Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש לפני זה לא מצאתי שום דבר שקשור לזה!

בכל אופן מתחיל להעיק האוטו הזה יותר מדיי בעיות לאחרונה..

לא מזמן משאבת מים הלכה..

לפני חצי שנה חיישן חמצן

ועכשיו יש עוד איזה 2 בעיות מציקות ביותר!

במיוחד ההילוך משום מה כשהאוטו קר פשוט אי אפשר להוציא מ-P הכפתור של ההילוך לא עולה(כאילו לא לוחצים על הברקס) אז אי אפשר להזיז בכלל רק אחרי איזה כמה דקות לפעמיים זה ממש מגזים וצריך לחכות איזה 10-15 דקות וזה ממש ממש מעצבן זה קורה בעיקר אחרי שהאוטו נח חצי יום/יום בבקרים בד"כ ולפעמיים הוא בסדר אבל רוב הזמן הוא לא!

ועוד בעייה במהלך הנסיעה.. שנותנים הרבה גז.... נדלקת הנורה של הבקרת מנוע.. אז צריך לתת לאוטו לאט לאט להגיע למהירות.. וזה גם מעיק.. במיוחד במיהרויות של 100-120 אי אפשר להאיץ מהר.. ברגע שמאיצים הנורה נדלקת והאוטו גם נהיה אדיש...כזה

מרגישים כזה כאילו הוריד הילוך או משהו

ועוד שאלה לא קשורה כ"כ... דבר מוזר שקרה לי..

יצאו מן שערות כאלה מהאגזוז... מתישהו.. בלונדיניות כאלההה :) ולא זכור לי שדחפתי בלונדה לאגזוז..!!!!!!!!!!!!

פורסם

אמממ לא תמיד... גם כשאני חונה במישור יש את הבעייה... בכל אופן אני אנסה את זה - תודה

דווקא היום הוא לא עשה לי בעיות.. במשך היום.. סידרתי ת'אגזוז התוף בפנים היה משוחרר.. לא יודע מה .. אז הוא היה עושה רעש מעצבןן כזה קיצ'ר הבנתי שזה משפיע על הסחיבה..חורים באגזוז וכל זה..!

למרות שלא נראה שזאת הייתה הבעייה אבל הלוואי שזה הסתדר...

בכל אופן שכחתי לציין שעשיתי טיפול לא מזמן.. לפני פחות מחודש.. החלפתי גם שמן גיר.. הקודם כבר השחיר .. עשה את שלו ומעולם לא הוחלף בו שמן גיר.. והוא עשה כבר 120 אלף ק"מ..

פורסם

ועוד שאלה לא קשורה כ"כ... דבר מוזר שקרה לי..

יצאו מן שערות כאלה מהאגזוז... מתישהו.. בלונדיניות כאלההה :) ולא זכור לי שדחפתי בלונדה לאגזוז..!!!!!!!!!!!!

חביבי, אולי אתה לא, אבל אגזוזן כן.

(ואני חושב שיש לנו מנצח חדש בקטגוריית: "המקרה הכי מוזר שקרה לך אי פעם ברכב")

:screwy:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל אני רציני בקשר לזה שמה שיצא מהאגזוז אולי המטאפורה לא הכי מדוויקת.. אבל יצא מין שובל כזה ארוך של כמו חוטים דקים דקים בהירים כאלה ..לא יודע איך לתאר את זה.. מוזר מאודדד..

פורסם

שמתי לב שאתה מדבר על זה שאתה נותן גז ברכב והוא לא מריץ צריך לתת לו לאט לאט.

אז גם לי יש בעיה באוטו שלי (גולף 94 - 1800) אני נוסע למשל בהילוך שני (אוטומט) ואני נותן לאוטו גז בהדרגה,

אז המנוע עושה מין רעש כזה של אדישות והוא מתאמץ כזה, ואם אני דוחף את דוושת הגז עוד יותר בשביל שהוא יאיץ יותר מהר, אז הוא כבר נותן לי קיק, וכמובן שזה לא מה שאני רוצה!

אם מישהו יודע מה זה אמור להיות, אשמח לתשובות.

פורסם

כאשר כפתור ידית ההילוכים נתקע אז בדוק עם עוד מישהוא אם אורות הבלמים פועלים כשאתה לוחץ על דוושת הבלמים (במצב מנוע פועל). אם מתג אורות הבלם לא פועל אז לא ידלקו אורות הבלם ולא ניתן לשחרר את כפתור ידית ההילוכים.

מכיון שראית כעין שערות (בלונדיניות) יוצאות מצנור הפליטה והמכונית לא "מושבת בסל"ד גבוה אז יתכן והתפרק לך דודו פליטה והוא נסתם ו"חונק" המנוע. גש לאגזוזן לבדיקה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אבל אני רציני בקשר לזה שמה שיצא מהאגזוז אולי המטאפורה לא הכי מדוויקת.. אבל יצא מין שובל כזה ארוך של כמו חוטים דקים דקים בהירים כאלה ..לא יודע איך לתאר את זה.. מוזר מאודדד..

שלום.

יש שתי אפשרויות או שתידלקתה דלק 96 אוקטן בימקום 95 או 98 והדלק הרס והמיס את

הממיר הקטליטי האפשרות השניה שהממיר קטליטי שבק חיים.

הבעיה הנוצרת עקב ממיר תקול הוא פגיעה קשה בסחיבה של הרכב אם הרבה תופעות לואי.

יש ללכת למכון אגזוזים לבדיקת הממיר ואם צריך אז להחליף מיד כי אם אני צודק! תקלה כזו הורסת את המנוע.

בלי כול קשר תיתכן ויש בעיה במתג בורר הילוכים שתוקע את הרכב כאשר הוא קר במצב שלג ואז האוטו נוסע מעפן.

תיקון המתג לא מהוה בעיה וגם לא יקר.

אם תרצה עזרה תפנה בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תוקנה הבעייה קצת באיחור אומנםם!

בכל אופן זה היה חיישן מט או משהו כזה.. יש דבר כזה?

עלה 1,500 שקל.. אני יודע שזה מלא.. אבל זה מוסך מורשה של אופל.. רק על הבדיקה רצו 300 אחרי זה הורידו חצי עשו טובה באמת!

בכל אופן הוא הוחלף ועכשיו האוטו נוסע סבבה.. הוא היה טוחן דלק ולא זז!

והיום עשיתי טסט והאוטו משום מה לא עבר בבדיקה של הזיהום משהו עם הלמבדה בכל אופן הציעו לי לקנות תכשיר לניקוי מערכות דלק ולבוא שוב שבוע הבא.. בתקווה שזה ייעזור..

לפני שנה או פחות הוחלף חיישן חמצן גם בעלות של איזה 1000 משום מה אין חיישנים חלייפים וחייב הכל מקורי.. :(

ק'יצר משגע האוטו הזה

• תוכן חדש...