Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוצמזה שיש שם תמונות מדהימות שלא קשורות כ"כ לרכבים לדעתי התמונות האלו זו פשוט התנהגות בזויה של בעל הרכב, אני רוצה לראות אותו נכנס עם הרכב הפרטי שלו ועושה את אותו הדבר.

צריך להגיש עליו תלונה לחברה אשר מופיע במדבקה בצידי הרכב...פשוט בזיון!

פורסם

אמיר בר,

זהו בכלל לא ביזיון הוא משלם המון כסף על הרכב מכיסו הפרטי ולכן הרכב הזה הוא כן רכבו הפרטי והוא יכול לעשות איתו מה בזין שלו (במגבלת החוק וכל עוד הוא אינו מסכן אף אחד).

לעומת התנהגות כזאת עם רכבים כמו רכבי צבא/משטרה שהם רכבים שאינם שייכים לבעל הרכב והוא אינו נשלם עליהם היא בזויה.

פורסם

גם על כרטיס לקולנוע הוא משלם, לכן זכותו לחתוך מושבים באולם ?

הישראלי המכוער.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מר נקמיצ'י,

הרכב הינו רכב חברה (לפחות עפ"י התמונות) ולא משנה כמה כסף הוא משלם בחודש הרכב אינו רכושו הפרטי.

אני בטוח שאם זהו היה רכבו הפרטי שקנה מכספו האישי הוא אינו היה עושה אותו דבר...

פורסם

הוא משלם כסף בשביל הרכב הזה. מותר לו לעשות איתו מה שהוא רוצה כל עוד זה חוקי ובסדר מצד החברה שמתחזקת את הרכב.

חברים שלי שמקבלים רכב חברה (מנקים להם מהברוטו בגלל זה) החליפו קרטר שמן שנסדק בעת טיול, וחלקים אחרים.

חברת הליסינג יודעת, המעביד יודע וכולם שותקים. יקחו להם את הרכב - הם יעזבו את העבודה, וכנראה שהם שווים מספיק למעביד שלהם.

זה שאנשים קונים את הרכבים האלו אחר כך, זה הבעיה של הקונה, כל עוד המוכר לא מרמה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לא הבנתי מה ההתרגשות משלולית...., אל תטרידו את עצמיכם בשטויות, לא קרה כלום לאוטו.וכן, אני דווקא הייתי עושה לרכב שלי דברים כאלה, ולא מעט, ובאופן דיי קבוע, קרה משהו? לא, אף אחד מהם לא מת בטרם עת...

פורסם
הוא משלם כסף בשביל הרכב הזה. מותר לו לעשות איתו מה שהוא רוצה כל עוד זה חוקי ובסדר מצד החברה שמתחזקת את הרכב.

.

הוא אולי משלם המון כסף על הרכב הזה , אבל האם הרכב בסוף נשאר אצלו..?

כי אני חושב שאם הרכב היה נשאר אצלו הוא היה קצת קצת יותר מתנהג אליו בעדינות.

בסופו של דבר הרכב הזה נמכר לאנשים תמימים וזה יכול להיות אתה או אני או לא יודע מי שיקנה את האוטו הזה. ואתה היית רוצה לקנות כזה רכב שעבר התעללות ?(התשובה ברורה מראש אני חושב..)

ויצא לי לעבוד במחלקת רכב של חברה גדולה ומי שהיה עושה כאלה שטויות היה חוטף קנס גדול , אז בגדול לא נראה לי שהחברה מעונינית שיהרסו לה את המכוניות.

יוגב

פורסם

על זה אנשים משלמים, על לשים זיין תרתי משמע על הרכב, טיפולים וירידת ערך.

זה בעצם ניקוי ראש והסר דאגות לגבי עניין מסויים שנוטל חלק נכבד בחיי היום יום שלנו.

אני כבר חצי שנה נוהג על רכב ליסינג אחרי הרבה זמן שכמו כולם נהגתי על רכב פרטי שלי, ששמרתי עליו ביריאת כבוד ועל כל שריטה הכי קטנה ההיתי אוכל את הלב או לחילופין מקלל את הכלבה שפתחה אליי דלת או שלקחה רוורס בלי להסתכל.

אבל עכשיו, הרכב אצלי חצי שנה וכבר הספיק לחטוף מספיק מכות משמעותיות ואת האמת, אכפת לי מאוד מהזלזול ברכוש של אנשים על-ידי אנשים אחרים.

אבל, אני לא אוכל את הלב.

אבל כמובן אני אף פעם לא אזרוק זין על הבית שני שלי במלוא מובן המילה, גם אם זה לא שלי ואני עדיין משלם על זה, ומה שהבחור שם במאזדה 6 עשה, ועוד עם חלון פתוח שזה שיא הזילות, פשוט מגעיל אותי.

האמת? טיפשים האנשים שקונים רכבים מליסינג, אבל במדינה כמו בישראל, אין להם כל כך הרבה ברירה לצערנו.

Maserati.

פורסם
אמיר בר,

זהו בכלל לא ביזיון הוא משלם המון כסף על הרכב מכיסו הפרטי ולכן הרכב הזה הוא כן רכבו הפרטי והוא יכול לעשות איתו מה בזין שלו (במגבלת החוק וכל עוד הוא אינו מסכן אף אחד).

אני לא מכיר אותך ואין לי כוונה להעליב, אבל הציטוט הזה הוא דוגמא קלאסית למנטליות ה"פתחתי את הארנק - קניתי את אמא שלך" שאופיינית לישראלים. ספציפית המקרה הזה לא מזיז לי, אבל הגישה...

לא כל פעם שאתה משלם כסף על משהו, אתה קונה את הזכויות לעשות מה שבא לך, מתי שבא לך ואיך שבא לך. גם כשמשלמים על מוצר\שירות, זה בא עם תנאים והגבלות.

הדוגמא של רז היא כמעט בדיוק מה שבאתי לכתוב :shock:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

זה קצת שונה. רז, כשאתה קונה כרטיס לסרט, אתה קונה זכות לצפות בו - ולא, למשל, את הכיסא עצמו. אני מניח שאם היית יכול לקנות את הכיסא, לאף אחד לא היה אכפת מה היית עושה בו.

תראו, כבעל רכב מהעבודה, אני נגד דברים כאלו. לא מהבחינה הכלכלית\חוקית "היבשה" (כלומר של מי האוטו ומהי זכותך לעולל לו ככל העולה על רוחך) אלא כי אני פשוט אוהב מכוניות, ועצוב לי לראות מכונית חדשה עוברת התעללות כזו.

מצד שני, כן, הבנאדם משלם. חברות הליסינג יודעות ושותקות כי זה טוב לכולן. הרי ברוב המקרים, לא מדובר על נזק מיידי, אלא מקסימום נזק ארוך טווח שהם מגלגלים ללקוח הבא.

פשוט לא שווה להן להרגיז את הלקוחות (החברות שמשתמשות בשירותיהן).

המסקנה היא שמכונית מליסינג היא דבר disposable לחלוטין, ולכולם זה בסדר, חוץ מהאומלל שרוכש אותה מידי חברת הליסינג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שייך לו או לא שייך לו זה ממש לא משנה!אבל קצת התחשבות למי שיקנה את הרכב אחר כך!!!

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

מאזדה 6 ?

ג'יפ טריפ ?

טו בועכשיו ברצינות, זה פשוט גועל נפש היחס המזלזל הזה כלפי הרכב.

אומנם בעל הרכב משלם כ-2000-2400 ש"ח +- לחברה שלו על הרכב הזה.

כן, אך, הוא לא משלם על דלק/ביטוח/טיפולים שוטפים ועוד. ככה שמבחינתו זיבי.

ולכן זה המצב המגעיל שאנו צופים ברגעים אלו, "הרכב לא שלי, של החברה, נו, אלא מה, אם היה שלי הייתי מתעלל ? בחיםם לא, טוב אז נצא לסיבוב קטן, הכי הרבה קורא משהו, יש לי טיפול חינם, אז לא נורא לא יקרה כלום"..

וכן נכנסים לשטח , שמים *** על הרכב והחברה, עושים את הטיול, לא יודע איך הרכב היה בעבר אך ככל הנראה מהכניסה לשלולית הגדולה ניתן לראות שטמבו ןהרכב בצד ימין של הרכב יצא ממקומו, במעט.

זה פשוט גועל נפש וזוועה , זו התעללות לשמה, והלוואי ומישהו מהבחירים בחברה רואים את התמונות הנ"ל בכדי להרים אותו על איזה קסאם או 2, שישלם קצת מכיסו, למה הולך לצוץ לרכב הזה בעיות בעתיד, ואם לא מהטיול הזה, אז מטיולים נוספים ואחרים.

עוד דוגמא לישראלי המצוי.

ולגבי ההבא שעלול לקנות את הרכב הזה, באמת , הסוחר/מוכר הישראלי יהיה בן אדם ישר בכל מה שקשור לרכב שיש לו עבר לא קטן של רכב ראלי של משפחת X ?

גם אם הרכב יהיה עם שאסי ב-4 מקומות, מנוע גמור והרכב חצי ממת, מילותיו של הסוחר/ מוכר יהיו :

"וואללה אחי, זה רכב בובה זה, חדש, לא נסעו עליו הרבה, אין מכות פח, מנוע חדש דנדש, בובה, מצב מצויין מטופל לפי הספר וידה ידה ידה "..

זוהי המציאות לצערנו בה אנו חיים יום יום.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אם לא שמתם לב, למטה יש עוד כמה עמודי התעללות:

http://www.jeeptrip.com/viewer.aspx?type=IMAGE&src=albums/kqu8utfw.jpg

(למי יש כוח לצאת מהרכב, יותר קל לעקם את הצירים של הדלתות,וכמובן למה בכלל לנקות פנסים?)

http://www.jeeptrip.com/viewer.aspx?type=IMAGE&src=albums/hridponh.jpg

(פתחית חלונות מלאים בוץ, מעניין מה קורה שם בתוך הדלת, אני מעריך שהחלונות חשמל לא יעבדו עוד הרבה זמן)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
הוא משלם המון כסף על הרכב מכיסו הפרטי ולכן הרכב הזה הוא כן רכבו הפרטי והוא יכול לעשות איתו מה בזין שלו.
כנראה שאתה לא מבין את הקונספט של ליסינג תיפעולי. הרכב אינו שלו. הרכב שייך לחברת הליסינג, וחוזר אליה בתום שלוש שנים. הנהג משלם דמי שימוש חודשיים, שלרוב הם פחות ממה שהיה משלם עבור רכב משלו.

זה כל העניין. אם הרכב היה רכבו הפרטי הוא היה יכול לעשות איתו מה שבזין שלו. אבל מן הסתם אדם בר דעת לא היה מתעלל כך ברכושו הפרטי. הרכב הוא רכושו של מישהו אחר, ולכן הנהג מרשה לעצמו להתעלל בו כך. וזה ביזיון.

• תוכן חדש...