Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין שהחלונות הידניים שלי יהפכו לחשמל

(כל ה4 חלונות )

סובארו גראנד לאונה שנת 93

איפה עושים את זה?

ויש לי שאלה : הם גם שמים לך ליד הנהג או ליד התיבת הילוכים את כל ה4 כפתורים של החלונות ?

או רק ליד כל דלק

איפה אני יוכל לקנות משהו ממש טוב שלא מתקלקל כי לחבר שלי היה בפיג'ו הוא עשה את זה , אחרי שבוע הוא הוציא את זה כי זה התקלקל

ומה טווח המחירים

תודה וחג שמח :]

פורסם

כל חשמלאי רכב או מתקין מע' שמע/אזעקות יוכל לבצע בעבורך את העבודה.

מתגים תקבל בהתאם לתשלום מצדך, בדר"כ המתגים לחלונות הקדמיים ימוקמו בקונסולה המרכזית ואילו לאחוריים ליד כל דלת.

איכות מנועי חשמל לחלונות תקבל גם כן בהתאם לתשלום.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חשוב מאוד למקם נכון את המנוע של החלונות. התקנה לא נכונת תאמץ את המנוע והדבר יגרום לבלאי מהיר. יכול להיות שזה מה שקרה לחבר שלך.

ממליץ שבעל מקצוע יתקין לך, ככה תהיה לך אחריות.

פורסם

בשוק קיימים מספר סטים לביצוע הנ"ל.

חשוב מאוד להתקין סט של "ספאל" מקורי בלבד, לוודא את הכיתובים בכל מקום.

מומלץ שלא להתפתות להתקנת סט מסוג אחר.

נהוג להתקין סט של שתי חלונות חשמל קדמים בלבד.

באם תרצה להתקין ארבעה, מה שנראה לי מיותר, ולא אני קובע, אלא אתה , יש לוודא התקנת 2 מתגים נוספים ל2 שיותקנו בעבור החלונות הקדמיים, כלומר סהכ 4 מתגים קדמיים, אחד לשליטה על כל חלון, ועוד לחצן (מתג) ליד כל חלון אחורי לנוחיות היושב שם.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סט חלונות חשמל ספאל ללא התקנה יעלה בסביבות 600 שח.

הסטים מגיעים ללא מתגים וללא התקנה..

הערכתי לסהכ עלות כתלות במקום שתיגש אליו ובהשקעה באיכויות וזמן שישקיעו בהתקנה - 700-900שח.

המחיר הינו לסט של שתי חלונות חשמל, ולא כל ה 4 . כל ה4 ? 1300-1600שח.

התקנה ראויה תכלול 6 מתגים סהכ ולא רק 4 , קח בחשבון 100-150 שח תוספת.

באיזור ההוא לא מוכרים לי מתקינים, יש לשאול את רפי לין.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני התקנתי פעם זוג חלונות חשמל בגרנד-לאונה שהיתה לי (LX).

ההתקנה היתה יחסית קלה אבל היה מעט קושי למקם את המנוע של המנגנון האוניברסלי מפאת גודלו ואופי המבנה של דיפון הדלת.

העסק עבד אצלי שנה ללא שום בעיות מיוחדות (למעט חוט אחד שקיצר עקב סלילה לא ראויה) ואז נמכר הרכב.

את 2 המתגים מיקמתי על המסגרת של הלוח שעונים מצד ימין למטה (היכן שקיימים 2 חורים מלבניים סגורים בחיפוי פלסטיק שניתן להסרה)

איציק

SECURED.JPG

ALL_CONNECTED.JPG

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצטער על ההקפצה וההתעלקות (עדיף מלפתוח שירשור חדש) - כמה יעלה לי להתקין 2 ח"ח בסיטרואן ZX 3 דל'? ואיפה אפשר לעשות את זה באיזור חדרה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...