Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת מידע על היצור הבא:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלנצ'יה האדומה היא לנצ'יה בטה זאגטו...והמצאותה במוסך מקרית בהחלט...:wink:

לפי החתימה שלך, ניראה לי שהיא דיירת קבע שם...

והתכוונתי ליצור השחור...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

זה נראה לי ייצור עצמי והלוואי שאני טועה.

כנפיים של שנות החמישים עם עיצוב של תחילת שנות ה-80 וגריל מוזר ללא פגוש קדמי - משהו מריח לי מוזר.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
לפי החתימה שלך, ניראה לי שהיא דיירת קבע שם...

והתכוונתי ליצור השחור...

מבקש לא ללכלך על הלנצ'יות. מהתגובה שלך רואים שאתה לא מבין באיטלקיות...זאת לא הלנצ'יה שלי...הלנצ'יה שלי זה מה שאתה רואה בתמונה ליד השם שלי.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם
הרכב המוזר הוא דודג' ספורט משנות השישים, שייך לאספן רכב מרמת-גן (לא לי).

אכן יש לו טאסות של דודג', אכן יש לו מבנה ספורטיבי, אכן הוא נימצא ברמת גן ושייך לאספן,

אבל האם מישהו יכול לשפוך עליו יותר אור?

פורסם
מבקש לא ללכלך על הלנצ'יות. מהתגובה שלך רואים שאתה לא מבין באיטלקיות...זאת לא הלנצ'יה שלי...הלנצ'יה שלי זה מה שאתה רואה בתמונה ליד השם שלי.

צודק... אני לא מבין כלום באיטלקיות, אבל אני יודע שאונו זה חרא של אוטו, כמו רבות אחרות של פיאט, אני יודע שאלפא זה רכב מוסכים- ועם סיבה, אני לא מלכלך- אני צוחק,

אני יודע שהאוטו בסימלון הוא שלך, אני יודע שכמו כל גבר אחר אני אתן את יד שמאל ורגל שמאל בשביל פרארי או למבורגיני (עד כאן על איטלקיות) אני נוהג על צרפתיה שרואה מוסך רק בהכנה לטסט, וחולה על אמריקאיות שמספיק גדולות להיקרא אמריקאות, וקוראים לי דימה, נעים מאוד...

עכשיו אפשר לחזור לנושא?

• אחראי פורום
פורסם

האמריקאית מוכרת לי מפקקי ז'בוטינסקי...

רציתי לשאול עליה אבל לא ידעתי איך לתאר את מה שראיתי :wink:

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חברה,הזאגטו היא לא העניין פה.

תכף יעלו ויבואו כל תותחי הפורום עם הפרטים המדוייקים,ואפילו אם תרצה את השמות הפרטיים של האנשים שהבריגו את הברגים האחרונים:lol: .

פורסם

האמריקאית המוזרה הזו חונה דרך קבע ברח' ז'בוטינסקי בר"ג כמה בתים מזרחית להרצל.

יוצא לי לעבור לידה הרבה. היא שייכת לאספן שגר באיזור ומחזיק גם וליאנט אדומה. הוא נוטה לכסות את המכוניות שלו בכל מיני וינקרים של משאיות ושאר קשקשת וולגארית לטעמי.

ממה שמספרים בעלי חנויות שלידן חונה הרכב ודרכן ניסיתי להגיע אליו הוא מספר שזו פרארי...

הרכב נראה כמו מכונית קיט כל שהיא על בסיס אמריקאי. הטאסות הן של דודג' אבל על הדשבורד נמצא הכיתוב FIREDOME שזו בכלל דה סוטו שלא קשורה לעיצוב הזה.

פנים הרכב נראה כמו אוסף חלקים של אמריקאיות משנות השישים המאוחרות\שבעים מוקדמות אולם העיצוב החיצוני מזכיר דווקא מכוניות מהעשור שלפני כן מה שמחזק את הרושם שמדובר ברכב קיט.

זוג האגזוזים מאחור, אגב, הוא פיצול של צינור אגזוז יחיד ודקיק כך שV8 בשרני לא נראה לי שיש שם.

נדמה לי שכבר שאלתי בפורום על הרכב הזה פעם. הוא מאוד מסקרן וייחודי.

פורסם

תוספת קטנה: הגריל הקדמי נראה כמו של פורד גראן-טורינו, הפנסים הקדמיים כנראה הגיעו מלארק, והפנסים האחוריים שעל ה"סנפירים" הגיעו מקייזר-פרייזר מתחילת שנות החמישים. בקיצור - אוסף של קומבינות. הבודי עצמו לא דומה לשום דבר שאני מכיר, ויתכן שהבסיס הוא רפליקה כל-שהיא. רוב הסיכויים שהבודי מפיברגלס, אבל את זה צריך לוודא בדפיקות קלות על הכנפיים (כדאי גם לוודא שבעל האוטו לא בסביבה כשעושים את זה - בקיצור - לא לעשות...).

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...