Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב - בערך 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

אני מחפש רכב אמין וזול יחסית לאחזקה , לא חייב אוטומטית. עדיף שנתון 93+

יש לי התלבטויות בין כמה דגמים ואני אשמח לקבל חוות דעת עליהם והצעות לאפשרויות נוספות:

• מאזדה 323F 92
  • פיאט בראבה 96 \ בראבו
  • פיגו' 106
  • פיג'ו 306
  • פורד פיאסטה
  • דיהו סופר רייסר

כמו שאתם רואים אין לי ממש כיוון לגבי קבוצה או משהו מיוחד באוטו - רק שיהיה אמין וזול...

ודרך אגב...

מה לגבי סיטרואן ZX

פורסם

הפיאסטה רכב אמין ומומלץ, בתקציב שלך תוכל לרכוש אחת בשנתון גבוה יחסית, 96'.

חפש גם דיהטסו שרייד, סוזוקי סוויפט..

אני אישית הייתי הולך על הפיאסטה.

פורסם

לגבי ה - ZX, מדובר ברכב ספורטיבי מהנה מאוד לנהיגה בייחוד בגרסת ה -וולקן 2.0 ישנן משופרות בשוק, אך גם ה - 1.4 ו - 1.6 מצוינות, בכל הקשור להנאה מנהיגה,.

פורסם

הפיאסטה אומנם יכולה להיות בחירה טובה אבל האחזקה שלה לא זולה בכלל. המאזדה תהיה הכי אמינה (תלוי בעיקר עד כמה האוטו היה שמור- ככה זה בנוגע לכל המכוניות).

כמו שאמרו לפני אתה יכול לחפש גם סוויפט או שרייד. הן זולות לאזקה ובמחיר טוב אתה יכול למצוא תמורה מצוינת במכוניות הללו.

פורסם

יהיה קשה למצוא מאזדה במצב טוב בתקציב הזה, רובן עברו תחת ידיהם של צעירים שחשבו שזה רכב "ספורטיבי מטורף"..

אם אתה מחפש רכב אמים חסכוני וזול לאחזקה אז שוב פעם, מה שכתבתי מספר הודעות למעלה..

פיאט פונטו גם אופציה טובה, יש את גרסת ה-S55 עם מנוע 1.1 מאוד חסכוני.

פורסם
היי...

אני מחפש רכב אמין וזול יחסית לאחזקה , לא חייב אוטומטית. עדיף שנתון 93+

יש לי התלבטויות בין כמה דגמים ואני אשמח לקבל חוות דעת עליהם והצעות לאפשרויות נוספות:

• מאזדה 323F 92- הרכב המושלם לדעתי, אמין, זול בטיפולים (יחסית), ונותן תמורה נהדרת לכסף
  • פיאט בראבה 96 \ בראבו- לא הרכב הכי אמין שיש, הרכב נוטה להתחמם מהר..
  • פיגו' 106- יהיה לך קשה למצוא אחת שלא עברה עינויים מילדים ברשית דרכם
  • פיג'ו 306- - " -
  • פורד פיאסטה- כמו שנאמר לפני, לא הכי זולה בהחזקה
  • דיהו סופר רייסר- אמרת אמינות, הדיהו לא שיכת לכאן!

כמו שאתם רואים אין לי ממש כיוון לגבי קבוצה או משהו מיוחד באוטו - רק שיהיה אמין וזול...

מקווה שעזרתי

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
לגבי ה - ZX, מדובר ברכב ספורטיבי מהנה מאוד לנהיגה בייחוד בגרסת ה -וולקן 2.0 ישנן משופרות בשוק, אך גם ה - 1.4 ו - 1.6 מצוינות, בכל הקשור להנאה מנהיגה,.

ואיך האמינות??? צריכת דלק?

פורסם

• מאזדה 323F 92 ---עדיפות 1
  • פיאט בראבה 96 \ בראבו--עדיפות 4
  • פיגו' 106 --- עדיפות 3
  • פיג'ו 306 --- עדיפות 2
  • פורד פיאסטה--עדיפות 5
  • דיהו סופר רייסר--עדיפות 6 .

מזדה הכי פופולארית עם סחירות טובה מאוד.

כמו כן אמינה, ומוצלחת.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

חוץ ממראה, במידה והן אותה שנה ואותו המנוע, אז אין שום הבדל..

למרות שה323F נראת יותר ספורטיבית, היא זהה ל323 הרגילה בכל!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
ואיך האמינות??? צריכת דלק?
צריכת דלק ב1.6 לא טובה במיוחד,בסביבות ה-10 ק"מ לליטר בממוצע,ב1.4 טובה בהרבה והביצועים די דומים.

אם האוטו טופל בצורה טובה (מלוקק,אין הרבה כאלה. סביר להניח שלא תמצא) אז הוא יראה אמינות סבירה,עדיין לא יפנית. נראה לי שאתה מחפש אוטו של "לשים דלק ולנסוע",אם ככה תוריד את הZX מהפרק.

אני הייתי ממליץ לך להתרכז בפיאסטה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
פיאט פונטו שנתון גבוהה ב15 אלף רק תראה שהרכב במצב טוב

תתקשר אליי אם אתה רוצה פונטו משנתון גבוה (98)

0525-739060

רכב אמין יחסית- חלקים זולים וצריכת דלק נמוכה, נוח יותר מהיפניות המקבילות אבל פחות נוח מהצרפתיות..

סוויפט יכולה להיות אופציה נהדרת, אמינות ללא דופי אך חלקים יקרים ונוחות של קרש גיהוץ..

haters will hate

פורסם

בקיצור אני מצמצם את האפשרויות שיש בפני כרגע ומוסיף כמה דברים:

• מאזדה 323
  • פגו 306
  • מאזדה 121
  • פיאט בראבה

מה אתם אומרים...

אני ממש מתלבט ולא ממש יודע מה לחפש ולבדוק...

• תוכן חדש...