Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאחותי פיאט אונו, היא קנתה אותה ממש לא שמורה, לפני חודשים האוטו התחמם ויצאו כל המים כי היה פיצוץ ביצאת מים לרדיאטור מהסעפת יניקה, הדבקנו את החור בברזל אך הבעיה חזרה אחרי כמה שבועות,

אחרי זה עוד פעם חזרה עד שהצינורית נשברה! ראיתי שכל היציאות יושבות על הסעפת עם הברגה!

אבל כמה שאני לא יסובב הצינורית השבורה פשוט לא מוכנה לצאת! הפיתרון היחיד הוא למצוא סעפת כזאת מפירוק?

norm_10D1149EEE52444F9D393B21D3B656F2.JPG

היציאה הכי שמאלית זאת השבורה ולא מוכנה לצאת מהסעפת! החלק פעם נראה כמו היציאה באמצע הסעפת.

norm_3DB680C792E94E82AE28AB626CA5FA60.JPG

כל ההברגה פשוט הרוסה! גם עם אני יוציא את החלק השבור, היכן וכיצד ניתן לתקן?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פנה אל חבר הפורום nko (נתי) שהנו מנהל מוסך העוסק הרבה בתקוני מכוניות פיאט ויש לו או אפשרות לשלוח לתקון את הסעפת או, במלאי אצלו, סעפת כזאת משומשת תקינה ופרטי ההתקשרות איתו:

"מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערוכה הישנים סוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה, מחר בבוקר אני יתקשר ואברר עם הבנ-אדם, יש למישהו עוד המלצות או תגובות אני אשמח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שלום

החיבור הנל הוא חיבור של נוזל קירור לסעפת היניקה,החלק ניתן להחלפה רק עי בעלי מקצוע אשר התעסקו עם החיבור הנל ,החלק עצמו מתברג פנימה אך עם הזמן המתכות עוברות שיתוך (נדבקות ) וקשה להוציא. לפעמים צריך לקדוח לתקן בעזרת מברז את ההברגה.

יגאל

פורסם

אם אני מבין נכון, (אני לא מכיר את הרכב שלך, ויכול להיות שאני טועה בהבנה של מה שיש שם) , מדובר על מעבר נוזל צינון שמיועד לחמם את הסעפת לטובת איוד טוב יותר של הבנזין באקלים קר.

יש כזה גם בJEEP CJ שאותו אני דווקא מכיר מצוין. הרבה מהחברים שיש להם ג'יפ כזה נוסעים כשמעבר המים הזה מנוטרל, הצינורות עוקפים אותו במקום לעבור דרכו, ולא מרגישים בשום השפעות שליליות באקלים החם יחסית שיש כאן.

פורסם

חנן ידידי שלום רב!

חלקית אתה צודק אם מעבר המים, נועד למטרת חימום הסעפת יניקה, בטמפרטורה קרה,

לטובת איוד טוב של דלק, אז ניתן באמת לסתום אותו, ולמלאות את הפתח באפוקסי , שמתקשה.

אך אם מטרת מעבר המים לשם מעבר וקירור מים לראש, וביטולו יגרום לנזק לראש, אז הצעתך לא באה בחשבון.

בוא נמתין למומחי פיאט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן, זו היתה הכוונה.

אין צורך לסתום באפוקסי, או לסתום בכלל. אפשר פשוט לעזוב את זה. המעבר הזה עובר מצינור לצינור, ואין לו פתח כלשהו לתוך מעבר האוויר בסעפת. כמובן, בתנאי שלא מדובר על כך שיש מעבר אל ראש המנוע.

פורסם

יש מעבר אל הראש מנוע ואם תשימו לב יש בצד השני של הסעפת חיישן טמפ', כך שביטול הפלאנג' אינו בא בחשבון.

לדעתי ניתן לחלץ את הצינור ע"י מוט ברזל שיכנס לתוך הצינור, לסגור עם פלייר פטנט ולהתחיל לסובב בעדינות לכוון החיזוק והשחרור. לרסס שעה לפני כן עם ספריי שימון.

פורסם

אכן יש מעברים שעוברים לכיוון ראש המנוע, ומשם הלאה.

גם עם אני יצליח בעצמי להוציא את החתיכה הזאת אני לא יצליח להכניס אחרת כי פשוט החדש לא יכנס.

ההברגה שם כל כך הרוסה שהחלק מסתובב חופשי.

אז אין צורך לנסות, יש אפשרות להציל את הסעפת? יש אנשי מקצוע שיכולים לבנות בפנים הברגה חדשה?

פורסם

מצטרף לדעתו של דניאל, אפשר לתקן (רק בדוק שהמצב הכללי של הסעפת מצדיק את זה, אם היא כולה רקובה חבל על העבודה..)

אפשר לחתוך, לקדוח, להלחים או להבריז ולחבר פייה חדשה בלי בעיה.

פורסם

השאלה היא - כמה ייקח חרט על עבודה של הוצאת ההברגה התקועה, בניה של חומר והברזה חדשה, וכמה עולה סעפת מפירוק.

יש לי הרגשה שלא בטוח שחרט ייצא יותר זול.

פורסם

עדכון: בסוף כן הצלחתי עם אבא שלי לשלוף את הפלאנג' מסתבר שאין שם הברגה אפילו, אלא סתם תקוע ממש עמוק בסעפת!

כעת נשאר רק למצוא פלאנג' חדש לפיאט אונו.

פורסם

יגאל החלק קיים בחנויות חלפים לרכב? או רק בפיאט מוסכי פיאט?

• תוכן חדש...