חיפוש כללי
מציג תוצאות לתגיות '175/70r13' or ' '.
-
שלום, הצמיגים כבר עשו את שלהם (לא מבחינת החריצים) הם כבר זקנים ואני חושש שלא אעבור טסט איתם ותחילת החורף זה אחלה הזדמנות להחליף מידות 1175/70/13 ראיתי שמידי פעם יש פרסומות של אוטודיפו לציגים ברור לי שאלו צמיגים סינים אבל זה רכב שני בבית עם נסועה יחסית נמוכה (סביב 500 ק"מ בחודש) יש שם עכשיו מבצע על 4 צמיגים ועוד כמה הטבות ב800 מחיר טוב יחסית יש כאן מישהו שיכול לדרג לי את איכות הצמיגים שהם מציעים? יש להם 4 חלופות
-
http://tires.yad2.co.il/compare?type=1_0&diameter=3&aspectRatio=16&width=15 מה מומלץ לנהיגה מנהלתית?
-
אני מעוניין לרכוש 4 צמיגים חדשים לרכב ואני מתלבט אני רוצה להשקיע על צמיג איכותי שיחזיק הרבה זמן והתצרוכת דלק שלו תיהיה נמוכה, השאלה כאן היא מאיזה חברה כדאי לקנות GoodYear, continental, Michelin, Dunlop ?
-
שאלתי את האוטו מסבא היום, והחלטתי לעשות קצת בדיקה שהוא לא מזניח את הרכב. נוסע כ - 9000 קילומטר בשנה אז השמן צלול, גם המים הירוקים. אבל הצמיגים - השם ישמור. הצמיגים האחוריים - מישלן, תקנו אותי אם אני טועה - משנת 2008... הקדמיים NEXUS מאמצע שנת 2012: האם אני צודק שכולם זקוקים להחלפה דחופה? ראיתי כמה אופציות: dunlop SPTRGT1. מחיר: 215 yokohama AE01 X L ESPI. מחיר: 260 Goodyear EFFIGRIP COMPACT TL. מחיר: 260 Continental Econtact 3. מחיר: 285 Falken SN832. מחיר: 250 מה הכי מתאים? השיקול המרכזי הוא בטיחות כמובן. חסכון בדלק וכולי, ממש לא מעניין. תודה!
-
שלום, יש לי שאלות לגבי החלפת צמיגים ביונדאי אקסנט 2005. 1) מאיזה חברות צמיגים הכי כדאי לקנות מבחינת ביטחון על הכביש אבל שלא יהיו יקרות מידי? התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח לארבעה צמיגים. 2) מישהו אמר לי שאסור להחליף את כל הצמיגים במכה אחת אלה שניים שניים בטווח זמן קצר, זה נכון או שטות? 3) אתם מכירים איזשהוא מבצע על צמיגים הנחה טובה על צמיגים? אני אשמח להפניות. תודה מראש.