Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שכדי לקנות מהצבא ג"פס צריך לקנות ממנו לפחות 5 רכבים. אני צודק?

אם כן, אני מנסה לחפש חבורה שרוצים לקנות וכך נוכל לקנות מהצבא.

אני וחבר נקנה לפחות 2/3 ג"פסים, ככה שבעצם אנחנו צריכים בעצם אדם אחד או שניים

יש מעוניינים?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

http://www.jeepolog.com/378.html

עכשיו, אם יש עוד שאלות, תבצע חיפוש עם המילה M151 או ג'פ"ס. היו עליו המון דיונים בעבר וכולם הובילו למסקנה אחת אותה תגלה בחיפוש.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

הג'פס כלי מעולה בשטח ומסוכן בכביש מהסיבה זו גם בארץ וגם בחו"ל הוא אסור בתנועה בכביש ונוהגים לנסר לו את השילדה לפני המכירה! יש כמדומני בין שנים לשלושה נוסעים כחוק והיו שייכים לצבא ארה"ב כשבנו את שדות התעופה בנגב, וראיתי אצל הבדווים, בדרום שנים כאלה כניראה גנובים-רן

m151%5B1%5D.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם אני הייתי מת לקנות ג'פס.

אלה שנימכרים ע" משרד הבטחון נימכרים אך ורק לסוחרים מורשים ולא לכלל הציבור, ומימלא לא ניתן להוציא להם רשיון.

הדרך היחידה לדעתי היא להביא כזה ביבוא מחו"ל.

ושם הם די יקרים. כלי כזה במצב טוב עשוי להגיע ל7000$

אריה

פורסם

ראיתי לא מזמן M151 נוסע עם לוחית צהובה בת חמש ספרות. אני מניח שזה איזה סוג של זיוף. ראיתי גם את השנים בנגב שנמצאים אצל בדווים. פרט לזה אני זוכר רק עוד אחד שנסע עם רישוי צהוב - אין לי מושג איך.

נמרוד

פורסם

בכביש ת"א רמלה לפני צריפין(מכיוון ת"א) יש שילוט של עסק שמוכר כלי עבודה וכל מיני דברים ממכרזים של הצבא שם העסק ל.כ

לפני השלט פונים ימינה ונוסעים בשביל עפר עד שמגיעים לבית העסק ממשיכים עוד קצת ואחריו יש מגרש שקונה כלי רכב ממכרזים של הצבא הייתי אצלו לפני שנה בערך וראיתי אצלו מלא גפ"ס. שאלתי אותו אם הוא מוכר אמר לי שכן אך ללא ניירות לדבריו "אנשים קונים כדי להשתעשע בחולות איתם". כדאי לבדוק ולראות אם אפשר לקנות.

לידיעתכם

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם
בכביש ת"א רמלה לפני צריפין(מכיוון ת"א) יש שילוט של עסק שמוכר כלי עבודה וכל מיני דברים ממכרזים של הצבא שם העסק ל.כ

לפני השלט פונים ימינה ונוסעים בשביל עפר עד שמגיעים לבית העסק ממשיכים עוד קצת ואחריו יש מגרש שקונה כלי רכב ממכרזים של הצבא הייתי אצלו לפני שנה בערך וראיתי אצלו מלא גפ"סשאלתי אותו אם הוא מוכר אמר לי שכן אך ללא ניירות "לדבריו אנשים קונים כדי להשתעשע בחולות איתם"כדאי לבדוק ולראות אם אפשר לקנות.

לידיעתכם

בית העסק שאתה מדבר עליו נקרא שלום אונגר ובימים אלו ממש הוא בתהליך חיסול, שלום הבעלים חלה ובן (רמי אונגר - יבואן הרכב לא מעונין להמשיך) הג'פסים כבר לא שם וגם לא הבלייזרים אבל עדיין ניתן למצוא חלקים מענינים לסוסיתות, רנו 4, רנו 5, פג'ו למינהם ועוד

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

במוסף הרכב של "דה מרקר" לחודש אפריל יש כתבה שמוקדשת לגפ"ס M151 שמוחזק כחוק בידי אספן. כתוב שם שהרכבים ששירתו בצה"ל אסורים לשימוש אזרחי בגלל שבמקורו הוא נמכר מכספי הסיוע האמריקאי ולכן אסור למכירה הלאה. ובהמשך כתוב:

"האגדה מספרת על שמיניה סודית של כלי שלל מהצבא הירדני שאיכשהו יצאו בסוף שנות השבעים למכרז וזכו לרישוי כדת וכדין. ששה מהם עדיין נוסעים"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לפחות שתיים עם המספרים אני מכיר: אחד- במצב "תצוגה" אצל אספן ממועדון ה-5, ואחד- במצב "שטח" אצל מישהו, שאכן נוסע איתו בשטח.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
במוסף הרכב של "דה מרקר" לחודש אפריל יש כתבה שמוקדשת לגפ"ס M151 שמוחזק כחוק בידי אספן. כתוב שם שהרכבים ששירתו בצה"ל אסורים לשימוש אזרחי בגלל שבמקורו הוא נמכר מכספי הסיוע האמריקאי ולכן אסור למכירה הלאה. ובהמשך כתוב:

"האגדה מספרת על שמיניה סודית של כלי שלל מהצבא הירדני שאיכשהו יצאו בסוף שנות השבעים למכרז וזכו לרישוי כדת וכדין. ששה מהם עדיין נוסעים"

זו בדיוק הכתבה שבלינק בתגובה של ברק (תגובה מס'3)

פורסם

מי שיסתכל טוב על הגריל של הגפ"ס החוקי יגלה כתובות יו אס אי מרינס, הגיפ היה שייך בעבר לקמב"ץ יח' המילואים שלי בירקץ והיה נוהג להגיע איתו לכל התיצבות למילואים, הג'יפ נימכר למישהו שבחר לפרק אותו ולהלביש את החלקים על רכב אחר ושוחזר מאוחר יותר שוב, לפני כ-15 שנה אבדו לי עיקבותיו אבל אני יודע שהוא יצוץ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה רבה על התגובות, במיוחד על הקישור!

המטרה של האוטו הזה היא לא לנסיעה חוקית על הכביש אלא לסוג של באגי ופשוט כי ג"פס זה כיף.

אם יש עוד אנשים שמעוניינים שיצרו קשר

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם
אחד- במצב "תצוגה" אצל אספן ממועדון ה-5

זה הג'פ"ס הירוק מחדרה, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע, מאיפה הבן אדם, אבל ראיתי אותו כמה פעמים באירועים, וגם איזה פעמיים בכביש (ודווקא בת"א ובבת-ים, אבל לפני כמה שנים).

והשני ראיתי לפני כמה שנים בתל-ברוך, כאשר בא לעשות אתגרי שטח. הלוואי, והיה לי כסף לכאלה "צעצועים"...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...