Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Citroen ZX... איזה דגם הכי טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להביא *** להביא = לרכוש ***סיטרואן זד איקס..

אמרו לי שזה אוטו טוב וזריז אבל יש איזה 4 דגמים שלו ואני לא יודע מה הכי טוב..

יש AURA

יש Adventege

יש Reflex

ויש את הוולקן שהוא הכי ספורטיוי, פרטים עליו אני כבר יודע.. אני מחפש פרטים עם שלושת האחרות ומה הכי ממולץ (חוץ מהוולקן)

אהה ועל הדרך אם אפשר אז פרטים גם על סקסו VTS

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומרים על הריפלקס שלה המנוע הכי מוצלח. מבחינת אמינות, חיסכון בדלק ונעימות.

כמובן שהוא חלש בביצועים.

האוונטג' והאורה 1.6 הן עם בלוק מנוע בעייתי מאלומיניום הנוטה לסיים את חייו בסביבות ה100K.

כמו כן, הספק המנוע זעום וההזרקה החד נקודתית הפרימיטיבית גורמת רק לצריכת דלק מוטרפת.

יש גם אורה 1.8 (רק הצרפתים מסוגלים לבלבל ככה דגמים...), אולם אותה אני לא מכיר.

פורסם

חיפוש יענה לך על הרבה מהשאלות.

VTS? לא תמצא אחת למכירה, ואם כן (סיכוי קלוש כבר אמרתי) היא תיהיה במחיר מופרז וכפול מהמחירון.

פורסם

AURA ו AVANTAGE הן רמות גימור , אין הבדלים מכניים.

יש מנוע 1.6 חד נקודתי (93'-94' , לא ממש נזר הבריאה ,בעיקר בקטע של צריכת דלק) ויש רב נקודתי (מודלים חדשים יותר , גם - לא עליו תפארתה של PSA) , יש מנוע 1.8 , מגיע לרוב עם תיבה אוט' ,אבל לא בהכרח (הגיר האוט' לא מומלץ , מכביד על האוטו).

את הקטע של פקיעת תוקפו של המנוע ב-100K יש לסייג. מנוע שניזון מנוזל קירור מקורי לא יסבול כמעט אף פעם מהבעייה.

אלה מנועי האלומיניום.

ה-REFLEX מגיע העם מנוע TU בנפח 1360 סמ"ק - לא ממש חזק , אבל השילוב עם גיר ידני קצר משנע את האוטו בצורה סבירה, ולא שונה בהרבה מה-1600 , במחיר של שיוט די רועש בכבישים מהירים.

יש גם דגמים נוספים (חדשים יותר) TENTATION, FURIO - אין הבדלים ממשיים.

המלצות ? תלוי מה אתה מחפש ? כלי תחבורה זול , או חיית מירוצים טורפת (רמז - לא כאן).

מהסקסו VTS תשכח פחות או יותר , 2 אקזמפלרים נמכרו לאחרונה - זה בערך כמו ש-70,000 מזדה לאנטיס יחליפו ידיים תוך חודש. השוק רווי. :-D

אם אתה מתעקש בצע חיפוש בפורום -יש את כל הפרטים שתרצה , ודיונים שכלתניים לרוב.

פורסם

המלצות ? תלוי מה אתה מחפש ? כלי תחבורה זול , או חיית מירוצים טורפת (רמז - לא כאן).

מהסקסו VTS תשכח פחות או יותר , 2 אקזמפלרים נמכרו לאחרונה - זה בערך כמו ש-70,000 מזדה לאנטיס יחליפו ידיים תוך חודש. השוק רווי. :-D

אם אתה מתעקש בצע חיפוש בפורום -יש את כל הפרטים שתרצה , ודיונים שכלתניים לרוב.

יש VTS כחולה בעיר שלי (מודיעין)

צריך ליצור קשר עם הבחור לראות אם הוא מוכר חחח

חיית מרוצים לא.. אבל נהיגה איכשהו ספורטיוית ולהנות מנהיגה אפשר עם הוולקן?

פורסם

הVTS הכחולה ממודיעין ... איכשהו אני לא אתפלא אם היא VTR והיא עם ג'אנט זהב...

אם כן - לא למכירה ולא קרוב , תחסוך לבחור את הכאב ראש ממך.

אפשר להינות מנהיגה ספורטיבית באופן נהדר מוולקן , וד"א למיטב זכרוני FURIO זה ה1.8 הכי מאובזר אחרי הוולקן ( כשבחלק מהמדינות בחול הוא בא אפילו 3 דלתות עם כל הסמלים וBADGE של וולקן למיטב זכרוני , אבל לך תבין , יש מדינות שגם הTDI בא עם הסמל של וולקן ).

הגירסא הכי ספורטיבית של הZX היא הZX16V ... ולא הוולקן , משמעותית קיצונית וחזקה ממנה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה מחפש "סוס עבודה" צרפתי, על כל המשתמע מכך, ההמלצה שלי; דגם ה 1.4 או הוולקן 2.0.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם אתה מחפש "סוס עבודה" צרפתי, על כל המשתמע מכך, ההמלצה שלי; דגם ה 1.4 או הוולקן 2.0.

איציק

ה zx 1400 (ריפלקס) מהירה? יותר משתלמת מ ה 1600?

פורסם

אני יודע שהאינטרס שלך הוא למכור , ואפשר להבין - אבל אתה באמת חושב שכדאי לנהג חדש עם נסיון על אופטרה לעבור ישר ל-16V ?

פורסם
אני יודע שהאינטרס שלך הוא למכור , ואפשר להבין - אבל אתה באמת חושב שכדאי לנהג חדש עם נסיון על אופטרה לעבור ישר ל-16V ?

רגע רגע..אתה מזלזל בנהיגה שלי?

פורסם

בבקשה לא לזלזל ביכולת הנהיגה של נהגים חדשים ... הם לא פחות טובים מהמנוסים. אני נהג עדיין ובעוד 4 חודשים אני כבר לא יהיה נהג חדש ונהגתי על מכוניות רבות בניהם WRX וBMW 328

שכל מכונית היא מטוס בפני עצמו . בכל אופן לא קרה כלום והמעבר מרנו 5 לאחד מהמכוניות האלה הוא הבדל שמיים וארץ אבל תוך חצי שעה אתה מתרגל לרכב ושולט בו בצורה טובה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
רגע רגע..אתה מזלזל בנהיגה שלי?

חס ושלום.. פשוט יש המון אנשים שדואגים לרכב הזה.. שכן הוא מיוחד ואין הרבה כמותו, וחבל שמישהו יכניס אותו בעץ :)

פורסם
אפשר להינות מנהיגה ספורטיבית באופן נהדר מוולקן
אפשר ???

לא פחות מכל רכב במיוחד כשאתה לוקח בחשבון שקנית אותה בלי כסף...

בוא נגיד ככה , כשאני קניתי את שלי ב 10 אלף ונסעתי איתה במשך חודשיים שלמים ( כן , האוטו היה אצלי כל כך הרבה זמן יחסית ) 9,000 ק"מ . על הצד .

מה הכוונה ?

במילים שכונתיות : זיינתי לה ת'צורה .

במילים קצת יותר מכובדות : הרשתי לעצמי לנסוע על 80% ולא על 70%...

למה ? כי במקרה ואיבדתי את האוטו אז סעמק , הלכו 10 אלף .

ולא 30 אלף כמו במקבילה - 306 . שאני אפחד יותר לסכן אותה , כי הנזק מבחינתי יהיה גדול יותר .

ככה שמבחינתי הוולקן זו האופצייה המהנה ביותר לסיבובים .

הגירסא הכי ספורטיבית של הZX היא הZX16V ... ולא הוולקן , משמעותית קיצונית וחזקה ממנה.
אהממממ... אתה צודק היא פשוט מטוס , ה 143 כ"ס שמגיעים במקור לעומת ה 130 בוולקן 1.9 פשוט מעיפים את האוטו קדימה ומוט המייצב הטיפה גדול יותר מאחור פשוט מדביק את האוטו לכביש פי 2 מאשר הוולקן .

לא משמעותית קיצונית , ממש לא , אפילו לא קרובה לזה , וה 16V עדיין עגלה . זו האמת .

מה שכן , נראית סקסית בטירוף . לדעתי .

לאחר כ 3.5 שנים , זו הפעם הראשונה שאני מסכים איתך .

בבקשה לא לזלזל ביכולת הנהיגה של נהגים חדשים ...
יש משהו בדברייך .

ונהגתי על מכוניות רבות בניהם WRX וBMW 328

וזה שנהגת עליהם עושה אותך לנהג מיומן ואחראי שיודע לתפוס זנב בזמן ולדעת להעביר משקל ברכב מפנייה לפנייה ? לדעת כיצד בולמים בסיבוב , איך מפסיקים היגוי יתר או תת היגוי , להרגיש מה השלדה מספרת לך , מה ההגה מספר לך , האינסטינקטים שלך מספיק טובים לאחר הנסיעה במכוניות האלה ? הזמן נסיעה בהם הפך אותך למומחה נהיגה ?

זה שאתה "מפזר" עלינו שנהגת על המכוניות האלה , לא מאיר אותך באור חיובי

שכל מכונית היא מטוס בפני עצמו .
מטוס ?

תובלה אולי . יחסית לשוק הם מהירות , מטוס ? אולי דאון .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...