Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

רציתי להתייעץ לגבי רכישת הונדה סיביק SR שנת 96, אוטומטית, הגה-כח, מצאתי במקרה אחת במצב מעולה דרך חבר של אבי, יד ראשונה, 90,000 קילומטרים - בדיוק כמו שעשיתי עם הרכב הנוכחי שלי, נקיה מתאונות.

כרגע אני מחזיק בימבה אדומה, 121, שנת 95, שאינני רוצה למכור אותה אבל... חייבים להתקדם בחיים, למרות שהקילומטרז' שלה נמוך בטירוף - הבעיה שאין לה הגה-כוח, ובכלל, היא כמעט 3 שנים אצלי והגיע הזמן להשתדרג.

בכל מקרה, אני לא מבקש נתונים טכניים על ההונדה אלא לדעת אם האחזקה של הרכב יקרה, נקודות תורפה, יתרונות וחסרונות, ואם אפשר צריכת דלק כמובן. שמעתי מלא מעט אנשים שטוענים שהחלקי חילוף של הרכב יקרים מאוד.

תודה לעונים!

ליאור

פורסם

ההונדה סיביק היא מישפחתית בעלת מנוע חזק(125 כ"ס),ביצועים מצויינים,התנהגות כביש טובה יחסית ליפניות בנות דורה,חסכונית,איכות ייצור וגימור מצויינת,אמינות טובה,מרווחת ומבוקשת למדי כמשומשת.החסרונות הם נוחות נסיעה בינונית,אחזקה יקרה יחסית(תעריפי ביטוח מקיף,חלקי חילוף די יקרים),בטיחות ברמה נמוכה(חלק גדול מהמכוניות נימכר ללא כריות אוויר כלל)ותנוחת נהיגה נמוכה מידי.סך הכל,מכונית טובה ודי מהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההונדה סיוויק שהוא מדבר עליה היא לא בעלת 125 סוסים אלא זה הדגם החדש יותר אחד אחרי הדגם המדובר בעל 115 סוסים,או 110 סוסים!!

פורסם

מחירי הביטוח יהיו יותר גבוהים, צריכת דלק תיהיה יותר גבוהה.

מעבר לה זאת אכן השתדרגות (אייל) לעבור מ121 לסיביק זאת השתדרגות.

קח בחשבון גם אקוסטיקה פחות טובה מאצלך (אני אומר את זה כי אני מכיר אותך).

אל תדאג לג'ינג'ית :D היא הבחורה הכי מדהימה בעולם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

זה שהיא מדהימה כבר ידעתי לפניך יא צעיר, אל תשכח שגם לפני שנתיים הייתי שמה וגם היא... אתה היית בכיתה י לא?, אבל אני מפרגן לך כי אתה חבר, שחקת אותה בקטע הזה, רמה מעליה - אי אפשר לקבל כי אין.

אני מצדיע לך דניאל (קח בחשבון את הפרש הגילאים גם!).

ועוד דבר, לגבי האקוסטיקה, התפיסה שלך מוטעית - רכב זה לא דבר אקוסטי בתכלס, ואני מאמין שישמעו אותו הדבר עם איטום טוב בדלתות ועם עוד כמה בניות חכמות. אף אחד לא טען ואף אחד לא הוכיח שרכב קטן\גדול הוא בהכרח יותר או פחות אקוסטי מרכב אחר.

ליאור

פורסם

מי שיכול לתת לי אתר עם נתונים על הרכב אני אשמח, עשיתי חיפוש די אינטנסיבי ולא מצאתי, מצאתי רק קופה, ובקאר-פוליו לא מופיע בכלל, מי שיכול לתת לי אתר טוב - מוזמן.

פורסם

צריכת דלק - 1:10.5, ממוצע. בנסיעות לאילת השגתי 1:14.

אמינות טובה - אני החלפתי מנגנון חלון חשמל נהג (בחברה רצו 1800 ש"ח).

נוחות ואחיזת כביש - א-י-ן.

והיא כן בעלת 125 סוסים, אך בסל"ד מאוד גבוה. מה שאומר שרוב הזמן אתה לא נוסע בטווח הסל"ד הרצוי, כך שלמעשה אתה משתמש ברוב הסוסים רק כשאתה ממש לוחץ.

פורסם

ליאור, מחירי הביטוח יהיו כנראה גבוהים יותר, מחירי הדלק יהיו בטוח גבוהים יותר.

אבל כמו שאמרת זאת עלייה ברמה לנהוג בהונדה סיביק במצב טוב, זה לא כמו לנהוג בבימבה שאתה כבר לא יכול לראות אותה.

ועכשיו לנושא המעניין של השירשור, תצדיע לה לא לי :-P כל הכבוד לצה"ל למב"ל ולדרום אמריקה שמביאה לנו כאלה צאצאים יפייפים לארץ הקודש :D. היא בידיים טובות, אני מקווה שהם שלי (ישי שתוק !)

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
(ישי שתוק !)
You rang? :wink:

Thank god for bikinis and "fuck me" pants, ha Daniel..? :biglaugh:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

נוחות ואחיזת כביש - א-י-ן.

אולי לטעמך..... אבל מי אני שיגיב הרי אתה מהנדס רכב, לא?....

עזבו אותכם ג'ינג'יות וכלבים כחושים..... הוא שאל שאלה על סיויק..... לעבור ממאזדה 121 לאוטו אחר זה שידרוג בעצמו.

רצוי לציין שהסיויק אוחזת ומתנהגת בהרבה יותר טוב מהמאזדה.

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...