Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי רוצה ללמוד איך בנוי הסרן האחורי של דגמי פז'ו סיטרואן. אתרים עם תמונות פירוק והסברים יעזרו. חיפשתי איך שיכולתי ולא הגעתי למשהו מעניין. אני יודע הבסיס הוא "קציץ" מפותל" אבל את כל המסביב לא כל כך מובן לי.

תודה

בקיצר אין חתימה

פורסם

,406,205,106,206,306,405,ZX,קסארה,AX,סקסו. נדמה לי שגם ב-305. לא סגור על זה.

מאז יציאת סדרת ה-7 (307,407 וכו') הצוחפתים הפסיקו עם זה - וחבל...

פורסם
,406,205,106,206,306,405,ZX,קסארה,AX,סקסו. נדמה לי שגם ב-305. לא סגור על זה.

מאז יציאת סדרת ה-7 (307,407 וכו') הצוחפתים הפסיקו עם זה - וחבל...

שמר,תוציא מהרשימה את ה 405 וה 406 להן אין זרועות עוקבות,לגבי 305 אין לי מושג, תחכה לאחד מעכברי הרשת שידקלם את המידע :?

פורסם

מה שהבנתי זה ככה: יש שתי זרועות שנכנסות ל"צינור" לרוחב הרכב. בין הזרועות ובתוך ה"צינור" יש מוט. יש שני מוטות פיתול שזה סוג של קפיץ. תקנו אותי עם אני טועה.

למה אני תמיד שומע "שיפוץ סרן אחורי"? או שיש מצבים שאנשים מחפשים לקנות את כל הסרן. הבעיה במייסבים בין הזרוע ל"צינור"?

בקיצר אין חתימה

פורסם

מקדונלס- אתה אכן צודק בקשר להבנת מבנה הסרן, לגביי הבעיות בעיקבותיהם משפצים את הסרן גם נכון מדובר בעיקר במיסבים שבין הזרוע לצינור כשבמקרים קיצוניים גם ה"פין" שנכנס לתוך הצינור "משתייף" ויש צורך להחליפו.

אביחי - סרן זרועות נגררות הוא כמו שלך וסרן רב חיבורי הוא בערך כמו הקידמי שלך...

מה ההבדל?? התנהגות!

מה יותר טוב?? כל יצרן והבחירה שלו... בהתאם לשילדה וכו'

עוד סוגים?? סרן קשיח, עצמות עצה כפולות וזהו לא עולים לי עוד...

bmw 318ti - RWD8)

פורסם

קורת מתח רוחבית , סרן עלים , דה דיון , וויסאך. לא חסר.

אגב - מתלה רב חיבורי הוא ממש לא כמו מתלה קדמי של וולקן.

• תוכן חדש...