Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

שימו לב לסיפור הבא:

ביום חמישי האחרון רכשתי רביעיית צמיגי TOYO לרכב, הרביעייה החדשה גורמת לאוטו למשוך ימינה, בפנצ'ריה לא קיבלו את הרעיון שהצמיגים לא בסדר, נשלחתי לבדוק פרונט שנמצא תקין.

במכון פרונט אוכלים את הסרט הזה עם צמיגים חד כיוונים כדוגמת הTOYO שלא תמיד הולכים טוב עם רכבים אירופים בעלי היגוי רגיש, כאן נשלחתי ליבואן.

ביליתי אצל היבואן 5 שעות (!!!) שבמשך החמש שעות הללו ניסה לשלוף כל סיבה אפשרית כדי להעביר את הבעיה בחזרה אלי, דברים כדוגמת :

1. ג'אנטים דפוקים.

2. בולם עקום," הסט הקודם שלך "למד" את העקימות של הבולם ולכן לא הרגשת במשיכה ימינה".

3. אין דגם של רנו כזו, אתה זה ששמת צמיגים כאלו שבכלל לא מתאימים לרכב (דקה אחרי זה הראיתי לו על הלוח שאצלו על הקיר שאכן יש דגם שקוראים לו קליאו ספורט ואלו מידות הצמיגים.

4. המכונה אצלם הראתה שהצמיגים מושכים 10N ימינה, "אותנו לא מעניין, עד 15 זה תקין".

אחרי כל מיני קומבינציות, הצליחו להוריד את זה ל5N, מה שקצת החליש את המשיכה, אבל היא עדיין מורגשת וחזקה.

היבואן הזה מייבא גם צמיגי פאלקן, הנקוק וכל מיני אחרים אבל לא היו לו במלאי ולא ידוע מתי יהיו, אחרי שהתייאשו אתמול סגרו איתי שברגע שיגיעו אחרים (הנקוק שאינם חד כיווניים) יחליפו את הסט שלי.

הבוקר התקשר היבואן ואמר "מבחינתי הצמיגים תקינים, זה קביל בבית משפט, לך תמצא חבר שיש לו הנקוק ותשים את הצמיגים שלו אצלך ואז נראה מי צודק".

אין ספק שמדובר בצמיגים ולא שום דבר אחר, (ניסינו סט נוסף של טויו, אותו סיפור).

מה גם שאם הופכים בין הצמיגים הקדמיים, הרכב מושך לכיוון השני - שמאלה.

המלחמה שלי עוד לא נגמרה, אבל למען החברים כאן, ראו הוזהרתם.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוכל לספר איפה קנית את הצמיגים כדי שכולם יוכלו להזהר מיצורים כאלו?

ולמה כוונתך צמיגים חד כיווניים? האם ישנם רכבים שלא מומלץ להתקין עליהם צמיגים כאלו?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
לא הבנתי, הצמיג מושך ימינה למרות שהכיוון פרונט תקין?

צמיגים חד כיווניים נוטים ליצור בעיות כאלו, הסט מושך ימינה.

צמיג חד כיווני הוא סימטרי, בכיוון נסיעה אחד.

לגבי פרטי היבואן, איני יכול לרשום את הדברים כאן מאחר ואו אז אסתכן בתביעת דיבה.

פורסם

נשמע לי הזוי מה שאתה מתאר, אני עם טויו T1R, מעולם לא היתה לי משיכה ובנוסף הצמיגים האלה נבדקו במכונה של היבואן והמכונה לא הראתה שום בעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נשמע לי הזוי מה שאתה מתאר, אני עם טויו T1R, מעולם לא היתה לי משיכה ובנוסף הצמיגים האלה נבדקו במכונה של היבואן והמכונה לא הראתה שום בעיה.

אכן הזוי וזה ממש לא תרחיש קבוע, לא תמיד זה קורה, אבל אני את הסרט הזה אוכל פעם שניה עם רנו וסט צמיגים חד כיווניים (פעם שעברה זה היה KUMHO שבסופו של דבר החלפנו למישלין והבעיה נעלמה).

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שצמיג כיווני לא מומלץ לרכב אירופאי, זה שצמיג אסימטרי לא בא טוב על יפניות, את זה כולם יודעים.

ברצינות, נשמע לי די הזוי, ניסית להחליף קדימה-אחורה, או אפילו להחליף ג'אנט.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

1. אני לא חושב שהצמיג יודע אם הוא מורכב על רכב אירופאי או מזרחי או יפני או מג'מייקה - זה לא אמור לשנות

2. האם בצמיג חד כיווני אתה מתכוון לצמיג לא סימטרי? אם כן - יש להם צורת הרכבה מתאימה - לימין ולשמאל.

אם מרכיבים את שניהם באותו כיוון ברור שהאוטו ימשוך, אם מרכיבים אותם כמו שצריך הם אמורים לבטל אחד את המשיכה של השני.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לאלו שהגיבו עם עצות מעלי.

אתם באמת חושבים שהייתי טורח להיכנס לכאן ולכתוב את הדברים אילו לא ניסינו כל אפשרות הרכבה קיימת?הצלבות, החלפות, החלפת כל הסט בסט אחר, הכל נעשה מול מכונת HUNTER שמוציאה לך תרשים הרכבה נכונה לפי משיכות כיוון (לפי מידת ניוטון).

ולגבי הרכבת הצמיגים בהתאם לסימון הכיוון הנכון, אתה צוחק נכון? טוב שלא אמרת לי לבדוק אם לא הרכבתי את הצמיגים על הגג...

לא אמרתי שצמיגים סימטריים לא מתאימים לרכבים אירופים כמשהו גורף, מכון הפרונט בו הייתי (אחד מהטובים בארץ, אנשים נהדרים) חווה על בשרו מקרים כאלו השכם וערב ואני חווה את הסיפור הזה בפעם השנייה עם רכב שני מסוג רנו.

לכל אלו שמחפשים מה עדיין לא עשינו ולתת כל מיני עצות, תעשו לעצמכם טובה ותסתכלו על התמונה הגדולה. כתבתי את הדברים למען שאר החברים פה שיזהרו מסיפורים כאלו.

פורסם

א. אם הסיפור אמיתי, אני לא מבין למה אתה לא רושם היכן רכשת את הצמיגים? על אמת אי אפשר לתבוע אותך... (כלומר לתבוע תמיד אפשר, אבל יש לך הגנה בצורת "אמת דיברתי")

ב. אם ידעת שמישלן עובד - למה לנסות לפירמה אחרת?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
א. אם הסיפור אמיתי, אני לא מבין למה אתה לא רושם היכן רכשת את הצמיגים? על אמת אי אפשר לתבוע אותך... (כלומר לתבוע תמיד אפשר, אבל יש לך הגנה בצורת "אמת דיברתי")

ב. אם ידעת שמישלן עובד - למה לנסות לפירמה אחרת?

שרשור בנושא שכלל שמות פתחתי לפני כמה ימים בפורום אחר, קיבלתי איומים "קרימינליים" למדי והסרנו את הת'רד ההוא.

טויו הם צמיגים טובים, לא היתה לי שום סיבה לחשוש מהם, אבל את הלקח שלי למדתי זה בטוח.

פורסם

אולי כדי לגוון.

לי דווקא יש את הטויו הנ"ל על אותו סוג רכב שלא עושים שום בעיות ובכלל צמיגים נהדרים.

אישית רציתי לרכוש במקום המדובר את הסט הבאה שלי, עכשיו כנראה שאוותר על הרעיון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אולי כדי לגוון.

לי דווקא יש את הטויו הנ"ל על אותו סוג רכב שלא עושים שום בעיות ובכלל צמיגים נהדרים.

אישית רציתי לרכוש במקום המדובר את הסט הבאה שלי, עכשיו כנראה שאוותר על הרעיון.

היו לי גם טויו על הרכב שמאוד נהניתי מהם, אבל כמו שאמרתי, זה לא תרחיש קבוע.

פורסם
אבל אני את הסרט הזה אוכל פעם שניה עם רנו וסט צמיגים חד כיווניים (פעם שעברה זה היה KUMHO שבסופו של דבר החלפנו למישלין והבעיה נעלמה).

לאור הציטוט הזה שלך, אני בהחלט הייתי מתחיל לחפש ברכב איזה בולם לא 100% תקין או בוקסה שחוקה של הפרונט כי נשמע שברכב עצמו יש איזה בעיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לאור הציטוט הזה שלך, אני בהחלט הייתי מתחיל לחפש ברכב איזה בולם לא 100% תקין או בוקסה שחוקה של הפרונט כי נשמע שברכב עצמו יש איזה בעיה.

זה מה שאני הכי אוהב בפורום הזה, אנשים פה אוהבים לחפש את החברים מתחת לרצפה :)

דיברתי על רנו אחרת, הסיפור הקודם היה לי עם רנו לגונה, הפעם זו ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...