Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מספר 9112305 מסוג פורד מונדיאו (אם אינני טועה, שכן הוא נעלם די מהר קדימה וכל שהספקתי הוא לרשום את המספר) ניסה להרוג את כל הנהגים על הכביש הבוקר בדרך דרומה על כביש מספר 4.

חלקכם מכירים אותי ודאי ויודעים שאינני "נהג שבת" וגם שאני לא נוטה להגזים בתיאורים. מי שמכיר יותר טוב, יודע גם שאני חוטא לעיתים בזגזוגים בין נתיבים ונהיגה מהירה (ותמיד בטוחה!). אבל הפעם גם אני נדהמתי מסצינת האקשן שנאלצתי לעבור בעל כורחי היום, בעודי נוסע על 100 קמ"ש לערך בתנועה הצפופה של 9:30 בבוקר.

הספקתי לקלוט אותו עוד כשהיה רחוק מאחור, בהצצה חטופה למראה האחורית. כנראה זה היה בגלל שהוא זגזג בפראות מוגזמת והעין שלי קלטה את זה. לא יודע למה, אבל חשבתי לעצמי שהוא נוסע קצת מהר מדי, ושהוא יצטרך להאט כשיתקרב אלי בעוד מספר שניות, שכן הייתי בנתיב השמאלי מתוך שלושה, מימיני מכונית ומימינה משאית (כאשר מלפני מכונית נוספת). החזרתי את תשומת לבי לפנים ולא עברו מספר שניות וקלטתי משהו קרוב מאוד במראה הימנית.

המטורף פשוט נדחק בחרך הצר שבין הנתיב השמאלי לנתיב המרכזי, בדיוק בין שתי המכוניות! בבת אחת הסטתי את ההגה שמאלה בשביל לאפשר לו לעבור, ומספר שניות אח"כ נותרתי המום בעודי צופה בו עושה את אותו התרגיל לכל המכוניות שלפני. לא עברו 20 שניות והוא נעלם לחלוטין.

יותר מזה, אם אני לא טועה קלטתי אותו מדבר בסלולרי (שהחזיק ביד, כמובן) במשך כל הזמן הזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער,שכחתי את הבובלעך על הגז בבית.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לפעמים אני שמח שיש לי ג'יפ 2 טון :-P כולו ברזל איכותי

רק תדע שאם היית מעיר לו, או חס וחלילה עושה מה שכולם חושבים, היית יכול להיות קורבן לאלימות, אם יש לך טלפון עם מצלמה (להרבה כבר יש) היית מסריט קטע קצר ומפליל, נכון זה קשה, לא תמיד מספיקים, אבל אני מתאמן על זה עם ניידות משטרה

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לך תדע מה עבר עליו, לא תמיד אפשר לשפוט בנאדם במקרים כאלה..אומנם זה חמור מאוד שהוא סיכן חיים של אנשים אחרים, אבל....אתה לא יודע בדיוק את הנסיבות.

נניח סיטואציה של אישה שעומדת ללדת באוטו יכולה לגרום גם לכזאת נהיגה ועוד כל מיני סיבות כאלה ואחרות.

Honda hornet 600

פורסם

הגיוני שהרכב גנוב והוא מיהר לפרדסים לשחיטה

לנהג כזה אין מה להפסיד

גם ככה אם ילשינו, עוד 10 דקות הרכב בחלקים.

פורסם

ללדת ברכב זה לא נורא (רק לריפודים), המצב היחיד שבו אני מקבלת נהיגה כזאת זה אם שוכב לו אדם במצב אנוש מאחור.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מצויין, קפוץ לתחנת משטרה קרובה ותתלונן, יישלח לו דו"ח או הזמנה לבית משפט. תקדיש טיפה מזמנך כדי שהדפוק ייקבל בראש...!

פורסם
הגיוני שהרכב גנוב והוא מיהר לפרדסים לשחיטה

לנהג כזה אין מה להפסיד

גם ככה אם ילשינו, עוד 10 דקות הרכב בחלקים.

נכון להיום ב 21:00 (לפי אתר משטרת ישראל) - הרכב לא דווח כרכב גנוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
נכון להיום ב 21:00 (לפי אתר משטרת ישראל) - הרכב לא דווח כרכב גנוב.

איציק

אתה מכיר את מספר הטלפון שאליו שולחים מס רכב ומתקבלת הודעה אם הרכב גנוב או לא?

למגיב מתחתיי,

רכב עם סיומת 05 בסוף אומר אמצע שנות התשעים בערך. בפורד בכל אופן.

פורסם

תנסה לעבור ברחובות יפו בבוקר...אתה חושב שמה שראית זה סרט...

דרך אגב,יש סיכוי שזה רכב חברת היי טק?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

איציק

עד שבעל הרכב מתלונן

עד שהוא מגיע לתחנת המשטרה

עד שהמפגרים שם מקלידים את התלונה במחשב

עובר קצת יותר מחצי יום כמו במקרה הזה ...

"מוות לשיעמום"

פורסם
ללדת ברכב זה לא נורא (רק לריפודים), המצב היחיד שבו אני מקבלת נהיגה כזאת זה אם שוכב לו אדם במצב אנוש מאחור.

יש פה עוד מישהו שחושב ככה?!?:shock:

אם אי פעם אני יקלע לכזאת סיטואציה אישתי תיצטרך לשאת בתוצאות הטיפול הפסיכולוגי, גם אישה צורחת, גם "בריכה" באוטו, גם פשושון קטן והפחד שלא יגרם לו נזק, וגם נהיגה מטורפת=אברבנל.

Honda hornet 600

פורסם
איציק

עד שבעל הרכב מתלונן

עד שהוא מגיע לתחנת המשטרה

עד שהמפגרים שם מקלידים את התלונה במחשב

עובר קצת יותר מחצי יום כמו במקרה הזה ...

אני לא מכיר אף אדם שפוי שיחכה בסבלנות בשביל להגיש תלונה במשטרה על רכב שנגנב.

קמת בבוקר וראית שהרכב לא בחניה - אתה יודע שהוא נגנב, לא תלך למשטרה ? תקח אוטובוס ישר לעבודה ותחפש זמן פנוי (בחודש הקרוב) להגיש תלונה במשטרה ? (לא בבית סיפרי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

*אנחנו לא אוהבים****

אולי הבעלים של הרכב בחו"ל?

אולי קשרו אותם לכסא בתוך הבית?

אולי הרכב נגנב ממגרש מכוניות?

אולי נגנב ממוסך?

אולי זה בעל שאשתו תפסה אותו עם מישהי והוא בורח כל עוד נפשו בו?

אולי זה בעל שגילה כי אשתו נמצאת כרגע עם מישהו והוא טס הביתה כדי לגרום לבחור השני לברוח כל עוד נפשו בו?

אולי אין בהם נפש?

אני אוהב לצטט אותך איציק, סלח לי אבי כי חטאתי.

פורסם

איציק

הבחור יגיע תוך 20 שניות לתחנת המשטרה, OK ?

התלונה תהיה מוקלדת במחשב המשטרע תוך 3 ימים !!!

(מניסיון אישי מר מלפני חודש)

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...