Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

עלה בראשי רעיון והיית שמח לדעת האם הוא ריאלי.

אני מעוניין לעשות טיול עצמאי של 10 ימים לאירופה קרי אלפים עם הרכב הפרטי שלי.

שאלותיי הם כך:

1. איך מבצעים את ההובלה של הרכב.

2. האם יש אילו בלת"מים שאני צריך לצפות להם.

3.מה העלויות שאני צריך להערך אליהם .

ומה הדרך הכי טובה לבצע מבצע שכזה.

תודה מראש ליאו

פורסם

אני מעוניין לעשות טיול עצמאי של 10 ימים לאירופה

ידידי היקר, הרעיון נהדר, אלא עליה וקוץ בה, תקלה ברכבך - והלך עליך הטיול.

רעיונות כאלו עלו במוחי ונבחנו במגמת עלות-תועלת ותמיד נמצא שרכב שכור עולה בסופו של מקרה "זול" יותר.

מצא משה

פורסם

שלום מצא

אני מסכים איתך במאה אחוז שכלכלי זה ממש לא.

אבל תסכים איתי שזה הרבה יותר מיוחד לטייל בארץ זרה עם הרכב הקלאסי הפרטי שלך עם כל הצרות הצפויות.

מבחינתי זאת מהות הטיול ואני לא מחפש לחסוך כסף בכך שאני נוסע עם רכבי.

אלא לחפש חוויה "קצת" שונה לטיול שיכל להיות סטנדרטי.

ליאו

פורסם

בשעתו המשימה היתה קלה יותר היות והיה קו מעבורות פעיל ליוון.

ככל הידוע לי,חלק גדול מהקווים בוטלו ולגבי חלקם התדירות והעונות צומצמו.

אם פעם "שלטו" המעבורות היווניות והקפריסאיות בקווים הרלבנטיים הרי שהיום המצב שונה ומעבורות ישראליות הן אלו שמבצעות את עיקר ההפלגות ומומלץ מאד לפנות לנציגי החברות שיוכלו לתת את כל הפרטים (מנו ספנות,כספי,אחים עופר).

אפשרות נוספת היא משלוח הרכב באונית משא לנמל יעד באירופה וטיסה בנפרד,גם כאן צריך לעשות עבודת הכנה אצל הסוכנים המקומיים וכן לברר את הליך שחרור הרכב בחו"ל ועריכת ביטוח מתאים.

הרעיון נהדר ושקלתי אותו בעבר (דווקא עם אופנוע) אך הביצוע מצריך הכנה מתישה,כרוך באי ודאות מסויימת,לעיתים גם הפסדי זמן משמעותיים (במיוחד כשמפליגים עם הרכב על מעבורת) וכמעט תמיד יקר יותר מאשר לשכור רכב בחו"ל.

שתף אותנו במידה ותגלה דרך פשוטה,זולה ובטוחה לעריכת טיול שכזה עם הרכב (ומהו הרכב..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הועלה בעבר רעיון כזה, בתכנון נכון, ניתן להוזיל עלויות, ולבצע את הסיפור על הצד הטוב ביותר... התארגנות של קבוצת בעלי עניין, עם כמה רכבים, פניה מאורגנת לנציגוית בארץ ובחו"ל... ואפילו סיפוח מדריך טיולים, יכולה להיות אופציה מעניינת לטיול מאורגן בחו"ל קצת אחרת....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום למגיבים

המדובר הוא בפיאט 128 ספורט

נראה לי רעיון מאוד מיוחד לעלות איתה על כבישיי ארץ מוצאה איטליה.

אני נוחת בארץ בעוד שבוע ואני יתחיל לבצע בירורים בכל הנוגע למסע שכזה ואני יעדכן אם זה ריאלי.

לדעתי עם אני מצליח להגיע לעלות של כ10,000 ש"ח ל10 ימיי טיול זה שווה.

עם יש רעיונות נוספים למימוש אני אשמח לדעת

תודה מראש ליאו

פורסם
שלום רב

אני מעוניין לעשות טיול עצמאי של 10 ימים לאירופה קרי אלפים עם הרכב הפרטי שלי.

שאלותיי הם כך:

1. איך מבצעים את ההובלה של הרכב. ראה דוגמא, בתמונה המצורפת, לגבי מה שנעשה בזמנו עם הרכב שלי ... תחשוב איזה תענוג יהיה לך לראות תמונות, ולהזכר בטיול בעוד כמה שנים ...

2. האם יש אילו בלת"מים שאני צריך לצפות להם. כן, הרבה, וזה כל הכייף, אם לוקחים את העניין כחלק מהסיפור.

3.מה העלויות שאני צריך להערך אליהם .

כפי שכתבו קודמי, יש לברר אצל אנשי הובלה וספנות. אך בכל מקרה, הייתי מוסיף עוד כמה אלפים טובים לסכום המתוכנן הראשוני. עלולות להיות הפתעות מכוונים שונים.

(לאו דווקא תקלות).

ומה הדרך הכי טובה לבצע מבצע שכזה.

לספר לנו על כל פרט, לא לחסוך בתמונות, עד שיגמר לנו כל הריר . . .

תודה מראש ליאו

ככלל, הייתי מציע להאריך את הטיול לזמן רב יותר. זה איננו טיול של "עוד קפיצה לטורקיה", אלא משהו של פעם בחיים. לכן כדאי לשהות ולנצל כמה שיותר את "יצוא" הרכב.

כדאי אף לבנות תוכנית מיוחדת לטיול, ומפגשים בחו"ל עם מועדונים/אספנים/חולי נפש כמונו וכד'. כאשר אתה מגיע ברכבך. זו יכולה להיות השקעה הרבה יותר טובה ממניות בימים אלו ... :lol: לפחות לנפש.

להלן תמונות של הרכב שלי, שיצא לטיול של חודשיים באירופה בשנת 1967 !!! (היה אז בן 12...).

בהעמסתו על האניה ועל רקע הנוף האירופאי. (גילוי נאות - לא היה אז בבעלותי.).

בהצלחה - אבי.

55.jpg

11.jpg

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...