Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יצא לי בשבועיים האחרונים לעשות על בשרי השוואה מאד מעניינת ( וכיפית ) ,

יצא לי לנסוע ב - M3 חדשה ( בת שנה ) ובסובארו אימפרזה קיצונית לחלוטין.

מפאת צנעת הפרט אני לא יפרט על המכוניות עצמם ועל בעליהם.

אני תמיד הייתי חובב מושבע של טכנולוגיה , איכות , וביצועים ולכן הנסיעה ב- m3 הייתה בהחלט מדהימה בשבילי :

דבר ראשון יש לרכב הזה צליל פשוט מדהים , צריך לשמוע כדי להבין , מעיין גרגור עמוק אבל להבדיל אלף הבדלות מגרגור של האצ'בק קטנה עם דוד פתוח .... מעיין גרגור עמוק שאומר לך " I AM BAD " .

הרכב עצמו כמובן מפואר בצורה קיצונית , כיאה ל BMW שמחירה נושק למיליון .

התאוצה מדביקה אותך לכיסא די בברוטליות , כל זה מלווה בהעברת הילוכים עם גז ביניים ( ה SMG ).

פשוט הרמוניה מושלמת בין הרכיבים השונים .

ואז ...

יצא לי השבוע לקחת סיבוב ( לא לנהוג למרבה הצער) בסובארו אימפרזה GT של מכר וותיק , ידעתי שהרכב משופר בצורה קיצונית .... אבל לא הבנתי עד כמה .

אני לא רוצה לפרט יותר מדי על הסובארו עקב צנעת הפרט של בעליה אבל אני כן יכול להגיד שהמחיר הסופי לאחר השדרוגים של שני המכוניות די דומה ( m3 אל תשכחו ) ...

שום דבר לא הכין אותי לתאוצה הרצחנית שהרכב הזה מספק :

0-100 תוך 3 שניות

100-200 תוך פחות מ -7 שניות .

אף פעם לא פחדתי מרכב , עד שלקחו אותי לסיבוב ברכב הזה .

הטורבו מצמיד אותך לכיסא בכזאת ברוטליות שפשוט אי אפשר לתאר את זה , הרכב צובר מהירות בכזאת צורה שה - m3 פשוט מרגישה כלאנטיס 1.6 - אני לא מגזים .

הביצועים של הרכב יותר חזקים מכל אופנוע ספורט ( כולל נינג'ה 1000 , הנושא נבדק ) .

לא האמנתי שסובארו GT יכולה להתקרב לכאלו ביצועים .

לאחר סיבוב של כחצי שעה לא יכולתי להפסיק את הרעידות שעברו לי בידיים במשך כמה שעות :) .

ממש רעדתי , כל עקיפה מ - 100 הביאה אותנו ל - 250 במהירות שרכב ממוצע מגיע מ - 0 ל - 80 ...

לאחר שנרגעתי ישבתי וחשבתי על שני המכוניות , מה בעצם עדיף :

לקחת סובארו GT שכזאת , להשקיע עליה הון ולהגיע למצב שהמתחרה היחידה שלה היא פררארי , למבורגיני וכו' או בסכום דומה לקנות "סופרקאר מהקופסא " כגון m3 , 911 וכו' ...

אני בוחר באימפרזה משופרת - ה - m3 הרגישה כמו צעצוע לידה.

* מי שיודע על איזה אימפרזה אני מדבר בבקשה לא לציין את שם הבעלים.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
0-100 תוך 3 שניות

100-200 תוך פחות מ -7 שניות .

ממש רעדתי , כל עקיפה מ - 100 הביאה אותנו ל - 250 במהירות שרכב ממוצע מגיע מ - 0 ל - 80 ...

.

5 תווים

פורסם

תרשה לי לחלוק עלייך

כשאתה קונה אימפרזה ואתה מתחיל לשפר אותה

אתה הופך רכב משפחתי רגיל (נו... כמעט רגיל) והופך אותו למפלצת.

מצד שני כשאתה קונה M3 אתה מקבל רכב מנהלים איכותי שגם נוח לחיות איתו וגם כיף לחרוך אספלט איתו וגם האמינות שלו תהיה גבוהה יותר (כי עם כל הכבוד, הסיכוי שמישהו בישראל יכול לבנות רכב יותר טוב מטובי המהנדסים של BMW

הוא אפסי..).

אבל זה רק אני,

מי שמחפש רכב למטרות נהיגה בלבד

האימפרזה תתאים לו יותר.

מי שמחפש רכב כיפי (מאד) לחיות איתו הBMW תהיה יותר נעימה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תרשה לי לחלוק עלייך

כשאתה קונה אימפרזה ואתה מתחיל לשפר אותה

אתה הופך רכב משפחתי רגיל (נו... כמעט רגיל) והופך אותו למפלצת.

מצד שני כשאתה קונה M3 אתה מקבל רכב מנהלים איכותי שגם נוח לחיות איתו וגם כיף לחרוך אספלט איתו וגם האמינות שלו תהיה גבוהה יותר (כי עם כל הכבוד, הסיכוי שמישהו בישראל יכול לבנות רכב יותר טוב מטובי המהנדסים של BMW

הוא אפסי..).

אבל זה רק אני,

מי שמחפש רכב למטרות נהיגה בלבד

האימפרזה תתאים לו יותר.

מי שמחפש רכב כיפי (מאד) לחיות איתו הBMW תהיה יותר נעימה..

ה - m3 בהחלט הרבה יותר נעימה , הרבה יותר מפוארת ... BMW לכל דבר .

אבל בסופו של דבר על פי מדד " החיוך הטיפשי על הפרצוף " .

ה - GT לוקחת :) .

פורסם

אתה משווה את זה כי מחירי הM3 בארץ הם על גבול הטירוף ולכן זה נראה כאילו כדאי לקחת את האימפרזה.

באירופה ואני אישית ראיתי כמה בארה"ב M3 משופרות גם במקצועיות והמכוניות בהחלט היו מ-א-ו-ד מהירות. ולכן ההשוואה בין המכוניות היא דיי מעוותת כי לא הרבה אימפרזות יעמודו עם M3 משופרת

בארה"ב M3 לא עולה משמעותית יותר יקר מSTI

פורסם

ממתי M3 זה סופר קאר ?

צנעת הפרט כבר מסגירה את בעלי ה האימפרזה.

נסעתי ב M אמנם לא חדשה , אבל המנוע לא נישמע מגרגר ככל , אלא צליל יותר חד , אולי שמעת אגזז שאני לא מאמים שישימו לרכב כזה בן שנה.

לגבי העדפות, זה לא ממש מה עדיף מיבחינת מחיר, זה יותר בכיון של :

לקנות רכב מדהים כמו M , עם אחריות, שהכל עובד , ומרגע הקניה ליהנות ממנו עד השמיים.

או להכין את אותה כמו ת כסף וליקנות רכב ולהשקיע בו , וזה אומר שאין אחריות, ועד שתגיע למצב שהוא נוסע ונוסע ונוסע זה הרבה עבודה וסבלנות וזה יקח הרבה זמן ממתי שתקנה אותו.

אז יש כאלו שיעדיפו סטנדרטי חזק , וכאלו שימרחו את הזמן עד שהסטנדרטי שלהם יהיה חזק יותר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה משווה את זה כי מחירי הM3 בארץ הם על גבול הטירוף ולכן זה נראה כאילו כדאי לקחת את האימפרזה.

באירופה ואני אישית ראיתי כמה בארה"ב M3 משופרות גם במקצועיות והמכוניות בהחלט היו מ-א-ו-ד מהירות. ולכן ההשוואה בין המכוניות היא דיי מעוותת כי לא הרבה אימפרזות יעמודו עם M3 משופרת

בארה"ב M3 לא עולה משמעותית יותר יקר מSTI

מסכים אתך ,

אבל כמו שמישהו כבר ציין בתר'ד הזה מחיר ה - m3 יקר בהרבה מ - STI או EVO 9 לדוגמא .

פורסם

אתה מדבר על ברק כחול?

תעשה לי טובה..

תמשיך לאכול סרטים ולחשוב שהוא עושה 0-100 ב3 שניות.

תמשיך לחשוב שהוא עוקף אופנועי ספורט.

תהנה.

פורסם
אתה מדבר על ברק כחול?

תעשה לי טובה..

תמשיך לאכול סרטים ולחשוב שהוא עושה 0-100 ב3 שניות.

תמשיך לחשוב שהוא עוקף אופנועי ספורט.

תהנה.

זה לא ברק כחול .

זה רכב הרבה יותר רציני.

פורסם

בסדר..

סובארו עושה 0-100 ב3 שניות.

חביבי בארצות לא מצאו איך לעשות את זה,אבל בישראל המדינה הכי נאורה מבחינת ספורט מוטורי מצאו את התשובה..

כמה הוא עושה רבע מייל?

בדקתם מעמידה או מגלגול?

ראיתה בעיניים שלך שהוא עקף ZX10?

או שסיפרו לך?

פורסם
בסדר..

סובארו עושה 0-100 ב3 שניות.

חביבי בארצות לא מצאו איך לעשות את זה,אבל בישראל המדינה הכי נאורה מבחינת ספורט מוטורי מצאו את התשובה..

כמה הוא עושה רבע מייל?

בדקתם מעמידה או מגלגול?

ראיתה בעיניים שלך שהוא עקף ZX10?

או שסיפרו לך?

אני לא מתכוון להתווכח על הנושא ,

אני שומר על צנעת הפרט של בעלי המכונית .

כבר ציינתי שעלות השדרוג עלתה כמו כמעט כמו קניית m3 חדשה , תחשוב על זה .

לסיכום : אני לא מכוון להמשיך להתווכח על הנושא הזה , אני לא ילד בן 14 .

רוצה תאמין , לא רוצה אל תאמין .

פורסם

לא רציתי להתווכח,סך הכול שאלתי אותך כמה שאלות בנושא שאתה כול כך בטוח שהוא עושה 0-100 ב3.

אני לא מבין איך לענות על השאלות הנ"ל פוגע בצנעת הפרט של בעל הרכב.

StReeT RaCeR,

ילדון חמוד,הוא עושה טרור לאופנועים?

עזוב חבל לי להתווכח על זה איתכם הרי כול מה שאני אגיד תנסו לסתור את זה בדרך ילדותית.

אם בעל הרכב רוצה אפשר יהיה לארגן משהו עם YZF1000

פורסם

בוא נתחיל מזה שאתה קצת הוזה .

אני הייתי במקומך נרגע כמה ימים ואז כשאני הייתי מרגיש שאני מתעשת אולי הייתי רושם כאן...

מה שבטוח זה שהיית רושם עם פחות שטויות ופחות התלהבות .

ישנה רק אימפרזה אחת שהכתה אופנוע ליטר וזו של אלבג , עם כל הכבוד לאימפרזה שאתה נסעת בה .

M3 לא היתה ולא תהיה סופרקאר . למה ?

זו במוו משפחתית בגרסה קיצונית ומלחמתית . כמה חזקה שהיא לא תהיה היא לא נבנתה כרכב לביצועים אלא כמשפחתית וגרסת ה M זו גרסת השרירים שלה בניגוד לפורשה 911 שתוכננה להיות רכב ספורט נטו .

יש מבין ?

עכשיו לגבי ההעדפות , כל אחד וטעמו .

אני בעד הנעה אחורית עם יותר סוסים מ M3 ובלי בקרות אחיזה . אבל זה אני , כל אחד וההעדפות שלו .

וכמובן , שאין כמו לבנות הכל בעצמך כמו שאתה רוצה . זה סיפוק לא קטן וגם יחודי בין היתר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...