Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על פנסים של SL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה רוב הSL שאני רואה בארץ יש להן את הפנסים של הדגם האמריקאי ולא של האירופאי?

מכוניות דרך היבואן של מרצדס בארץ בזמנו נקנו מאמריקה ולא מאירופה ולכן הן ככה?...ורק אילו שבאו ביבוא אישי מאירופה היו עם פנסים רגילים?

אמריקאי:

אירופאי:

Mercedes-Benz-SL_4822203.jpgmercedes-occasion-12327-1.jpg

83_380SL_front2.jpg

פורסם

רוב ה-SL שאתה רואה הן כנראה ייבוא אישי מאוחר מארה"ב.

לדגם שנמכר בארץ בזמנו ע"י היבואן היו פנסים ופגוש אירופאי.

הרבה SL שמגיעות עכשיו, כייבוא אספנות, מגיעים דווקא מארה"ב, ולהן פנס אמריקאי ופגוש "מורחק".

דרך אגב, ה-SL שהעלת תמונה שלה היא עם מספר של רכב מיובא לאחרונה, ולא של רכב ששווק בארץ בזמנו.

(התמונה נמחקה עקב מספר רישוי גלוי והחלפתי אותה בתמונה של רכב ללא לוחית ישראלית).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
רוב ה-SL שאתה רואה הן כנראה ייבוא אישי מאוחר מארה"ב.

לדגם שנמכר בארץ בזמנו ע"י היבואן היו פנסים ופגוש אירופאי.

הרבה SL שמגיעות עכשיו, כייבוא אספנות, מגיעים דווקא מארה"ב, ולהן פנס אמריקאי ופגוש "מורחק". מאמצע 1973

דרך אגב, ה-SL שהעלת תמונה שלה היא עם מספר של רכב מיובא לאחרונה, ולא של רכב ששווק בארץ בזמנו.

(התמונה נמחקה עקב מספר רישוי גלוי והחלפתי אותה בתמונה של רכב ללא לוחית ישראלית).

מצורפת תמונה 450SL שנת יצור 1973. המספר גלוי באישור הבעלים :grin:.

IMG_7492.jpg

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

תודה רבה על התשובות, רז התמונה פורסמה בת'רד אחר של מפגש עם המספר רישוי אז הנחתי שזה בסדר לפרסם אותה, תודה שהחלפת את התמונה.

אז הבנתי שהSL ע"י היבואן הובאה בגירסה האירופאית ולא בגירסה האמריקאית, וכל אלה שהן גרסה אמריקאית ככה"נ יובאו משם במיוחד, פשוט לאחרונה אני רואה למשל ביד 2 הרבה מאוד SL וכולן גירסה אמריקאית, ולהורים שלי הייתה SL ארופאית שהוזמנה מהחברה, אבל ההזמנה התבצעה בגרמניה והובאה באוניה משם.

יש הבדל במנועים/מתלים או אבזור בין הגירסאות או שזה רק שינוי ויזואלי?

תודה

יונתן

פורסם

אני לא מומחה במרצדס!

עד כמה שאני יודע אין הבדלים בין הגרסאות למעט הבדל בפנסים הקידמיים ובפגושים המורחקים (מקדימה ומאחור ).

שיתקנו אותי אם אני טועה.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...