Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

לאחרונה רכשתי את הדייהטסו שרייד 1300 (לכל "אוהבי" השרייד - בבקשה אל תוציאו לי את החשק ואל תגיבו על האוטו) .

ברצוני להתקין מערכת + 4 רמקולים איכותיים .

התקציב שלי עומד כרגע על 1500 ש"ח למערכת + רמקולים . אני אישית חושב שבשביל שרייד זה מספיק .. אם צריך גם 2000 ש"ח - אפשרי . למרות שאני חושב שזה מוגזם .

אני מעוניין להשקיע ברכב מערכת MP3 איכותית ,של פיוניר\קנווד\קלריון ואולי אתפשר על פנסוניק .. ראוי לציין שאני מכור לפיוניר . תצליחו להוציא אותי מזה ?

אני מצרף תמונות של השרייד ומשתף אתכם בבעיה שלי , שהיא התקנת הרמקולים מקדימה . כרגע אין מקום להתקנת הרמקולים בדלתות והאפשרות היחידה היא בדז' בורד ואני לא ממש חושב שיש איזה מתקין הזוי שיפרק לי את כל הדז' בורד בשביל רמקולים 4 אינץ' . יש לכם פיתרון בשבילי ?

לגבי רמקולים אחוריים - חשבתי על רמקולים 6 על 9 אבל המליצו לי להתקין 6.5 אינץ' . העניין הוא ש 6.5 אינץ' לא יפיקו את הצליל ש 6 על 9 מפיקים , לכן אני לא אתפשר על 6.5 אינץ' , אלא אם כן יש בעיה אחרת שבגללה אי אפשר להתקין 6 על 9 במדף האחורי .

בקיצור - הוספתי לכם תמונות של 2 הדלתות הקדמיות ושל המדף האחורי . חשוב לציין שבצידי המדף האחורי יש מקום לרמקולים 4 אינץ' ומותקנים שם כיום רמקולים מעפנים ביותר של פיוניר משנות טרפפי .

שאלה נוספת - כיצד אפשר לבנות במה בדלתות הקדמיות ? מאיזה חומרים בונים אותה ? ואל תגידו לי שזה לא שווה את ההשקעה בשרייד , תחסכו ממני .. כי גם אם אני נוסע על אוטו שהוא לא קורולה החדשה , אני עדיין מצפה לשמוע כמו שצריך ולהנות ...

(חוץ מזה , זה כולה אוטו ראשון שלי :))

תודה למי שיגיב ...

DSC00057.jpg

DSC00058.jpg

DSC00060.jpg

DSC00061.jpg

DSC00062.jpg

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

סתכל, את המגש האחורי אפשרי לחתוך בשביל 6*9 בשביל הבאס, כי אתה לא מתכוון לשים סאב (?)

מקדימה אפשר לעשות בנייה, מעץ MFD ומביפרגלאס, המחירים אני לא יודע בדיוק.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

במקרה לחלוטין יש לי גם שרייד...ובמקרה מותקנת אצלי מערכת קצת יותר רצינית מ2000 שקל..אבל זאת לא הנקודה..

היו לי גם רמקולים 4' מקדימה וגם 6X9 מאחורה וכל סידור אפשרי...ההבדל זה שלי יש סאב ואתה בטח לא מעוניין ב1....

אז א.אם אתה מעוניין יש לי מגש בשרייד שלי עם חורים ל6X9 ורמקולים אין בו..אז גם אני אחסוך לך כסף וגם יהיה לי מגש בלי חורים...שנינו נרוויח מזה..

ב.שום מתקין לא ירצה להתקין לך רמקולים של 4' מקדימה רק כי זה "הרבה עבודה" אני את הרמקולים שלי התקנתי בעצמי...זה דורש ידיים טובות וזמן פנוי אבל אפשרי..כמו כן יש מספר מוגבל מאד של רמקולים שיתאימו למיקום המאד צר בין בדש לתעלת איורור אז קח את זה בחשבון.

אני מציע לך לעשות בניה בדלתות מקדימה ,לשים 6.5 רגילים ולא קומפ' כי התקציב שלך מוגבל....בניות ברמה סבירה יעלו לך כ 500 שקלים...מערכת MP3 סבירה תעלה בסביבות ה 1000 ורמקולים סבירים 6.5 יעלו כ 300 ש"ח ...לזה תוסיף עוד 300 ש"ח ל6X9 ואתה מסודר....כמובן שאתה יכול לחסוך אם תקנה רכיבים משומשים..

אם יש לך שאלות נוספות אל תהסס לשאול..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

תקציב של 2000 שקלים - מה הוא יכול לתת לי ?

דבר איתי בדגמים ל HU וברמקולים .

בנוגע למגש האחורי - הבנתי מאבא שלי שיש אופציה להלביש את הרמקולים מתחת למדף האחורי ולשים כמו מין בד אקוסטי , כדי להסתיר אותם .

בנוגע לחיתוך - אבא שלי יכול לחתוך לי , גם לאחותי הוא פעם עשה חיתוך בשרייד .. זה עץ , ככה שאין לו בעיה לעשות את זה בעבודה ...

יש מצב שתוכל להעלות תמונות של המערכת שלך בשרייד ? מקדימה מיקמת רמקולים בדש בורד ? ומאחור ?

בנוגע לסאב - אין לי בעיה להתקין סאב , אני פשוט מפחד כרגע מגניבות .. אז אני מעדיף להתחיל עם הרמקולים והמערכת ובהמשך להוסיף מגבר + סאב .. הכול לפי השגעונות שלי ..

אני מעדיף להתחיל בקטן ולאט להתקדם למערכת רצינית , לא הכול בבום .. ככה שרצוי להמליץ לי על משהו שיכיל בתוכו הכנה למגבר + סאב איכותי .

תמונות יעזרו לי מאוד ...

תודה רבה על התגובות :)

פורסם

מלפנים יש לפרק את התאים התחתוניים בדלת, לבנות מעץ פשוט הגבהה לכל רמקול. לצורך כך תצטרך בחלק העליון של ההגבהה לעשות לה זוית בגלל הזוית שיש בריפוד האורגינלי של הדלת,

לאחר מכן לרפד אותה בריפוד/ בד אקוסטי כדי שלא יהיה מכוער.

להתקין 6.5 אינץ' בדלתות

להתקין סט טוויטרים מלפנים בפינותיו של הדשבורד.

להתקין 6X9 בדש מאחור, רצוי לדאוג להסתרתם, זאת כדי שלא ינפצו חלון ויגנבו אותם.

להתקין רדיו דיסק ולדאוג לפאזות נכונות לכל היחידות שהרכבת.

6.5אינץ', שים משהו הכי בסיסי, למשל פיוניר או קנווד. עד 200 שח.

טוויטרים ברמה של מורל פולס לפחות -- בסביבות 200-250 שח.

6X9 מאחור, קנווד למשל (לא חזקים, בסיסים אם אינך מתכוון להוסיף מגבר עליהם) -- עוד 350 שח.

מכשיר MP3 פיוניר/קנווד ואחרים מותגים לא פחות טובים מינימום למכשיר 750 שח.

סהכ 1500 שח. לא כולל התקנה. לא כולל בניית בסיסים/הגבהות לרמקולים הקדמיים.

אם העבודה לא עולה לך כסף, ויש מי שיעשה לך את הכל, ובאופן מקצועי וראוי, תוכל ביתרה ל2000שח לשדרג את המכשיר או את הרמקולים הקדמיים או את הטוויטרים הקדמיים לטוויטרים מסדרת דוטק.

בהצלחה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

ואם אני קונה סט כזה של רמקולים :

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EC69616111

ורדיו דיסק כזה :

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1AGpi390pr07

זה עלול לספק אותי ?

אם אוסיף עוד 250 שקלים לטוויטרים טובים , זה הרמה שאני צריך ?

יש לך המלצה לרמקולים אחרים ? אני מוכן להעלות את התקציב כמובן .. עד 1100 למכשיר אפילו ..

האומנם עדיןי תקציב מדולדל אבל מצד שני לא מתחשק לי להשקיע כל כך הרבה על השרייד אם זה אוטו שבין כה אני אחליף בעוד שנתיים גג שלוש שנים (כשאסיים צבא)

פורסם

הרמקולים 6.5 שמוצעים שם למכירה,פשוט זוועה.

יש לי אותם כרגע בשרייד גם כן,ורמקולים פשוט גרועים.

ד"א אם אני לא טועה יש לך הכנה לרמקולים בצדדים מאחורה לא על המגש?

אם כן אתה יכול למצוא רמקולים 5.25 טובים ולהתקין,כי 6.5 נכנס בקושי וכל הזמן רוטט ומשגע את השכל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

***עוד לא הבנת שלא צריך לצטט את ההודעה שמעליך? לכתוב לך בצרפתית?***

עד כדי כך ?

עוד המלצות ממישהו ? על רמקולים מסויימים ו HU מסויים ? אני חייב המלצות ... לא רוצה להתקין סתם זבל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מנסיון של הרבה שנים (רמקולים) PIONEER ו KENWOOD

לא משהו בכלל

כשעליתי לJBL הבנתי את ההבדל (6X9 ו6.5 סדרת GTO)

מרוצה מאוד!

מספיק המלצה?:mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...