חיפוש כללי
מציג תוצאות לתגיות '205/45r16' or ' '.
-
יש לי סקודה פאביה שהצמיגים המקוריים שלה של קונטיננטל. ראיתי שהם עולים כ 650 ש"ח לצמיג. האם כדאי להשקיע בהם או לרדת רמה אחת ל goodyear או יותר לכיוון הסינים?
-
מדובר על 205.45.16 ברנו קליאו ספורט. עד עכשיו הייתי עם המישליין ps3 שהיו דיי טובים בשבילי. החלטתי לא להמשיך כדי לגוון, כי המחיר לא זול ובמחיר שלהם יש אופציות אחרות. ההתלבטות העיקרית זה ההנקוק rs3 (z222) או k107. אני מפחד שה rs3 יהיה צמיג אוברקיל בשבילי, בטיולים אני לא נוסע על המגבלות, כן נוסע חזק ופונה,אבל, הפחד שזה לא יזיז לצמיג הזה ותהיה לי פה סוג של ואגית בלי זריקות זנב ומשחקים. לעומת זאת יש את ה k107. ביקורות סבירות אבל אין לי מושג עליו. אני אשמח לקבל עליו יותר מידע... במיוחד בהשוואה ל ps3. מבחינתי מספיק שהוא ישתווה מבחינת אחיזה יבשה למישלין וברטוב שיהיה יחסית בסדר ואני מסופק. תודה מראש למי שמכיר. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
צהריים טובים, אני צריך להחליף זוג קדמי בפולו GTI,כרגע נוסע עם HANKOK V12 שסיפקו תמורה מדהימה למחיר לדעתי. לצערי פגשתי בבור ואחד הצמיגים קיבל יבלת. קראתי המון חוות דעת ונסגרתי על כמה דגמים: מישלין PS3,גודייר F1 אסימטריק 2. כרגע שניהם חסרים במלאי בכל מקום שבדקתי ולכן אני חושב על אלטרנטיבות אחרות. מה לדעתכם אפשר להוסיף לרשימה? חשוב לי אחיזה טובה על יבש ועל רטוב ככל האפשר,שקט,ושחיקה סבירה. אני לא מתגרזן עם הרכב בימי מסלול וכו(פעם באף פעם). אשמח לחוות דעתכם, תודה.