Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם למישהו יש ניסיון עם ר"ד DEH-P1Y?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן, אז בבקשה לכתוב יתרונות מול חסרונות, ובאופן כללי המלצות על המכשיר וחו"ד... תודה ושבת שלום.

כ"כ, ביצעתי חיפוש. ולא מצאתי את מה שרציתי...

פורסם

ראיתי את השרשור הנ"ל, ולא מצאתי בו את מה שחיפשתי... (יתרונות, חסרונות, המלצות, חו"ד וכו') רוב השירשור מתבסס על ויכוחים למיניהם והמלצות על אלפיין. לא את זה אני מחפש. אני מחפש שרשור שלם על המכשיר שביקשתי, תודה..

פורסם

לא נכון בכלל לא מתקלקל ולא נהרס זה שלפעמים זה לא נפתח קורה 1 לכמה זמן בסך הכל אלה החסרונות היחידים לו יתרונות סאונד מדהים מכשיר נוח לתפעול ויש שלט כמו לכולם אני אישית משתמש רק בשלט ואם תרצה עזרה אם סרטונים שלך לי הודעה

אני מאמין ואתם

פורסם

לעניין הפיוניר מבלי להשוותו למכשירים אחרים

אכן הפנל כמעט בכולם מתישהו יתקע, אך ניתן להתגבר על הבעיה באופן עצמאי באותו הרגע.

חסרון שאין לו תחנות קבועות בצורה הרגילה של כפתורים 1-6 אלא הכל דרך הכפתור המרכזי.

יתרון של 6.5וולט ביציאות להגברה, וזה יותר ממורגש!

כאילו מותקן מגבר גדול יותר ברכב, ובמיוחד אם מעלים דרך הכיוון את ה SLA מ -0 ל2+ אומנם קצת על חשבון איכות אבל לא ממש רציני.

מומלץ לחובבי פיוניר ואם עניין שאין מתגים 1-6 לתחנות רדיו לא מטריד אותך.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה זה "השטויות" האלה?

יתרון? יש לי עכשיו 4 V לא רע בכלל ו היה "6.5" לא רואה יתרון בכלל יש מכשירים אם 2 V לא נירא לי שהם יתאכזבו בגלל זה.

בקיצור היה לי את המכשיר הזה, P8

לפני זה היו לי הרבה מכשירים ויתאכזבתי מהP8 ב כסף הזה קיבלתי אותו דבר שהיה לי פשוט הכל היה מצוייר.

אין הבדל משמעותי בין 77XX ל P8 אז אני אומר אם כבר לקחת מכשיר ב מחיר כזה אזה כבר הייתי אולך על 86XX

יש לו יותר אפשרויות חיתוך.

דעתי...

פורסם

אולי ל-8650 יש יותר אופציות חיתוך שגם זה זניח, אבל אין לו 4X60 שיש רק ל-P1.

פורסם

כאילו מותקן מגבר גדול יותר ברכב, ובמיוחד אם מעלים דרך הכיוון את ה SLA מ -0 ל2+ אומנם קצת על חשבון איכות אבל לא ממש רציני.

אין קשר למתח היציאה של המכשיר לאיכות או לעוצמה הסופית ברכב,

זה לא יותר מורגש ולא ניראה כאילו יש מגבר גדול יותר.

אם אתה לא מבין באמת מה ההבדלים במתחים ומה התוצאה הסופית תעשה חיפוש.

תמיר

פורסם
אולי ל-8650 יש יותר אופציות חיתוך שגם זה זניח, אבל אין לו 4X60 שיש רק ל-P1.
תגיד אתה רציני?

מי שומעה מוזיקה אם מגבר פנימי של הרדיו דיסק באוטו? ו קונה מכשיר ברמות כאלה.

זה 60 וואט MAX, נומנלי זה נירא לי הבדל של 5 או 3 וואט אם אני לא טועה ו רק ב דיסק ו לא ברדיו, זה זניח מאוד.

אתה יודע איזה אופציות חיתוך יש ל8650?

זא לא זניח, ל P8 יש רק HPF לרמקול קידמי אם תדרי חיתוך של 50 80 ו 125 הרץ כמו בכל הדגמים חוץ מנמוכים מאוד כמו 1650 וכאלה.

ו ל 8650 יש HPF גם לאחוריים ו גם לקדנמיים אם יותר תדרי חיתוך אם אני לא 50 63 80 125 ו200 הרץ! המלצה שלי במקום P1\P8 לקחת את ה8650 או 8600 הוא גם יותר יפה (נירא רציני יותר) גם יותר פונקציונלי.

היה לי מכשיר P8 ו לחבר שלי יש עכשיב 8600 הייתי מחליף ל8600 אם לא הייתי לוקח אלפיין

פורסם
אין קשר למתח היציאה של המכשיר לאיכות או לעוצמה הסופית ברכב,

זה לא יותר מורגש ולא ניראה כאילו יש מגבר גדול יותר.

אם אתה לא מבין באמת מה ההבדלים במתחים ומה התוצאה הסופית תעשה חיפוש.

תמיר

עם כל הכבוד לידע שאתה מפגין כאן ויש כבוד,

קח מכשיר שמוציא למשל עד 2V , אחכ החלף אותו במכשיר שמוציא 6.5 וולט (אחד על אחד בלי שינויים ובלי הרמת GAIN) ,ותאמר לי שהשינוי לא מתבטא גם בעוצמה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אתה באמת מעוניין בהמלצה אז רוב התשובות שקיבלת הם בערך כמו המלצות לחליפה של חבר טלפוני בקיצור כולם מקשקשים. ה:P1Y הוא מכשיר מדהים עם יכולות גבוהות ביותר גם בהשוואה לחברות אחרות

"אין עליו" מנסיון.

פורסם
קח מכשיר שמוציא למשל עד 2V , אחכ החלף אותו במכשיר שמוציא 6.5 וולט (אחד על אחד בלי שינויים ובלי הרמת GAIN) ,ותאמר לי שהשינוי לא מתבטא גם בעוצמה.
זה לא ממש נכון מה שאתה אומר, את הגיין מכוונים לפי יציאת הפראוות, מכשיר עם יציאה חזקה יותר יחייב להוריד את הגיין אחרת הצליל יתעוות בטרוף, זה לא מאמת מוסיף עוצמה.

זה שאתה שם ווליום 10 מתוך 60 במכשיר והוא כבר מנגן על הסף זה לא אומר שאתה יכל להגביר עוד ועוד עד 60 וזה יהיה כבר ממש חזק זה יהיה ממש מעוות(10 יהיה באמת הסף שלו).

פורסם

אם המערכת סטריאו בנויה על מכשיר שמוציא 1.7 או 2 או WHATEVER והיא במיטבה , זה מאוד נכון מה שרשמת, למעט העובדה שככל שהסיגנל חזק יותר, הוא סופח פחות רעשים, וקיימים יתרונות נוספים, גם אם צריך להוריד GAIN כדי שלא תהיה בOVER .נכון!

המציאות כפי שאני מכיר אותה, היא שרוב רובם של הרכבים המוגברים , הם לא אלה שהגיעו לתחרות SPL או SQ .

במערכות ה"רגילות" מותקנות מערכות ממוצעות ולפי תקציבים מוגבלים ובדכ המגברים אינם חזקים/מותאמים כראוי, בכל מקרה השילוב של הרמקולים/קומפוננט קדמי, /אחורי, והסאב כלפי ההגברה אינם במיטבם.

או אז שם ההבדל יורגש ובאופן מהותי כפי שציינתי.

בכל כלל יש יוצא מן הכלל ולהפך, במיוחד בתחום הסאונד . נראה לי שמדברים כאן על רכבים שיוצאים מן הכלל, ואולי הם בעצם הכלל של רוב חברי בפורום זה,

לא להם היתה כוונתי כפי שפרטתי בסעיף הראשון של תגובתי זו.

אני מזמין אלי את מי שמעוניין לביצוע ניסוי, אני אבצע אותו, אתם תחליטו כבר לבד, לא על הנייר, אלא בפועל- במציאות.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם המערכת סטריאו בנויה על מכשיר שמוציא 1.7 או 2 או WHATEVER והיא במיטבה , זה מאוד נכון מה שרשמת, למעט העובדה שככל שהסיגנל חזק יותר, הוא סופח פחות רעשים, וקיימים יתרונות נוספים, גם אם צריך להוריד GAIN כדי שלא תהיה בOVER .נכון!

המציאות כפי שאני מכיר אותה, היא שרוב רובם של הרכבים המוגברים , הם לא אלה שהגיעו לתחרות SPL או SQ .

במערכות ה"רגילות" מותקנות מערכות ממוצעות ולפי תקציבים מוגבלים ובדכ המגברים אינם חזקים/מותאמים כראוי, בכל מקרה השילוב של הרמקולים/קומפוננט קדמי, /אחורי, והסאב כלפי ההגברה אינם במיטבם.

או אז שם ההבדל יורגש ובאופן מהותי כפי שציינתי.

בכל כלל יש יוצא מן הכלל ולהפך, במיוחד בתחום הסאונד . נראה לי שמדברים כאן על רכבים שיוצאים מן הכלל, ואולי הם בעצם הכלל של רוב חברי בפורום זה,

לא להם היתה כוונתי כפי שפרטתי בסעיף הראשון של תגובתי זו.

אני מזמין אלי את מי שמעוניין לביצוע ניסוי, אני אבצע אותו, אתם תחליטו כבר לבד, לא על הנייר, אלא בפועל- במציאות.

בברכה

דני

לא מסכים!

אני מסכים אם M.SHERLING

• תוכן חדש...