Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חבר שלי בעל סובארו אימפרזה 1.6 אוטומטית, שנת 2000 (לא בטוח לגבי השנתון, אבל זאת האימפרזה עם הפנסים העגולים מקדימה).

בכל אופן, צריכת הדלק הממוצעת שלו היא בסביבות הליטר ל6-7 ק"מ(!). נתון זה נראה לי פשוט לא הגיוני. האם זו צריכת דלק תקינה לרכב זה? הוא טוען כי הרכב נמצא תקין בכל הקשור לעניין המנוע כשנבדק (הרכב נקנה משומש לפני מספר שבועות), וכי בעלי אימפרזות אחרים מעידים גם הם על צריכה כזאת.

אם הצדק עימי, וזו באמת אינה צריכת דלק הגיונית לאימפרזה תקינה, מה הוא להערכתכם מקור הבעיה? איזו בדיקה צריך לערוך בכדי לברר?

תודה מראש!

פורסם

יש לי אימפרזה 98 וצריכת הדלק בה עומדת על 1 ל10 בנסיעה משולבת.

אינני יודע אם ברכבך מצוי אותו המנוע אבל זו נראת לי צריכת דלק מוגזמת.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ניקוי איכותי ליחידות היניקה, ומעברי הדלק ותאי השריפה , יביא לשיפור בטוח, באם לא בוצעו כאלה ב50000קמ האחרונים.

זה כמובן לאחר בדיקת סקנר ו CO , CO2 , HC , וחיישנים מהותיים, שהכל מתפקד כראוי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בוא שתף אותנו בשיטת המדידה שלך...

ואז יהיה אפשר לאמת את דבריך או להפריך.

הוא איפס את מד הקילומטר בעת המילוי האחרון, מדד כמה ק"מ הוא נסה עד שהשעון הורה על חצי מיכל, חילק את הק"מ לתכולת חצי מיכל דלק, והרי התוצאה..

לא שאלתי אותו מה הורה המד כאשר המיכל התרוקן לגמרי, פשוט במקרה הייתי באוטו באותו רגע והבעתי תמיהה..

בקיצור להגיד לו שיש משהו לא תקין בצריכה שכזו? איזה בדיקות (בשפה עממית ככל שניתן) צריך לבצע בכדי לאמת את הבעיה, והיכן ניתן לבצען? הוא טוען שכל החיישנים נמצאו תקינים בבדיקה לפני הרכישה (שוב, נרכש לפני מספר שבועות..)

פורסם
הוא איפס את מד הקילומטר בעת המילוי האחרון, מדד כמה ק"מ הוא נסה עד שהשעון הורה על חצי מיכל, חילק את הק"מ לתכולת חצי מיכל דלק, והרי התוצאה..

ככה לא מודדים צריכת דלק...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא שאלתי אותו מה הורה המד כאשר המיכל התרוקן לגמרי, פשוט במקרה הייתי באוטו באותו רגע והבעתי תמיהה..

בקיצור להגיד לו שיש משהו לא תקין בצריכה שכזו? איזה בדיקות (בשפה עממית ככל שניתן) צריך לבצע בכדי לאמת את הבעיה, והיכן ניתן לבצען? הוא טוען שכל החיישנים נמצאו תקינים בבדיקה לפני הרכישה (שוב, נרכש לפני מספר שבועות..)

שלום לך,

בהנחה שמיכל האמפריזה 50 ל', אז הוא חילק ב 25 כאשר מד הדלק הצביע על חצי מיכל ?? או שהוא חילק בכמות הליטרים שנכנסו במיכל בעת התדלוק ??

אם הוא חילק ב 25 , הוא טעה מכיוון שמד הדלק בכל סובארו מזייף בצורה מעולה - מנסיון בלגאסי, אמפריזה, B4 חדשה. ז"א בזמן שמד בדלק מצביע על חצי , תמיד יהיה יותר בפועל.

אם הוא חילק בכמות שנכנסה, אז יתכן שיש בעיה מסויימת, או שהוא נהג אלים במיוחד - מושך סל"ד , לחיצה לא לניראית על הדוושה, או לחצן POWER לחוץ כל הזמן (מה שתוקע אותו בהילוך 3).

בכלל לסובארו יש שם רע בצריכת דלק. המצב לא כך. אפילו B4 2.0 שנת 2005 חוצה 11 ק"מ בנסיעה משולבת רגועה.

מקווה שעזרתי.

גימי.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

טוב תקשיב

עד שלא תמדוד בצורה מדוייקת אין פה מה לעשות ויכוחים!

המדידה שביצעת לא מדוייקת ככה שאתה יכול להמשיך לישון ידידי

תקשיב:

קודם כל אתה ממלא פול!

לאחר המילוי (ולפני תחילת הנסיעה) אתה מאפס את הקילומטרז'

אחר כך אתה נוסע כרגיל כמו שאתה נוסע בדרך כלל

כאשר אתה לקראת הרבע מיכל או משהו כזה (לא קריטי)

אתה הולך וממלא שוב פול!

ואז אתה עושה: כמה קילומטרים יצאו לך לחלק לכמה ליטרים שנכנסו לטנק הדלק במילוי השני!

זאת הבדיקה הכי מדויקת ואמינה שתמצא

תעשה את זה ותחזור לפה שוב

פורסם

שאלתי אותו ומסתבר שהוא באמת לקח חצי מיכל ולא לפי כמה ליטרים שהוא בזבז בפועל.

פעם הבאה הוא ימדוד כמה שצריך. אני יעדכן אם גם אחרי מדידה איכותית תהיה צריכה לא הגיונית.

תודה רבה וסליחה על ההטרדה.

נ.ב. מצטער על שגיאות הכתיב בהודעה הקודמת (נסה = נסע), הייתי עייף =)

פורסם

יש לנו שנת 01 צריכה 1-10.

צריכת דלק נבדקת באזור הררי או שטוח? בנסיע בכביש בין ערוני במהירות של 90 קמ"ש או בצורה אחרת?

פורסם

בשיוט ב90 קמ"ש, מעבר לזה הצריכה יותר גבוהה. קודם כל החבר אכן לא בדק צריכת דלק כמו שצריך,

האימפרזות מהדור החדש עם המרכב הכבד והמנוע המיושן צורכות יותר דלק מהאימפרזות של הדור הקודם. בכל הצריכה נשמעת מוגזמת כי הוא לא בדק נכון, לידע כליי גם שהמחוג מורה שהמיכל ריק יכולים להישאר במיכל בין 9-15 ליטר!

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...