Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SPL BRM 4200

50X4 RMS

120X2 RMS ברידג'

650 שקל ללא אחריות

או

LANZAR VIBE 411

75X4 RMS

200X2 RMS ברידג'

750 שקל עם אחריות לשנה

בבקשה רק שתי אלה בלבד

מי עדיף?

פורסם

שלום...

תתן בבקשה לינק מפורט על המגבר של חברת SPL!

ואז נדע להגיד לך...

בקשר לדגם הזה עוד לא שמעתי עליו אבל לי יש נסיון אישי עם SPL שקניתי, שהוא גם 50RMS כפול 4 ואני יודע שאני מרוצה ממנו עד הגג....

ואני אשמח לקבל קישור למגבר הנ"ל בגלל שעל שלי אני לא מוצא בכלל קישור בכל האיטנרנט וגם המוכר אמר לי שאין.... פשוט גם זה לא בדיוק הדגם שרשמת אבל מעניין אותי בכל אופן...

אורן

שכחתי רק להגיד בקשר לאחריות למגבר זה באמת שטויות, היה לי אחריות על מגבר שקניתי לפני זה והוא לא עבר.. היציאות שלו או משהו כזה הלכו ובאחריות אמרו לי שהאחריות לא תקפה על זה.... אז הבנתי וגם מהרבה אנשים שכל הקטע הזה של אחריות זה חרטה ברטה.... תמיד החברה ימצאו סיבות על זה שהאחריות לא תקפה במקרים כאלו וכאלו....

מקווה שעזרתי

פורסם
שלום...

תתן בבקשה לינק מפורט על המגבר של חברת SPL!

ואז נדע להגיד לך...

בקשר לדגם הזה עוד לא שמעתי עליו אבל לי יש נסיון אישי עם SPL שקניתי, שהוא גם 50RMS כפול 4 ואני יודע שאני מרוצה ממנו עד הגג....

ואני אשמח לקבל קישור למגבר הנ"ל בגלל שעל שלי אני לא מוצא בכלל קישור בכל האיטנרנט וגם המוכר אמר לי שאין.... פשוט גם זה לא בדיוק הדגם שרשמת אבל מעניין אותי בכל אופן...

SPL זה חברה נמוכה מאוד, ראיתי כמה מוצרים שלהם שמוכרים בארץ ואף אחד מהם לא מוזכר בדפי הרשת,

אורן

שכחתי רק להגיד בקשר לאחריות למגבר זה באמת שטויות, היה לי אחריות על מגבר שקניתי לפני זה והוא לא עבר.. היציאות שלו או משהו כזה הלכו ובאחריות אמרו לי שהאחריות לא תקפה על זה.... אז הבנתי וגם מהרבה אנשים שכל הקטע הזה של אחריות זה חרטה ברטה.... תמיד החברה ימצאו סיבות על זה שהאחריות לא תקפה במקרים כאלו וכאלו....

האחריות תקפה במיוחד על שריפת מגבר אם זה ספק כוח או רכיבי ההגברה, על שבר של גוף המגבר או שבר בכפתורים האחריות לא תקפה, וכן אחריות זה דבר חשוב מאוד.

מקווה שעזרתי

אני מציע לא להתעסק עם הSPL הזה ולבחור בלנזר.

תמיר

פורסם

אם מדובר במגבר שיש לי אני לא מקבל את הביקורת שלך...

כי עד שאתה לא שומע את המגבר אתה לא יכול לשפוט.... היה פה כבר פעמיים תדר על הנושא של המגבר הזה... והמסקנות בסוף זה שכל מי שהיה לו אותו היה מרוצה מאוד.... כמוני בדיוק!

אני אומר שעד שאתם לא שומעים אותו על תגיבו סתם לפי דעות או משהו... בעזרת ה' שיהיה מפגש לא ביום שבת אני יבוא עם האוטו שלי וישמח מאוד שכולם ישמעו איזה מגבר חמוד הוא ויפסיקו סתם עם ביקורות רעות בלי לדעת או לשמוע אותו... כי בגלל ביקורות רעות ששמעתי עליו חשבתי פעמיים אם לקנות ובסוף אמרתי מה שיהיה יהיה וקניתי ואני מרוצה עד הגג....

אורן

• תוכן חדש...