Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת טלפון טכנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך טלפון טכנאים ולוחץ קורני,מדובר בטלפון כמו של טכנאי בזק,מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות?

תודה מראש, רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שמר תודה,בבלצר לא מצאתי טלפון טכנאים,אז כנראה שאני אחבוש כיפה ואסע לבני ברק לחב' ארגנקום,בכל אופן תודה על התשובה המהירה וההכוונה,רן.

פורסם

לא צריך כיפה.

תתקשר ותדבר שם עם חיים או כל אחד מהסוכנים ויסבירו לך מה לעשות ואיך להגיע.

אם אתה מתחיל להתעסק עם טלפונייה ברצינות , מומלץ בחום גם מגלה הקווים (צפצפה).

עוד אפשרות שעכשיו נזכרתי בה : ג.ברס בע"מ (אותו ברס שמייבא מכשירי סלולר של סוני אריקסון).

פורסם

אני צריך את זה ע"מ לחבר מערכות אזעקה שאני מתקין ,גם לטלפון מלבד המשדר האלחוטי.

פורסם

אם זה רק בשביל למצוא קו אחד בכל פעם, חבל על הכסף. קנה כבל מתאם שנקרא "עולה קרונה" עם ראש RJ45 (תקע אמריקאי של טלפון ) והתחבר למכשיר טלפון רגיל. גם לוחץ - אל תקנה של קרונה, אלא תחליפי. בכמות החיבורים אתה עושה הבדל האיכות לא משמעותי , והלוחצים בהם נתקלתי עושים את עבודתם נאמנה.

פורסם

שמר,האם העולה קורונה הוא רק לבדיקת קווים במרכזיות? או שניתן להתחבר גם לשקע טלפון מבחוץ וגם מבפנים,כלומר ע"י תמין או דוקרן?

פורסם

קרונה (KRONE). זה לא בירה.

יש כמה ורסיות של העולה קרונה. הכי טוב בשבילך הוא זה שמגיע עם זוג תנינים,שקע בריטי (בזק) ו-RJ45 (אמריקאי). סוגר לך את כל האפשרויות.

פורסם

התופעה מוכרת לכולם.

בהתחלה אתה מחפש טלפון טכנאים, לשימוש אישי, פה ושם, במסיבות.

מהר מאוד תמצא את עצמך מתדרדר לאחזקה קבועה של לוחץ סופיות, וביקורים קבועים בהר ציון.

קח את עצמך בידים, ותר על טלפון הטכנאים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שמר למה אני קורא לחיבור של כבל רשת RJ-45 ואתה קורא לחיבור טלפון RJ-45

מה פספסתי?

RJ-11

זה אמריקאי

RJ-45 זה באמת חיבור רשת

פורסם

חזרו אלי מהם היום,בקשר לעולה קרונה,המחיר במקום אחד 50 ש"ח ובמקום השני 150 ש"ח,מחר או ביום ראשון אני אסע לשם לראות ולעמוד על האיכויות.

• תוכן חדש...