חיפוש כללי
מציג תוצאות לתגיות '215/50r17' or ' '.
-
מחפש המלצה לצמיגים, כל ה-4 יבשים. לאופל אסטרה טורבו, דגש על בטיחות, שחיקה סבירה, צריכת דלק (פחות על ביצועים ספורטיביים) עדיף פחות מ-500 לצמיג. הנוכחיים KLEBER בני 3 היו על הרכב כשקנינו אותו.
-
איזה צמיג טוב מומלץ לאופל אסטרה 1.4 טורבו מודל 2012 ממוצע 30000 קילומטר בשנה על כבישים מהירים שיהייה בעל אחיזה טובה
-
במידות 215/50/17 95W הצמיגים המקוריים היו מישלין PRIMACY. דרוש צמיג איכותי, עם אורך חיים ארוך. לא מחפש את הזול ביותר. מעדיף לקנות באילת בזמן הקרוב, אם יש המלצות לאנשים על בית עסק שם. החלופות: מישלן PRIMACY 3XL פאלקן ZE914 ניטו NT830 טויו PROXES T1 יש נסיון לא מוצלח עם קלבר. אשמח לתגובות עם נסיון מוכח.
-
אני מחפש בצמיג שקט, רכות, נוחות נסיעה ואחיזה. עד 600 שקל לצמיג יש דברים טובים?
-
הניטו עשו את שלהם מזמן , ואני גם לא הייתי מרוצה מהם. עכשיו מחפש סט צמיגים , מתלבט בין טויו CF 2 גוד ייר אפישנט גריפ פירלי P7 בלו פאלקן ZE914 נוקיאן ליין חייב לציין שמזמן שמתי את עיניי על טויו T1 ספורט . ובנוסף לא מכיר את צמיגי נוקיאן ואת השם בכלל. עוד רוצה לציין שמאוד קורץ לי המותג של מישלין ורכבים אחרים שנעלו אותם זכורים לי לטובה במראה. אבל באתר הזה לא ראיתי ביקורות טובות על צמיגים בחתך שלי נעזרתי גם באתר http://www.tyrereviews.co.uk/ קשה לי לקבל החלטה ולא בא לי להתבאס שוב על סט . טווח המחירים דינמי מוכן להשקיע עד 2400 ש"ח כמובן שהעדיפות תמיד לזול יותר כאשר יחס-תמורה שווה אין לי מושג ולא קיבלתי הצעות על הצמיגים שציינתי יכול להיות שחלקם כבר יורדים מהרשימה כי הם לא נכנסים בתקציב. למעט טויו T1 ספורט עליהם קיבלתי 2 הצעות 1. 1800 ש"ח ממקום שאני לא מכיר 2. 2000 ש"ח כולל חנקן מהמקום בו הרכבתי את ה NT מחפש צמיג נוח שקט , בעל אחיזה טובה , מגיב טוב בבלימות למקרה הצורך. הנסיעות לרוב מנהלתיות . השאר זה מקרים בודדים בהם אני במצב קרבי, נדיר שקורה. הרכב M6 2.5 170HP המידה R17 215/50 אם מישהו נעל צמיג ומעוניין להמליץ כולי אוזן . תודה מראש