Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולחובבי האספנות בפרט

לצערי לא הספקתי להגיע להשקה , אני רואה שהפסדתי הרבה מאוד .

תמונות מעולות , המשך כך רועי .

ברצוני לשאול : האם משהו יכול לשפוך קצת אור על הרכב הקטנטן הצהוב (והקצת מצחיק ) המופיע בתמונות .

תודה וברכת סוף שבוע מצוין

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
ברצוני לשאול : האם משהו יכול לשפוך קצת אור על הרכב הקטנטן הצהוב (והקצת מצחיק ) המופיע בתמונות .
זו אוסטין-הילי ספרייט, הידועה בכינוי "עיני צפרדע", או Frogeye.

מידע נוסף בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58256&highlight=frogeye

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

רועי, תמונות מעולות.

אני חושב שעם משחק קטן בגוונים לכיוון של חום-שחור-לבן, זה יראה ממש כמו תמונות נוסטלגיות מהעבר. :)

פורסם

זהו, אחרי הרבה זמן שהסתובבתי בחיפוש אחרי מועמדת ראויה, בקרב מרובעות הגלגלים, לחלומות על חיים משותפים, נימצאה המעומדת הראויה, הסיבות?

1. מכונית נהיגה.

2. מכונית נהיגה.

3. תיסתכלו על הפרצוף, מי צריך יותר...

4. קטנה וממזרה.

מי מוצא לי פרוגי?-רן

spencer61frogeye.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אוסטין הילי, עבודת הגמר של האומן / פחח גדי, במסגרת קבלת תואר בשיפוץ רכבי ספורט קלאסיים של הוד מלכותה, המלכה אליזבת'.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • אחראי פורום
פורסם

שלשום במוסך הגיעה לרגע אוסטין הילי בצבע תכלת טורקיז,

זו פעם ראשונה שאני רואה כזו במציאות.

משופצת ברמה ונשמעת חיה רעה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...