Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיעונים בעד הגטס:

- אנחנו כבר מכירים טוב את היבואן ואת המוסכים, ובקשר ליבואני טויוטה אין לנו שמץ של מושג מי ומה ואיך..

- יותר תא מטען.

- באותו כסף כמו היאריס מקבלים את מנוע ה-1.6 הזריז.

- היאריס מוחלפת בקרוב מאוד ככה שבקצה השני כשנמכור אותה היא תיחשב "הדגם הישן" (מה שבטח יוריד ממחירה)

אז יאללה, אם למישהו יש טיעוני נגד שאני יכול להשתמש בהם, אני מאוד אשמח לשמוע.

:roll:

תודה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אבא שלך כתב רכב, למה שהוא לא יסביר למה כן יאריס?

אגב, אני חושב שאני הייתי מעדיף גטס 1.6 מאשר יאריס. לא יודע- אני פשוט לא אוהב אותה,אין לי ממש סיבה,פשוט ככה אני מרגיש.

אם כבר אז יאריס TS :wink:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לפחות לגבי המכירה של יאריס אין בעיה לשכנע - אפילו שהדגם מתחלף, הביקוש ליאריס בשוק המשומשות כל כך גבוה שלא תהיה שום בעיה למכור. וסביר להניח שהביקוש לא יירד בשנים הקרובות.

פורסם

המחירון של היאריס מצוין, ומאחר והביקוש ליאריס משומשת גדול מההיצע (לפחות כיום) אפשר אפילו לקבל מעל המחירון. עם הגטס לעומת זאת, תאלצו להתמודד עם אלפי הגטס שיפלטו מליסינג *.

מעבר לעניין הסחירות, קח את אמא שלך לנהיגת מבחן בשני הרכבים. כך היא תוכל להתרשם בגוף ראשון מההבדלים ותוכל להחליט לפי ההרגשה ולא לפי נתונים יבשים.

* - הכותב אינו חוזה עתידות ואינו מתחייב על תנאי השוק העתידיים של שני הדגמים :wink: .

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לא ציינת אם אתה רוכש אחת חדשה או משומשת - אך מסתמן שאתם לא הולכים על חדש לפי הטיעון על היאריס החדשה..

גם לגטס יש מתיחת פנים שהיא עברה בשנה האחרונה ונכנסת עכשיו לשווקים בצורה זו..

בהצלחה;)

פורסם

volvo 240, כל מכונית שנקנה תהיה חדשה מהחברה.

ובקשר לנסיעת מבחן, זה מובן מאליו, אבל לפי ההיכרות שלי עם אמא שלי היא תגיד לנו* (די בצדק) להפסיק להיות נודניקים ושנעזוב אותה בשקט כבר ולא אכפת לה יותר שמצידה נקנה לה סובארו די.אל. 88' (אוטומט))

הוויכוח הוא בעיקר ביני לבין אבי

*לנו = אני ואבא שלי

ועוד דבר, אני מאוד אשמח על יבואן טויוטה ועל המוסכים וכו'. באמת שאנחנו לא יודעים עליו כלום אבל השמועות מספרות שהשירות שלהם ממש מעולה.

פורסם

אני מאוד נהנה מהשירות של טויוטה, למעט תאקל אחד שהיה לי איתם (מכסה שמן הגה נפל כי לא הידקו), וגם אז השירות של יוניון פתר את העניין. בניגוד לUMI שהכרתי לפני, אתה לא מרגיש שמנסים לסחוט אותך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הניסיון שלנו ב-12 שנים האחרונות עם מוסכי טויוטה הוא מצויין. מוסכים מקצועיים מאוד, מחירים שפויים (כמעט ולא שווה לתקן במוסכים שהם לא מורשים), שירות אדיב, יש חלקים בשפע (גם לרכבים שעברו 7 שנים חובה להחזיק סטוק חלקים). האחריות מלאה (מטמבון לטמבון) ולא ימרחו אותך עד שתגמר האחריות ואז יז$&% אותך בתיקון (כמו שקרה לנו ב-UMI).

אני הייתי הולך על היאריס מבלי לחשוב פעמיים, גם ראש שקט ל-3 שנים, גם רכב עם אמינות מוכחת וגם רכב עם שוק מצויין. המקרה של היונדאי הייתי מתנחם בעובדה שאתם הולכים על גרסאת ה-1600 סמ"ק (שלא נפוצה בליסינג) כי אני צופה קושי למכור את הרכב בעתיד (אתה לא תסכים להתפשר במחיר כמו שהחברות ליסינג מתפשרות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ביונדאי:

חלקי פלסטיקה יתחילו לקרקש אחרי שנה על הכביש

בטויוטה זה לא קורה.

בשביל זה אתה משלם יותר, לא מנוע, ולא נעלי בית.

גם אם זה יהיה מנוע 2000, יש לזה גיר אוטומט, והגיר של יונדאי, ממש על הפנים (לא יודע איך זה בחדשה, אבל בישנות הוא ממש ממש על הפנים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי ברור שהמחירים של הגטס ירדו פלאות יש כל כך הרבה רכבים כאלו בליסינג - השכרות -מאבטחי תחבורה ציבורית..

אני אישית לא נהגתי ב1600 ואין לי מושג לגבי תחושת הנהיגה בה ..

הגטס הפופולרית עם הנפח הקטן יותר היא ממש לא מתחילה להתחרות ביאריס... כמעט מכל הבחינות.. אמינות מנוע וחלקים,צריכת דלק, אחיזת כביש וכו'

מבלי לזלזל בגטס-

יונדאי עדיין לא מגיעים לרמה של טויוטה...

מה שכן יכול להטות את הכף זו באמת גרסת ה1600... לדעתי קחו ביחד נסיעת מבחן ותחליטו.

אולי באמת תהנה יותר מהגטס? מה אתה יודע...

בהצלחה.

פורסם

מישהו באמת יודע אם אכן גירסת ה-1.6 נמכרת רק מהחברה? או שיש 1.6 בליסינג, אבטחת תחבורה ציבורית וכו'?

עמוס

• תוכן חדש...