Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp
למכירה: איביזה טורבו 20VT.
היי, אני היועץ האוטומטי של קארספורום לבחירת רכב
אני אשמח לעזור לך בבחירת הרכב הבא שלך. אני כבר מחכה לך ומבטיח שתוך פחות מ-2 דקות נמצא את הרכב המושלם בשבילך. ואם לא, השירות חינם. סתם! , אני צוחק. השירות תמיד חינם! כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ כאן
ברשותי GOLF GTI MK6 ורציתי לדעת עד כמה ניתן לשפר את הרכב בצורה חוקית? (אם קיים כזה דבר שיפור חוקי).
תודה על התשובה
שאלה נוספת, אני מתלבט בין תוכנה של APR ל-Unitronic ומביקורות שקראתי באינטרנט כל המשתמשים מאוד מרוצים מהבחירה שלהם (בין אם APR או Unitronic) וגם בתמונות מהדיינו אני רואה ששתי התוכנות מצליחות להוציא אותן תוצאות לאותם המנועים. מצד שני, סרטונים שאני רואה ביוטיוב מראים שדווקא בעלי Unitronic מקבלים הרבה יותר כח מבעלי APR, זה יכול להיות או שהסרטונים ערוכים/פרטים מושמטים בצורה כלשהי? כי זה ניראה כאילו של-Unitronic יש יותר מידי כח בצורה לא הגיונית.
פשש איזה יופי נהניתי לקרוא! תודה
לא אהבתי בכלל מה שכתוב פה... הכל מוכתם בגישה של הכותב , יותר מדי אנטי ! מעט מדי עצות מעשיות ל "משפר המתחיל" בעקרון אתה אומר פה אם אתה לא פרופסור להנדסה מכנית או מליונר אל תשפר כלום אם זה היה ככה היינו רואים פה אך ורק רכבי סטוק בארץ
נערך לאחרונה על ידי 1nfected : 09/10/15 ב-21:27
כל הכבוד , שאפו גדול , הכל אמת ..
שלום לכולם,
אני חדש כאן ויש לי שאלה.
יש לי סוזוקי ליאנה 2005, הדגם עם 5 דלתות. למיטב זכרוני מדובר במנוע 1600 עם 105 כ"ס, אין לי נתונים בדוקים על מומנט מירבי/סל"ד.
האוטו אחלה בסה"כ, אבל הייתי שמח לסחוט ממנו עוד 20-30 כ"ס (אם כי כבר הבנתי שאני צריך לדבר במומנט כדי להישמע מקצוען, אבל מה לעשות שאני לא באמת כזה...).
המטרה היא לא מירוצים ולא דאווינים, לא צריך רעש של הארלי, עברתי את הגיל. כל הסיפור - לחזק קצת את הרכב-זקנים הזה שירגיש קצת יותר שמח כשלוחצים לו על הגז.
מה דעתכם - האם זה בכלל ישים, מה המשמעויות מבחינת בטיחות, אולי יותר נכון פשוט לקנות מנוע חזק יותר (ואם כן אז איזה בדיוק ומאיפה).
תודה רבה
כמו שאשתי אומרת - Veni Vidi Visa
בכדי לסחוט ממנוע כמו שלך 20 סוסים נוספים תצטרך להשקיע סכום לא הגיוני לעומת שווי הרכב.
אתה קרוב לודאי לא תעשה את זה. עדיף לחשוב על החלפת רכב...
בכל אופן, ודא שהרכב מתוחזק היטב וזוכה לטיפול טוב ונכון. כי אם לא, אז שם מתחבאים כמה סוסים.
הכוונה - פלגים, טיימינג, פילטרים וכמובן שמן. גם תוסף ניקוי כמו BG44K יכולים להחזיר בחזרה את אלו שברחו.
וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ
מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ
Don't know what I want ; But I know how to get it
נהנתי לקרוא כל הכבוד לכותב ! ישר כח
עומדים לחדש את ביטוח הרכב?
לחצו כאן וקבלו הצעות לביטוח online
מעולה.