Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרצתי חיפוש באתר ולא כל כך מצאתי תשובה לשאלות שלי:

חלק אומרים האוטו אמין, חלק לא, זה ממש מבלבל.

אז ככה:

כבר אמרתי שאימא שלי רוצה לקנות רכב חדש ואני יהיה זה שיבחר אותו כי עוד חודש הוא בחלקו גם שלי שיגמר לי המלווה, אז הראתי לה את הרכב והיא ממש התלהבה .

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האוטו, האם הוא לא אמין כמו שכולם אומרים?

שמעתי שיש לו בעיות ברדיאטור והוא מתחמם מהר וגם בעיות חשמל.....עד כמה זה מסוכן? וגם אם קורה נזק ברדיאוטור כמה זה אמור לעלות כזה דבר?

אני פוחד לקנות את הרכב ולהדפק איתו וללכת כל שבוע למוסך, כי לאימא שלי אין זמן לזה.

האם לדגם 1600 אוטומט, יש כל מיני בעיות מיוחדות? כי אימא שלי רוצה רק אוטומט.

ועוד דבר, ראיתי אחת שחורה, יד שלישית, 70 אלף ק"מ, שנת 98 1600 אוטומטית ב25 אלף שקל. מה אתם אומרים? שווה? כי המחירון שלה בהרבה יותר נמוך.

כל חוות דעת תתקבל, תודה

ניב :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

פיאט רגישים מאוד להזנחה לכן אקזמפלר שטופל טוב ובזמן, האמינות תיהיה בהתאם וטובה. אחד שהוזנח ו"נקרע" ע"י הבעלים הקודמים יכול להציג לא מעט בעיות. אין פה תשובה חד משמעית, אמין או לא, שוב הכל תלוי ברכב הספציפי שתמצא.

לגבי המחיר.. המחירון נמוך ובדרך כלל הרכבים האלה נמכרים בקצת מעל המחירון.

פורסם

וכל השבחים על הגטס נתקבלו מאותו הבחור שהולך "לקנות לאמא קולט כי זה אוטו עם מראה ספורטיבי וזה אוטו טוב"

מישהו אמר "ויקום המלפפון ויכה את הגנן ?" :) :) :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מאחר והדעות הן לא אחידות - תסיק לבד את המסקנה הראויה.

רמז: האם הדעות חלקות בכל הנוגע באמינות של הונדה או טויוטה?

תריץ חיפוש על בראבו והשם משתמש שלי (ebari). כתבתי לא מעט על הרכב.

בגדול - אם הרכב ישרת את אמך לרוב - חפש אלטרנטיבות אחרות. הפיג'ו 306 רק דוגמה אחת

לשם שאני הייתי מעדיף על פני הבראבו. את זו אתה יכול לרכוש מאיזה סבאלה חמוד שלא השתולל.

שלא תבין לא נכון - רכב מצויין ביחס למחיר שלו.

הבעיה העיקרית שלו - בעלים קודמים שלרוב לא תיחזקו אותו כראוי.

פורסם

בזבזתי כחודשיים מהחיים שלי וכאלפיים שקל כשחיפשתי בראבה בראבו או מריאה לעצמי.

בזמן הזה ששאלתי, בעלי מוסכים, בעלים של המכוניות (חברים , לא כאלה שרצו למכור), סטודנטים למכונאות רכב וכדומה.

אצל כולם הייתה תשובה אחת-קטסטרופה בכל מיני ווריאציות.

הם התייחסו לגרסאות האוט'.

לא משנה שהגיר מתוצרת יפנית, הוא מאוד לא אמין, הבעיות חשמל מציפות את הרכב הנ"ל, מחשב רכב קטסטרופלי, והפלסטיקים החיצוניים והפנמיים גם מאיכות ירודה.

הרכב הזה, מה שהופך אותו ל"אטרקטיבי" הוא המחיר היחסית נמוך בשביל שנתון גבוה, אבל שלא תבין לא נכון, הייתי יותר 2 3 4 שנים למטה כדי לקנות לעצמי רכב נורמאלי שנוסע, מאשר השלישייה הזאתי.

כמו כן בזמן הזה שבדקתי את המכוניות הנ"ל ביצעתי הרבה נסיעות מבחן עליהן, לכל אחת מהן היו בעיות בגיר האוט', ללא יוצא מן הכלל.

אם החלטתם קולט, לכו על זה, יותר מהירה אמינה יפה לדעתי מהבראבו, אבל על הצריכת דלק... הקולט יחסית שותה.

עוד משהו, השלישייה הזאתי, הן מכוניות יחסית לא שכירות, רובן נופלות ליידי סוחרים, לכן כשאתהה רואה מכוניות כאלה עם קילומטרז' נמוך, הזהר, לא פעם נפלתי כה על סוחרים ( אפשר לקרוא חלק מהסיפורים שלי בנושא של רמאויות בקנייה מיד שנייה בפורום הזה.

פורסם

Volk - גם בת'רד הקודם על הרכב הנ"ל קבעת כי הרכב ירד מקו הייצור בגלל בעיות חשמל.

עשה טובה - אם אתה לא מכיר את הרכב - אל תתבטא. אתה מטעה.

אם אין לך את הידע המינימלי (ואין לך!!!) אז עדיף שתשב מנגד ובשקט.

אני יכול להבטיח לך שאיכות תא הנוסעים של הבראבו/ה מריאה טוב בהרבה מזה של המיצובישי (ולי היו את שתיהן - קולט 95 כ 6-7 שנים ובראבו כשנה ותשעה חודשים בנוסף לבראבה של אחי שמחזיק אותה כ 4 שנים).

כמו כן -הקולט לא מהירה יותר מהבראבו.

לסיכום: לא ניתן בשום פנים לזלזל ברכבים הללו. הסלידה שלך היא בעיה שלך. אל תלכלך סתם.

פורסם

VOLK, חבר שלי מחזיק בראבה כבר כמעט 4 שנים!! שנת 98 1.6 ידנית, חוץ מהמחלה הידועה של ידיות דלתות חיצוניות מתפוררות לא הייתה לו שום תקלה עד עכשיו!!! האיכות פנים מצויינת לדעתי ואין הרבה קרקושים, אין בכלל פלסטיקים שבורים או סדוקים, לדעתי החומרים טובים מאוד ומראים עמידות לאורך השנים, בינתיים.

לא יודע את מי שאלתה על אמינות הרכב (סטודנטים מוסכנקים ומי לא..) אבל כנראה אותם אנשים לא באמת החזיקו בראבה, בראבו..

פורסם

תודה על התגובות.

ראיתי באיזה שהוא מקום הונדה פרלוד למכירה שנת 98 ב49 אלף שקל

מה אתם אומרים? מחיר טוב? שווה בכלל להתקרב לרכב הזה?

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם
תודה על התגובות.

ראיתי באיזה שהוא מקום הונדה פרלוד למכירה שנת 98 ב49 אלף שקל

מה אתם אומרים? מחיר טוב? שווה בכלל להתקרב לרכב הזה?

הונדה פרלוד בשביל אמא?? חחח...:shock:

ילד אל תקפוץ מעל הפופיק.

פורסם
הונדה פרלוד בשביל אמא?? חחח...:shock:

ילד אל תקפוץ מעל הפופיק.

אינני חושב שעל פניו פרלוד זו קפיצה מעל לפוקיק (במידה והם יכולים להרשות לעצמם לרכוש ולתחזק אחת) מה גם שבסה"כ מדובר ברכב נחמד שיכול בהחלט לשמש 2 אנשים. עם זאת ישנן מספר בעיות כגון זמינות חלפים, העובדה שקשה למצוא אחת במצב טוב ולבסוף בהתחשב בדרישה המוחלטת לאוטו' הרי שכשלעצמה זו סיבה טובה לרדת מהפרלוד וזאת בשל הגיר האוטו' הבעייתי שלה (מבחינת אמינות).
פורסם
VOLK, חבר שלי מחזיק בראבה כבר כמעט 4 שנים!! שנת 98 1.6 ידנית, חוץ מהמחלה הידועה של ידיות דלתות חיצוניות מתפוררות לא הייתה לו שום תקלה עד עכשיו!!! האיכות פנים מצויינת לדעתי ואין הרבה קרקושים, אין בכלל פלסטיקים שבורים או סדוקים, לדעתי החומרים טובים מאוד ומראים עמידות לאורך השנים, בינתיים.

לא יודע את מי שאלתה על אמינות הרכב (סטודנטים מוסכנקים ומי לא..) אבל כנראה אותם אנשים לא באמת החזיקו בראבה, בראבו..

בהודעה שלי ציינתי שאני מדבר על גרסאות האוט', אין לי מושג לגבי המחלות או הפלאים של הגרסה הידנית, גם לי יש חבר בעל בראבו ידנית שמרוצה ממנה עד הגג אבל איכות תא הנסועים ברצפה, וזה מתחיל מבידוד הרעשים ועד הפלסטיקים הסדוקים.

לגבי האוט', בדקתי את כל השלישיה, לפחות 6 רכבים מכל סוג, לאל אחת מהן היו בעיות בגיר\ חשמל\ובעיות הרכבה פנימיות וחיצוניות.

בדקתי עם המוסכניק שלי, עם חבר שלי שגם עובד במסוך, ועם אנשים שמבינים בתחום, ולכולם הייתה תגובה אחת.

כן אולי יש בי שינאה פרטית לגבי השלישיה הזאתי בגלל שעל הזבל המוטורי הזה בזבזתי למעלה מ 2000 שקל, אבל לא משנה כרגע.

הדגמים הנ"ל לא היו רכבים מוצלחים, לא במכירות ולא בכלום.

רכב טוב, לא ימכר במחירון נמוך.

אני לא בא להשוות בין הלנסר לבין הבראבו, שתיהן מכוניות אחרות.

לא יודע מי מהירה יותר ומי איטית יותר.

אני אומר עובדות, עובדות שראיתי בעין, עובדות שסיפרו לי אנשים חסרי אינטרס במכירת האוטו, ועובדות שסיפרו לי אנשים שמבינים בזה טוב מאוד.

רכב שמור בקנאות יסע מצויין, אבל צריך להסתכל על התמונה הכוללת, במידה ויש רכב אחד שנוסע מצויין ועשרה שמתקלקלים הרי שהדגם עצמו סובל מבעיות ולא רכבים ספציפיים.

גם אני בהתחלה ראריתי או בראבה או בראבו במחיר נמוך לשנתון גבוה ונדלקתי, אבל אחרי כמה חודשים, הבנתי שניצלתי.

פורסם

מצמץ... אחזקה של כזה רכב יקרה בהרבה מאחזקה של בראבו, קולט וכו'.. אם זה ביטוח יקר מאוד, חלקים, צריכת דלק גבוהה וכו'.. אז אני חושב שזה כן מדרגה גבוהה מידי לדעתי. והוא סתם מטעה את אמא שלו כי הוא רוצה רכב עם כמה שיותר פוזה! בלי להתחשב בהוצאות הכרוחות בהחזקת רכב שכזה.

פורסם
מצמץ... אחזקה של כזה רכב יקרה בהרבה מאחזקה של בראבו, קולט וכו'.. אם זה ביטוח יקר מאוד, חלקים, צריכת דלק גבוהה וכו'.. אז אני חושב שזה כן מדרגה גבוהה מידי לדעתי. והוא סתם מטעה את אמא שלו כי הוא רוצה רכב עם כמה שיותר פוזה! בלי להתחשב בהוצאות הכרוחות בהחזקת רכב שכזה.
כמוך הבנתי גם אני כי יש להם תקציב נמוך יותר, אך אם הוא שאל לגבי רכב שעולה 49K (באופן מודע) אז אין מקום לטעמי לפקפק ביכולת משפחתו לרכוש אחת. בנוסף כידוע לך, ציינתי בתגובתי הקודמת "במידה והם יכולים להרשות לעצמם לרכוש ולתחזק אחת", כך שלא נעלמה מעיני העובדה הנ"ל. בכל מקרה אני מסכים עמך כי כדאי לרדת מהרכב הנ"ל (ואף שמח כי הסברת את כוונת דבריך בהודעתך הקודמת).
  • תוכן חדש...