היי, אני היועץ האוטומטי של קארספורום לבחירת רכב
אני אשמח לעזור לך בבחירת הרכב הבא שלך. אני כבר מחכה לך ומבטיח שתוך פחות מ-2 דקות נמצא את הרכב המושלם בשבילך. ואם לא, השירות חינם. סתם! , אני צוחק. השירות תמיד חינם! כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ כאן
בגלל זה פות"ש חותם שככל הידוע לו אין תקלות ברכב.
אני לא יודע עברית והמוסך אמר לי שיש תקלה במנוע? אין בעיה! ככל הידוע לי - הרכב תקין.
במקרה הנ"ל פות"ש ידע בוודאות גמורה שמשהו לא כשר במנוע והחליט ביודעין להסתיר את זה.
לאחר מכן סר הנה ובמשך 6 עמודים מזלזל באינטלגנציה של חברי הפורום בנסיונותיו לשכנע אותנו בהתחלה שהוא צדיק גמור ולאחר מכן שאולי הוא לא כזה צדיק, אבל תעשיית הרכב מלאה בנוכלים ולכן זה בסדר!
אני מעריך שאלו לא כל העובדות - ואם כן, אז היה לו עו"ד לא מחודד.
בעקרון במכירות "פרטיות" צריך לעשות זכרון דברים שאומר ש"הקונה בדק את הרכב ומצא אותו לשביעות רצונו"
צריך גם לפעמים לגלות גמישות מסויימת גם אם לא חייבים:
לפני שנים מכרתי רכב, ולמחרת הלך המצבר. הסכמתי להשתתף בחצי מהעלות שלו, למרות שלא הייתי חייב, כי צריך לדעת להיות "מנעטש".
סקודה יטי TDI 2.0 4x4 DSG
וולוו V40 T4 Kinetic Plus
זו לגמרי פרשנות שלך, לא אני ולא אתה לא היינו עדים לחילופי הדברים בין הפות"ש למוסכניק. הניחוש שלך שנאמר לו "יש בעיה במנוע" שווה לניחוש שלי שנאמר לו "לא יודעים למה הנורה דולקת, איפסנו את התקלה, סע לשלום".במקרה הנ"ל פות"ש ידע בוודאות גמורה שמשהו לא כשר במנוע והחליט ביודעין להסתיר את זה.
בלי שום קשר להאם הוא ידע שיש תקלה או לא ידע, האם הוא הסתיר זאת או לא הסתיר, הסיכוי לטעון בהצלחה בבית משפט שיש לו אחריות לתקלה שאירעה לרכב אחרי שעבר *שתי ידיים* הוא, לדעתי, מאוד נמוך.
מצאתי את הפוסט, מה שהלך זה הגיר, אחרי חצי שנה ו 13 אלף ק"מ
הבעיה שהמוכר התחייב בכתב על גיר מנוע ושילדה..
ככה סתם הלכו לו 22 אלף ש"ח , ובטח הרבה לילות ללא שינה.
https://www.carsforum.co.il/vb/showt...=1#post5818149
מקס מעלה נקודה טובה. פות"ש, איזו אינדיקציה יש לך שהסיפור של סיקסט בכלל אמיתי?
מי מבטיח לפותח שרשור שזו לא גחמה של 2 סוחרים בעניבה ?
עומדים לחדש את ביטוח הרכב?
לחצו כאן וקבלו הצעות לביטוח online
חברים יקרים,
שלמה Sixt היא אחר מחברות הרכב הגדולות בארץ, שעיסוקה העיקרית הוא השכרה, החכרה ומכירה של רכב.
הקושי למכור את כלי הרכב שבמלאי מאלץ אותם לבצע פעולות טרייד-אין מהסוג שביצע פותח השרשור. יש להם דברים יותר מעניינים לעשות חוץ מלעקוץ לקוחות שלהם, הם מרוויחים מספיק כסף בעסקים הרגלים.
צריך להבין שמכוניות בגיל הזה לא נמכרות בהרכח ע"י החברה ללקוח אחר, ברוב המקרים מגולגלות הלאה לסוחרים קטנים יותר, שמתמחים במכירה של מכוניות ישנות יחסית, מבחינת חברות הליסינג הפעילות הזאת אינה רווחית אלא נועדה לתמוך במערך המכירה של המכוניות שיוצאות מהצי של החברה עצמה.
מסקנות (לעניות דעתי):
מוכר רכב? יש לך ספק לגבי תקינותו? או שתתקן את הטעון תיקון, או שתגלה את דעתו של הקונה, ותפחית את המחיר בהתאם. למכור (ביודעין) רכב תקול לגוף עסקי חזק עם מחלקה משפטית משומנת - לא מומלץ.
מוצה וננעל.
סקודה יטי TDI 2.0 4x4 DSG
וולוו V40 T4 Kinetic Plus