראש

פורסם

לא קיים אישור של משרד התחבורה לאגזוז.

התקנת האגזוז אינה חוקית.

קיים אישור ייבוא לאגזוז (כמו למוצרים רבים מייבוא).

האישור הוא אישור ייבוא בלבד, ואינו תוקף חוקי להתקנת אגזוז.

שוטר או בוחן רכב יוכל לפסול את הרכב, גם אם ישנו אישור ייבוא.

חפש בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הם מפרסמים בכדי שפתיים אחרים יקנו מהם זאת.

רז כתב, ששוטרים ובוחנים יכולים בכל זאת לפסול את הדוד, יכולים אך הם ממעטים לעשות זאת. רק המחימים ביותר יפסלו דוד שאינו מרעיש עולמות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אכן אין דבר כזה אישור של משרד התחבורה. טריק של מוכרים.

הענין הוא שתלוי עד כמה האגזוז מרעיש בנסיעה רגילה. חבר שלי קנה 206 עם אגזוז של דראגון, וכשהגיע לעשות טסט הציקו לו על האגזוז וטענו שזה לא חוקי, הוא הוכיח לטסטר שהאגזוז לא עושה רעש והוא העביר אותו. הכל תלוי בשוטר\טסטר שיבדוק את הענין.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

דווקה הסיפור שלי אחר.

הגעתי לעשות טסט פנסים... הכול טוסט

מגיע לברקסים הכול מצויין...

נכנס לבור פאתום שומע מערכת פלטה רועשת הבחור הלך ורשם את ההרשעה במחשב אומר לי צאה יצאתי לזיהיום אויר הוא לא רצה להכניס אותי בכלל אומר לי סע למוסך..

מחנה את האוטו .עצבני נכנס לבור פוגש את רב הבוחנים ..עיבראים.

נראה בחור טוב. אומר לו יש לי אישור על האגזוז. הוא אומר תביא לי לראות

מראה לו הוא מעיין באותיות אומר... טוב כנס לזיהום אויר

נכנסתי עברתי בלי בעיה יצאתי וככה אמרתי לו שלום עד לשנה הבאה.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

עיבראים? וואי זה היה חזק, איברהים נשמע יותר טוב.

בנוגע לאישור, בעבר היה לי דוד אחורי של דראגון, על ה XSI שלי.

התקנתי את הדוד באפל אגזוזים מי שמכיר באיזור תעשיה הדרומי בבת-ים.

בסיום ההתקנה קיבלתי אישור ממשרד התחבורה שהאגזוז עומד בכל התקנים

הכי מחמירים של משרד התחבורה ומכון התקנים.

עכשיו אני עומד להיות ישן, מי שזוכר איי שם בשנת 2004 אם אני זוכר נכון באמצע הקיץ,

היה את המפגש הקבוע הענקי ומהנה בקניון הזהב בראשל"צ!

באחד מן הימים כמו בסרט מהיר ועצבני, בתוך מתחם החניה העצום שמעתי רעש של מסוק,

מרים את הראש, קסנון ענקי מכוון לחניון, מבט שמאלה 5 ניידות מכיוון חולון וחמש ניידות מכיוון מערב ראשון.

בכל ההמולה שהייתה אנשים התחילו לעוף מהחניון במהירות הבזק, מי שהספיק ברח,

מי שלא נעל את האוטו והלך לצד כאילו הוא ללא רכב, מה שאני עשיתי.

לאחר שעתיים וחצי כל היציאות חסומות וכל רכב שיוצא מהחניון או עם דו"ח או עם הורדה מהכביש.

רכבים שנראו ספורטיבים ללא בעלים פשוט ניגררו על ידי המשטרה!

מחוסר ברירה יצאתי מהיציאה שהשוטרים נראו יותר נחמדים, לא עזרו כל האישורים וכל הבלאגן.

הרכב הורד מהכביש והתבקשתי לבוא לאשר אותו בתחנת משטרה בראשון אצל בוחן שעובד מ3 עד 4 כל יום

בצהריים.

בסופו של דבר הורדתי את הדוד החזרתי את האוטו לכביש ומשם לאפל להתקין אותו בחזרה.

זהו קצת נוסטלגיה לזכר הימים הטובים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

רכבים שנראו ספורטיבים ללא בעלים פשוט ניגררו על ידי המשטרה!

תסלח לי אבל...

באיזו זכות יש להם לגרור רכב חונה?

אם זה בנאדם שפשוט הלך לתומו לקניון...?

הייתי באותה תקופה באותם "אירועים", אני זוכר את כל המחסומים, לא זכור לי שגררו משם רכב.

גרירות רכב היו רק במקום אחד - בפתח תקווה במה שזכור בתור "הפשיטה ההגדולה". שם החרימו כ~ 25 כלי רכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אחרי שקראתי את הדיון הנ'ל , ואת הדיון בקישור .

רציתי לשאול משהו מעניין כאשר אני אצטרך לעשות טסט בעזרת השם ברכב , ומותקן עליו אגזוז שקט מאוד של ANSA 90MM ואין לי שום אישורים האם הם יכולים לא להעביר אותי טסט ?

כי יצא לי לדבר עם איזה בוחן תנועה שראה את האוטו שלי כאשר התקינו עליו את האגזוז (כן כן תוך כדי ההתקנה בוחן עבר שם כי הוא מכיר תאגזוזן ) , והוא אמר לי שרק אם האגזוז חורג מהרעש הסטנרטי הוא יכול לפסול אותו \ לא להעבירו טסט .

אז כפי שנאמר בדיון בקישור שלחלק מהמכונים או אולי בוחן שעוצר כלי רכב אם אין ברשותם מד שמודד את הרעש (בדיצבלים) הם לא יכולים לפסול את הרכב או להתעקש בלהעביר אותו טסט ?

האם זהו דבר שניתן לתפוס בו כאשר מגיעים לסיטואציה כזו בטסט או מול בוחן תנועה ?

ואם למישהו בכל זאת ובכל מקרה יש רשיונות או אישורים או איך שבא לכם להגדיר את זה , של ANSA 90M ובא לו לשלוח לי אותם (העתק כמובן) זה יהיה נחמד .

פורסם

הי,

עד כמה שידוע לי לANSA אין אישורים, אך הוא אינו נחשב לאגזוז מרעיש במיוחד...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני חודשיים הרכבתי אגזוז בשברולט קווליר, לאחר יומיים קיבלתי מהאגזוזיסט תעודות לפי המס' של הקווליר.

הרכב עבר טסט עם האישור ללא בעיה. שילמתי עבורו 1500 ש"ח.

לפני שבוע ביקשתי ממנו שיפרק לי את האגזוז מהקווליר וירכיב לי אותו בפיג'ו 106. היום קיבלתי את התעודות החדשות שרשומות על המס' של הפיג'ו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לפני חודשיים הרכבתי אגזוז בשברולט קווליר, לאחר יומיים קיבלתי מהאגזוזיסט תעודות לפי המס' של הקווליר.

הרכב עבר טסט עם האישור ללא בעיה. שילמתי עבורו 1500 ש"ח.

לפני שבוע ביקשתי ממנו שיפרק לי את האגזוז מהקווליר וירכיב לי אותו בפיג'ו 106. היום קיבלתי את התעודות החדשות שרשומות על המס' של הפיג'ו.

דוד.

באיזה מכון עברת את הטסט? יש לי את אותם האישורים והטסט מתקרב .

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...