Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברים שלי התווכחנו על נסיעות מבחן שלפני קניית אוטו חדש. נגיד אני נכנס היום לסוכנות מכוניות, אומר להם שאני מחפש לקנות אוטו וחשבתי בכיוון של מכונית X שיש להם. אני מבקש נסיעת מבחן, נוסע, ולא משלם כלום. האם זה אפשרי? זה באמת לא עולה שום דבר? אני אמרתי שלא ושזה לא הגיוני שזה יהיה ככה כי אם כן אז אם עכשיו סתם מתחשק לי לנסוע על אוטו יוקרתי ואין לי כסף אני פשוט הולך לשם ומבקש נסיעת מבחן.

מה אתם אומרים? אפשרי או לא? וזה בחינם?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בטח שאפשרי, אבל הנסיעה היא קצרה עם אחד המוכרים בד"כ. ואם מדובר ברכב יוקרה צריך להשאיר עירבון. (וכמובן שאם קורה משהו לרכב זה עליך).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

Arliou, רק החלק הראשון של התשובה שלך נכונה..

זה אפשרי - וזה חינם ועם סוכן מכירות..

ובשום רכב יוקרה אתה לא צריך להשאיר ערבון כשאתה לוקח אותו לנסיעת מבחן, ואתה גם לא משלם במקרה שיש תאונה..

בשביל זה יש ביטוח..

מצד שני, לא בכל סוכנות יתנו לך לעשות נסיעת מבחן סתם כי אתה רוצה.. אתה צריך להיות לקוח רציני ולהראות כוונות אמיתיות לרכישה של הרכב..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מנסיון אבל הבנתי שבמקומות מסוימים (מאוד יקרים) בודקים אם אה מסוגל בכלל לקנות (טל לבנק או משהו כזה.)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני בלי מלווה מאז ה18 לאוקטובר 2005
אני מאוד מאוד בספק אם אתה וח'ברה ש'ך תגיעו לסוכנות פורשה בפתח תקווה ותקבלו מיד סיבוב. בסוכנויות היוקרה בדרך כלל הם אלו שיוזמים הזמנות ללקוחות פוטנציאליים לנהיגת מבחן.

אבל אם מגיע בן אדם מבוגר לסוכנות יונדאי ומפגין התעניינות רצינית הוא יקבל סיבוב עם אחד הסוכנים על איזו גטס.

לדעתי, אם יגיע תיכוניסט לסוכנות כל שהיא ויבקש נהיגת מבחן הוא יגלה מהר מאוד שהביטוח של רכבי המבחן לא מכסה אותו, או כל תירוץ דומה. אנשי המכירות יודעים להריח מקילומטר מי רציני ומי לא.

פורסם

זה כמו שאני ואבא שלי נכנסו לחנות לאמבורג'יני בקנדה אפילו לא נגשו להגיד לנו שלום...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

לפי הניסיון שלי בקניית רכב, בדרך כלל סוכן המכירות מציע לך נסיעת מבחן אם הוא רואה שאתה רציני.

זה מה שהיה במיקרה שלי בכל אופן.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

לא אמרתי שאני והחברה שלי נלך לסוכנות. זה כולה התערבות היפוטטית. בטח שלא דובר על פורשה, שבטח לא יתנו לכמה נערים בני 17 אפילו להיכנס.

בקיצור מה שאתה אומר זה לא. זה בלתי אפשרי בשביל מישהו כמוני ללכת לסוכנות מכוניות ולנסוע על נניח מאזדה מיאטה או אסתי טורבו או איבו וכיו"ב... נכון? כי אם כן- זכיתי בלאפה עם פרגית וצ'יפס... חחח

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

זאת אומרת שאין מצב שיתנו ל איזה נסיעת מבחן בשום מכונית?

ואם אני הולך עם אבא והוא משחק אותה רוצה לקנות ואני נוהג...?

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

שוב שרשור ללא כל מטרה, אין מצב שבעולם שאתה תקבל נסיעת מבחן.

נסיעת מבחן לא עולה כסף ותינתן למי שרציני, במקרים מסויימים יבקשו הוכחה להימצאות הסכום ששוה המכונית.

בגדול ילד בן 17 לא יקבל נסיעת מבחן כי הוא ילד וכי אין לו סכום לקנות וכי הוא לא לקוח פוטנציאלי וכי הוא סתם פלצן שמחפש להגיד לחברה הנה נסעתי על עונדה טייפ ערס.

בקיצור - לאנשים רגילים כן, לילדים לא.

וזה בחינם!

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כל מקרה לגופו..

לרוב, לא יתנו לך ככה סתם..

לי למשל שיחררו רכב נסיעת מבחן (חדש וגודש),ובלי יותר מידי סצנות (רק צילום של רישיון הנהיגה).

שוב, זה תלוי עד כמה אתה רציני.

פורסם

נהיגת מבחן ניתן לקבל מגיל ספציפי (אם אני לא טועה 21 או 24) אבל להרבה רכבים אין אפשרות לנסיעת מבחן. אני לא חושב שאם תבוא לסוכנות מרצדס ותבקש סיבוב ב-SL תקבל. אני מניח שבסוכנויות של מכוניות יקרות יבקשו איכשהו לוודא שיש ביכולתך לרכוש רכב יקר לפני שתוכל לקבל נסיעת מבחן. ככה כל אחד יכול לבוא ולבזבז להם את הזמן...

פורסם

לא נמאס לך לפתוח שרשור טיפשי כל שבוע ?

נראה לך שהיבואנים פראיירים, דבילים, מפגרים ???

אנחנו (ציבור הצרכנים) דבילים, פראיירים, מפגרים... למה ? כי אנחנו שותקים

ולא משמיעים קול של מחאה על המחירים הללו...(כן, אני יודע שלממשלה יש צד עיקרי בעניין):twisted: ...

ת'כלס, אם תבוא עם רכב שעולה לפחות 400K ש"ח לסוכנות כלשהי... בטוח תקבל נסיעת מבחן על כל רכב שתרצה...

ביטוח, תנאים (מעל גיל 24 וכו') זה לעניים... לעשירים יעשו ביטוח תוך 5 דקות... העיקר שיקנו את הרכב...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

אני חושב שהגיל הוא 24, זה הגיל שממנו אתה לא נחשב לנהג צעיר(עוד המצאה מטופשת של חברות הביטוח).

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...