Jump to content

חיפוש כללי

מציג תוצאות לתגיות '185/65r15'.

• חיפוש לפי תגית

הפרד בין תגיות באמצעות פסיקים.
  • חיפוש לפי מחבר ההודעה

סוג התוכן

פורומים

• רכב
    • רכב כללי
    • טכני, אחזקה וטיפולים
    • ייעוץ ברכישת רכב
    • שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
    • אסתטיקה לרכב - דיטיילינג, שיפורים קוסמטים, מדבקות, חלונות כהים וכיו"ב
    • רכבי אספנות
    • פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
    • פורום רכבי שטח
    • פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
    • ספורט מוטורי
    • רכבים על שלט, משחקי נהיגה וסימולטרים, דגמי רכבים ועוד
    • פורום חוות דעת בעלי מקצוע
    • פורום אופנועים
    • אוף-טופיק
  • פורום מסחרי-מבצעים והנחות לחברי הפורום
    • מבצעי רכב
    • שיפורים ותוספות לרכב
    • חלקי חילוף, אביזרים ועוד.
    • מוסכים, בעלי מקצוע ונותני שירותים בענף הרכב.
  • קניה ומכירה
    • מכוניות ודו גלגלי
    • חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד.
    • אודיו
    • אלטעזאכן
  • שונות
    • הודעות חשובות
    • תמיכה לאתר
  • מועדוני רכב
    • מועדון מרצדס
    • מועדון הרודסטרים הישראלי
  • פורומים פרטיים
  • A Test Category
    • A Test Forum
  • בפורום בדיקה מנהלי מועדונים של מועדון בדיקות וניסויים פתוח לכולם
  • בפורום בדיקה חברים של מועדון בדיקות וניסויים פתוח לכולם
  • בפורום - כללי של BeReZ Club
  • בפורום תחזוקה, טיפולים וחלפים של מועדון אלפא רומיאו
  • בפורום אלפא כללי של מועדון אלפא רומיאו
  • בייעוץ ברכישת וולבו של מועדון VOLVO ישראל
  • במכירה וקנייה של וולבו מחברי המועדון של מועדון VOLVO ישראל
  • בשרשור היכרות חברי המועדון של מועדון VOLVO ישראל
  • בפורום טכני של מועדון VOLVO ישראל
  • בתוספות וגאדג'טים לוולבו שלך של מועדון VOLVO ישראל
  • בפורום של מועדון BMW
  • בדיבורים כללי של מועדון פולקסווגן
  • במועדון רכבי חברה של מועדון רכבי חברה
  • בכללי של MX-5
  • בטכני של MX-5
  • בפורום של מועדון הנהג התפרן
  • בפורום סיאט של מועדון סיאט
  • בפורום טכני של S-Max Mondeo owners club IL
  • בפורום שיפורים של S-Max Mondeo owners club IL
  • באביזרים ל 5008 / 3008 של פיג'ו 3008 / 5008
  • בפורום (נושאים) של פיג'ו 3008 / 5008
  • באודיו ומולטימדיה של פיג'ו 3008 / 5008
  • באחזקה וטיפולים של פיג'ו 3008 / 5008
  • בביטוח לאוטו של פיג'ו 3008 / 5008
  • בפורום (נושאים) של מועדון TOYOTA ישראל

הבלוגים שלנו

• תחזוקה וטיפולים שוטפים - שברולט סוניק RS
  • חסר תקנה
  • מבחני Joom
  • דור שפייזמן
  • קלפי אספנות טרנד חדש! KAYOU - נארוטו
  • בבלוג בדיקות של מועדון בדיקות וניסויים פתוח לכולם
  • בבלוג של מועדון סוזוקי ג'ימני Suzuki Jimny
  • בבלוג של משווקים על גלגלים

קטגוריות

• מאמרי משתמשים

לוח אירועים

• לוח אירועים
  • לוח ראשי
  • ימי הולדת
  • בבדיקות אירועים של מועדון בדיקות וניסויים פתוח לכולם

מצא תוצאות ב...

מצא תוצאות שמכילות את...

תאריך פרסום

• התחלה

סיום

עידכון אחרון

• התחלה

סיום

סנן לפי...

• התחלה

סיום

קבוצה

קצת עליי

איזה רכב יש לך?

תחביבים

מקצוע

עמוד הבית שלכם

מדיה חברתית

נמצאו 10 תוצאות

1. שלום לכולם, לקראת החורף מעוניין להתחדש ברביעייה חדשה של צמיגים לרכב (הצמיגים הקיימים כבר מתקרבים לסוף חייהם). שמתי עין על דגם Goodyear Efficientgrip. מצאתי רביעייה במחיר של כ-1140 ש''ח (טרם ביררתי גיל וארץ ייצור, כמובן שאקפיד על זה). האם יש דגם נוסף המומלץ לרכב? התקציב הוא עד כ-1,200 ש''ח לרביעייה. נסיעה רגועה כ-70% בינעירוני ו-30% עירוני. פרמטרים חשובים הינם שקט נסיעה ועמידות הצמיג.
  2. בחיפושיי אחר צמיגים סבירים לא סיניים, נתקלתי במודעה מהיום של סולו, במבצע לצמיגי דאנלופ במידה 185.65.15H במחיר של 210 שח ליחידה. ממה שאני יודע חברת דאנלופ היא מותג סביר פלוס בתחום הצמיגים, אך המחיר חשוד, זול מדי. האם למישהו יצא להתנסות בקניית והתקנת צמיגים מרשת סולו?
  3. קניתי אופל קורסה (יד 2, 2011) והמבדיקה שלפני הקנייה הומלץ להחליף צמיגים. הלכתי היום לבדוק בכמה מקומות והציעו לי את ההצעות הבאותכל המחירים ל4 צמיגים) 1.מישלן ב1490 2. קונטיננטל ב1450 3. good-year ב1179 4. Dunlop ב1080. מידות הצמיג הן 185/65 R15 88t. ההצעות הן למידה הנ"ל. מה הכי מומלץ מבין הצמיגים,אני יודע שמישלן הכי טוב, אבל כדאי להוסיף עוד 300-400 שקל אם יש 2 חברות אחרות טובות בפחות כסף? תודה על העזרה! ד"א אם טעיתי בפורום אשמח להעברה. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
  4. היי, שוקל לקנות זוג צמיגים Falekn 185/65R15 ZE914 88H TL לרכב שלי קיה סראטו 2008. המוכר אומר כי הם צמיגים יפנים אך תוצרת תאילנד ולכן לא שונים מצמיגים סינים. הוא אומר שעדיף Kleber 185/65R15 88T DYNAXER HP3 צמיג צרפתי מתוצרת פולין. דעתכם? הראשון מחירו 233 השני מחירו 274 ליחיד. תודה
  5. כרגע עם צמיגי ההנקוק OEM שהם סבירים ביכולתם וגמעו מעל 50K, כאמור נסועה שנתית מעט מעל 20K. בנסיעה בגשם שבוע שעבר היה אובדן אחיזה משמעותי, מה שהוביל להחלטה להחליפם. אופי הנסיעות הן משפחתיות מנהלתיות ולכן חיפוש הצמיג מתמקד בבלימה ואחיזה ביבש ורטוב, חיסכון בדלק. התקציב לעניין הינו עד 1400 ש"ח. מהמלצות שאספתי מהפורום ישנה רשימה שחוזרת על עצמה במידות ובתקציב המדובר: Dunlop sport blue-response Goodyear efficientgrip performance Continental Eco Contact 5 Falken ZE914 Toyo CF2 Hankook k415\k425 Pirelli P1 ה-2 הראשונים משמעותית יותר טובים משאר הצמיגים ברשימה ויקרים יותר מחלקם (ZE914 לדוגמא), האם בשביל הצרכים ואופי הנסיעה מדובר ב-overkill ושאר הדגמים יציגו יכולות זהות? בנוסף, האם המחירים באינטרנט משקפים את מצב השוק או שעדיין צריך לכתת רגליים בסקר שוק בין צמיגיות? נמצא באזור כפ"ס-רעננה.
  6. היי חברים, לפני שבועיים קניתי קיה ריו 2013 כעת אני מעוניין להחליף את 4 הצמיגים המידה שלהם 185/65R15 88H אני רוצה לחליף לחברת צמיגים טובה אך לא יקרה. ולא צמיג סיני זול על איזה חברת צמיגים אתם ממליצים ומה המחיר ל4 צמיגים? נ.ב התקציב הוא 1000 שח. תודה
  7. המידות הן 175/65/15 או 185/65/15 כרגע ברישיון יש 185 כשבפועל כל הצמיגים 175 (כנראה הוחלפו בלי ששמו לב במכון בדיקה ). התקנה בירושלים/ מישור אדומים. מה חשוב לי: בטיחות, עמידות (לא יעשו קילומטרים רבים ויוחלפו בעוד 4 שנים במידה ולא יהיו פנצ'רים יעמדו בשמש). חסכון בדלק אם יש הבדל משמעותי. וכמובן מחיר זול. לא סיני (כאילו שהייתי צריך לציין) מה פחות חשוב לי: שקט ונוחות נסיעה (בכל מקרה יהיה שיפור מהצ'ינצ'ונגים שנמצאים כרגע על הרכב. כרגע מתלבט בין: Falkan 914- בערך 260 לצמיג תלוי במידה המדויקת ויש עוד קצת הנחה על רביעיינ (175) GOOD YEAR DURAGRIP ׂ - יוצא 286 לצמיג Yokohama 88H AE01 X L ESPI - שעולים 246 למציג Kleber DYNAXER HP3- עולים 276 לצמיג. בהנחה שכל הצמיגים הבאים טריים מה אתם ממליצים? כמובן שאני פתוח לעוד הצעות ועדיין לא עשיתי סבב פנצריות טלפוני/ רכוב. למרות שאם הם ינסו לדחוף לי את ה"ממש אותו דבר" ו"ההכל מיוצר בסין" אני אתעצבן. אופציה נוספת שיכולה להיות אטרקטיבית עבורי היא AUTODEPOT (כן כן אלו של הביוקר) יש לי שם הנחה של 18% האם אחרי הנחה יתכן ואמצע goodyear או משהו דומה במחיר סבבה?
  8. שלום, היה לי פנצר (ב-I30CW) החלפתי לצמיג סיני זול אבל לא רע של Jinyu YH18. הביקורות באתרים בריטיים די מפרגנים ביחס עלות תועלת טוב. הבעיה היא שהחלפתי רק צמיג אחד וכרגע אני צריך להחליף את שלושת האחרים. הוראות משרד התחבורה החדשות אוסרות על צמיגיות להתקין על אותו סרן צמיגים שונים. אני מתלבט 1. אם להחליף את כל הארבעה ובפועל לזרוק לפח את החדש הסיני (הוא בן חודש וחצי) ? 2. או למצוא מקום שיחליף לי שלושה ? 3. או לשים JINYU על אותו סרן ואת שני הקדמיים להחליף לאיכותיים יותר ... מה אתם אומרים ?
  9. היי אשמח לקבל המלצה לצמיג איכותי לקיה סיד סטיישן במידה 185/65R15 88H רציתי לשים Continental Eco Contact 5 אבל הם לצערי מגיעים רק 88Th רוב הנסיעות הם על כביש 6 עושה 35,000 ק"מ בשנה תודה!
  10. ברשותי יונדאי עם 4 צמיגי הנקוק 425K שהוחלפו ביוני 2013 ע"י הבעלים הקודמים והרכב עבר מאז כ 30K ק"מ. האם עליי להחליפם? אשמח לקבל דגם מומלץ. התקציב שלי כ 250 ליחידה
  • תוכן חדש...