Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא גולף 99.

נהגת חתכה אותי תלשה לי קצת את הפגוש ונוצר שבר באורך כ-5 ס"מ מתחת לפנס.

חומצזה לא יותר מדיי.

האם ניתן לתקן או שצריך להחליף?

האם מחליפים לחדש? או בד"כ שמים מפירוק?

האם כדאי ללכת למוסך VW לתיקון או לפחח? (פשוט חשבתי שאם אני יילך למוסך VW ישימו לי פגוש חדש ויחליפו את כל הצופציקים שמחזיקים את הפגוש).

פורסם

ניתן לתקן ע"י הלחמה אבל הכל תלוי בסדק שנוצר. תיגש לכל פחח לקבל חו"ד והערכת מחיר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שלום,

גם לי יש גולף !!

אוקיי לעניין בעבר ניסיתי לתקן בעצמי את הפגוש מכיוון שהפגוש נסדק וגם נתלש מעט מהמרכב,לצערי התוצאה לא החזיקה הרבה זמן מעמד מסיבה אחת פשוטה כפי שרשמת יש הרבה 'צו'פציקים' מסביב לפגוש שנכנסים לתוך מגרעת בפח (או בפלסטיק לא זוכר) והם מתעקמים נתלשים ואת 'הצו'פציקים' אלה קשה או לא ניתן לתקן.

אני ניסיתי לבצע הדבקה וגם בנייה מחדש של 'הצופציקים' בעזרת אפוקסי פלסטלינה לפלסטיק זה הרבה עבודה ולא ממש מוצלח.

איזה כייף לי :)

פורסם

גש לבעל מקצוע,כמו ששמר ציין,תיקון בעזרת הלחמה וחום,עשיתי זאת לא מזמן,ופשוט לא מרגישים בתיקון,וזה לא צריך להיות כל כך יקר.יוני.

• תוכן חדש...