Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי לנסר GLX 1992 ובה מותקנת מערכת רדיו דיסק של CROWN

עמוד המוצר בזאפ

הבעיה היא שהרמקולים האחוריים חלשים והבאס בהם חלש מאוד, הייתי רוצה להחליפת ברמקולים איכותיים עם באס חזק יותר, אין ברכב מגבר ואין לי תוכניות להתקין אחד. אני צריך רמקולים שאינם דורשים מגבר אך נותנים צליל טוב עם באס חזק.

המחיר כאן הוא גורם קריטי, אני סטודנט עני.

אשמח לשמוע המלצות מחברי הפורום על רמקולים מתאימים.

פורסם

http://zap.co.il/model.asp?model_id=12695

אחלה רמקולים...באסים טובים גם בלי הגברה...יש לי ניסיון טוב איתם

אתה יכול גם לקחת דגם פחות עוצמתי יהיה לך אולי טיפה יותר זול.

אצלי עם אלה בדיוק על הגברה של הרדיו דיסק שומעים מעולה. (כמובן שזה גם תלוי ברדיו דיסק שלך :? )

פורסם
בשביל באס הייתי לוקח את זה

http://zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141036&DB25692=58879

תודה, אבל ראיתי בתגובות על הרמקולים האלו בזאפ שהרמקולים זקוקים למגבר... וכפי שציינתי. אין לי מגבר ולא מתוכנן להיות, האם זאת לא השקעה מיותרת לקחת רמקולים שייתנו את המקסימום רק עם מגבר כאשר אין לי אחד?

והם מאוד יקרים בנוסף להכל.....

פורסם
http://zap.co.il/model.asp?model_id=12695

אחלה רמקולים...באסים טובים גם בלי הגברה...יש לי ניסיון טוב איתם

אתה יכול גם לקחת דגם פחות עוצמתי יהיה לך אולי טיפה יותר זול.

אצלי עם אלה בדיוק על הגברה של הרדיו דיסק שומעים מעולה. (כמובן שזה גם תלוי ברדיו דיסק שלך :? )

איזה רדיו דיסק זה אצלך?
פורסם

מספיק לך רמקול ממש חלש של כ-40WRMS.

ממליץ על הפיוניר הישנים 240 וואט הכחולים, או רמקול אחר שלא יעבור את ה50RMS.

להשקיע ברמקול יותר מידי חזק זה ביזבוז.

פורסם

כרגע יש לי רמקולים 60 RMS של פיוניר, משהו ממש ממש ישן.... אבל הבאס שם חלש מאוד ואם אני מתקרב לווליום מלא, במקום מוסיקה, שומעים רחשושים חזקים, וכ"ו......

לפי ההגיון הפשוט, אני צריך רמקולים חזקים יותר מ60 אם ככה.

או שאני טועה.?

פורסם

לדעתי הבעיה היא לא ברמקולים שלך, אלה בדרישות שלך מהם

ניראה לי אתה פשוט מצפה מהמערכת שלך ליותר מדי.

גם רמקול של 200 רמס יתחיל לזייף ולא יהיה לו באס בווליום גבוה, בגלל שיש צורך במגבר

תבדוק את העינין, תנסה לשמוע אצל חברים שלך שאין להם מגברים וכו

פורסם
כרגע יש לי רמקולים 60 RMS של פיוניר, משהו ממש ממש ישן.... אבל הבאס שם חלש מאוד ואם אני מתקרב לווליום מלא, במקום מוסיקה, שומעים רחשושים חזקים, וכ"ו......

לפי ההגיון הפשוט, אני צריך רמקולים חזקים יותר מ60 אם ככה.

או שאני טועה.?

אתה טועה, לדעתי הבעיה או ברמקול שהוא כבר ישן מידי או במערכת שלך או בכיוונים שם.

פורסם

אתה רוצה הרבה בס ובלי מגבר - אתה צריך ללכת על רמקולים 6*9 - במיצובישי לנסר אפשר להכניס אותם במגש האחורי - יכול להיות שבהתקנה יצטרכו לחתוך לך בפח - אלא אם כן הרמקולים שמותקנים לך הם כבר 6*9 ואז פשוט תחליף...

המלצות שלי - אם אתה מחפש באס חזק - פיוניר מצויינים בזה - הבאס שלהם הוא עמוק ומלטף

או קנווד - שהבאס שלהם הוא חד ופטישי אבל לא מלטף.

הבעיה ברוב הרמקולים האלה היא דווקא הטוויטרים שהם צורחים לשמיים - העוצמה דווקא לא כל כך חשובה למען האמת - אם אתה בלי מגבר תבחר רמקולים עם הספק נמוך יותר - ככה הנצילות מההגברה שלך תהיה גבוהה יותר.

ותבחר תחום תדר סביר! כל מה שעובר את ה25 קילו הרץ (בקשר לטוויטרים) בדרך כלל מתכתי מעוות וכואב - אם אתה כמוני, לא אוהב טוויטרים צורחים - רצוי לא לעבור את ה22 קילו הרץ ובטח שלא את ה25 קילו.

בהצלחה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי הJBL ים - אחלה! לך על זה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי רמקולים של פיוניר והם בלי הגברה ושומעים חבל על הזמן

כולם חושבים שיש לי מגבר..

לך על הפיוניר 350 וואט זה בין 75-80 rms בלי לחשוב פעמיים

תחדש

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

• תוכן חדש...