שלום לחברי הפורום מחפש המלצה לתוכנה לפורד קוגה 1.5 טורבו כיום עם 182 כ״ס מקורי.
מצפה תקבל יותר כוח מבלי להשאיר עקבות (הרכב באחריות) .
איזה תוכנה מומלצת ?
תודה רבה
שלום לחברי הפורום מחפש המלצה לתוכנה לפורד קוגה 1.5 טורבו כיום עם 182 כ״ס מקורי.
מצפה תקבל יותר כוח מבלי להשאיר עקבות (הרכב באחריות) .
איזה תוכנה מומלצת ?
תודה רבה
היי, אני היועץ האוטומטי של קארספורום לבחירת רכב
אני אשמח לעזור לך בבחירת הרכב הבא שלך. אני כבר מחכה לך ומבטיח שתוך פחות מ-2 דקות נמצא את הרכב המושלם בשבילך. ואם לא, השירות חינם. סתם! , אני צוחק. השירות תמיד חינם! כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ כאן
בס"ד
לא נראה שיש כזה דבר בלי עקבות.
ישנה אופציה לפני כל ביקור במוסך לצרוב את התוכנה המקורית, אבל ישנם דגמים שגם זה משאיר רישום כלשהו.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...
תזמין מבלופין - bluefin
אתה מקבל התקן שגם נותן אפשרות לחזור למפה המקורית
תקח בחשבון שעדכון מחדש למפות המקוריות ,לא מחזיר את התוכנה המקורית של היצרן ולכן יש סיכוי טוב שהמוסך המרכזי יזהה את השינוי.
ברכבי קונצרן פולקסווגן יש סימון מיוחד (TD1) לרכבים שעדכנו לתוכנה של צד שלישי, דבר שעשוי להביא לביטול האחריות.
במוסכים של פורד אין אפשרות לבדוק אם יש לך תוכנת ניהול מנוע שונה, מה שכן יכול לקרות במיוחד ומדובר ברכב חדש - שיכול להיות מצב שייצא עדכון למודול PCM ויבוצע עדכון במוסך (נגיד במסגרת טיפול) ואז התוכנה שהתקנת תידרס.... לבלופין יש יתרון במקרה הזה כי אתה יכול להתקין מחדש את התוכנה שלהם.
קבל קישור לעמוד הרלוונטי לרכב שלך..
https://www.mybluefin.co.uk/search?m...0&variant=3434
אם אתה רוצה פתרון מקומי - ממליץ לך לפנות ל REFLASHTEAM - חפש בפייסבוק, אני בטוח שיש להם פתרון - אני עם תוכנה שלהם כבר כמעט שנה ( 2 ליטר אקובוסט) ואני מאוד מרוצה.
Ford Mondeo Trend 2012, EcoBoost 2.0TReflashTeamIL Remap: 270HP & 410nm
TMC Motorsports Powershift transmission remap
תודה רבה לכולם על התגובות .
אלון לגביREFLASHTEAM עדיין משאיר עקבות להבנתי .
ערב טוב
תנסה של חברת tmc motorsport
זו קופסה חיצונית שעוקפת את מחשב ניהול מנוע דרך מספר חיישנים בדרך,
בארץ הדילרים שלהם הם e&a ברמת גן,
https://www.tmcmotorsport.com/chiptu...anual-controls
מנסיון עם המנוע הזה לא ממליץ על בלופין או על תוכנה של סופרציפס. הוא עובד מעולה על ה1.6 וה2.0 דור קודם. על ה1.5 הוא לא מוצלח.
רכשתי את המכשיר מהיצרן בבריטניה והתקנתי את התוכנה על מנוע זהה 1.5 טורבו בפורד פוקוס רק עם 150 כ"ס. על הנייר הובטח 190 כ"ס ושיפור ל30 קג"מ מ24.
בפועל לא הרגשתי שום הבדל. החזרתי להם את המוצר והם שלחו אחד אחר חשבו שהוא תקול ואותה תוצאה, שום שינוי בתפוקת המנוע.
בסוף המוצר הוחזר וקיבלתי זיכוי בפייפאל.
לבסוף עשיתי תוכנה של BRP אצל E&A אוטוספורט. ממליץ בחום היה לי הבדל משמעותי תוספת של 40 כ"ס ו8 קג"מ מורגש מאוד אני סופר מרוצה.
ברכב שלך תקבל כ8-10 כ"ס ועוד 6-8 קג"מ. תשקול אם זה שווה לך.
מגיע התעסקות עם התוכנה פעם בשנה אז לפני טיפול אני מוריד אותה, מטפל ואז מחזיר תוכנה עדכנית. השירות של E&A מצוין והעדכון לוקח 5 דקות על השעון. מומלץ.
REFLASH לא משאיר שום עכבות וגם ככה לאף אחד בארץ אין מושג אם עשית תוכנה או לא וזה בדקתי מנסיון, אף בוחן דיאגנוסטיקה לא נכנס למודול ניהול מנוע ובודק את הקובץ שיושב שם בפנים....
לגבי קופסאות - לא הייתי מתעסק, יקר ולא שווה את הכסף ויוצר בעיות - מסגיר אותך (ויזואלית).
ממליץ לך על REFLASH בחום - תוכנות פצצה.
Ford Mondeo Trend 2012, EcoBoost 2.0TReflashTeamIL Remap: 270HP & 410nm
TMC Motorsports Powershift transmission remap
עומדים לחדש את ביטוח הרכב?
לחצו כאן וקבלו הצעות לביטוח online