Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסאן אלמרה, אני צריך להכניס 2 סאבים 15".

עכשיו הסאב הוא של סוני דגם XS-L151P5

הנתונים מהדף שהגיע איתם:

d (mm): 320

d (inch): 12.6

Rdc: 3.2

Fs (Hz): 22.2

Qts: 0.46

Qes: 0.50

Qms: 5.65

Vas (Lit.): 196.1

Vas (Cu.ft): 6.92

Mms (g): 235.8

Lvc (mH): 1.2

Xmax (mm): 7.0

Xmax (inch): 0.3

BL ™: 14.4

Enc vol (Net): 60Lit/2.10cu.ft

Recommended Ecnolusure: Sealed type.

האם אפשר לבנות כמה סוגי תיבות?

אני יכול לבנות אותה לבד?

אם כן איזה חומרים אני אצטרך?

שאלה נוספת: יש סיכוי שיהיו בעיות עם החשמל?

כאילו אולי אצטרך להחליף מצבר? כי המגבר שלי הוא 1400 W

והרמקולים כ"א 400W RMS, יש לי גם קבל אם זה עוזר (1 פרד) והפיוז שהגיע איתם רשום עליו 140A. אם אצטרך להחליף, כמה עולה מצבר חדש?

ד"א יש אפשרות לחבר את הרדיו דיסק שיכבה את המגבר אוטומטי?

הרדיו דיסק הוא ALPINE 9851R והמגבר הוא סוני מונובלוק 1600W לא זוכר תדגם המדויק.

שאלה נוספת: חשבתי להזמין 2 סאבים קטנים של 6.5" כ"א כדי לשים אותם במקום האחוריים הרגילים..

אני ממש אוהב באסים, אתם חושבים שכדאי להזמין? ואצטרך מגבר בשבילהם או שאפשר להשתמש בALPINE בשביל זה? אני גם רוצה לשים קומפוננט מקדימה.. מה ההמלצות? ואיזו הגברה לשים להם ולסאבים הקטנים? או שאפשר להסתדר עם המגבר של הרדיו דיסק.. תודה!

תודה מראש!

פורסם

אני לא חושב שראיתי כל כך הרבה שאלות בתרד אחד...

ידידי היקר, אני מאוד מציע לך לעבור קצת על FAQ זה רק יוסיף לך מידע ויחסוך ממך כל מיני שאלות שכרגע אתה לא מבין אותם.

כמוכן יש אחלה של אינפורמציה באתר של אוטוסאונד:

www.autosound.co.il

אחרי שתקרא קצת תקבל מושג יותר טוב, ואז נוכל לעזור לך בדברים שבאמת אינך מבין.

under construction..

פורסם

אחי, כבר חרשתי על האתר הזה... חחח, עם כל הכבוד אין שם המלצות לסאב 6.5", לא שאלתי שאלות טכניות כל כך, רציתי המלצות אישיות...

תודה בכל מקרה.

פורסם

יש לך סאבים של 15 אינטץ

למה לשים עוד 2 6.5 , לא עדיף לשים שם קומפוננט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
יש לי ניסאן אלמרה, אני צריך להכניס 2 סאבים 15".

עכשיו הסאב הוא של סוני דגם XS-L151P5

הנתונים מהדף שהגיע איתם:

d (mm): 320

d (inch): 12.6

Rdc: 3.2

Fs (Hz): 22.2

Qts: 0.46

Qes: 0.50

Qms: 5.65

Vas (Lit.): 196.1

Vas (Cu.ft): 6.92

Mms (g): 235.8

Lvc (mH): 1.2

Xmax (mm): 7.0

Xmax (inch): 0.3

BL ™: 14.4

Enc vol (Net): 60Lit/2.10cu.ft

Recommended Ecnolusure: Sealed type.

האם אפשר לבנות כמה סוגי תיבות? כן אפשר.

אני יכול לבנות אותה לבד? אם אין לך ידיים שמאליות אז כן.

אם כן איזה חומרים אני אצטרך? פלטת MDF,דבק עץ, - סיכות\ברגים -.

שאלה נוספת: יש סיכוי שיהיו בעיות עם החשמל? זה תלוי באיזה הספק אתה מתכוון להפעיל את הסאבים.

כאילו אולי אצטרך להחליף מצבר? כי המגבר שלי הוא 1400 W וואט פאק, לא מתמשך מה הדגם המדוייק של המגבר ?!

והרמקולים כ"א 400W RMS, יש לי גם קבל אם זה עוזר (1 פרד) והפיוז שהגיע איתם רשום עליו 140A. אם אצטרך להחליף, כמה עולה מצבר חדש? לא תצטרך להחליף רק אם הוא יהרס, סע למקום שמוכר מצברים ותבדוק, אין לי מחירון בראש.

ד"א יש אפשרות לחבר את הרדיו דיסק שיכבה את המגבר אוטומטי? באופן נורמאלי עושים את זה, המגבר נדלק\נכבה דרך הרדיו דיסק.

הרדיו דיסק הוא ALPINE 9851R והמגבר הוא סוני מונובלוק 1600W לא זוכר תדגם המדויק.

לא אמרת מגבר של 1400W ? אמרתי תן דגם מדוייק.

שאלה נוספת: חשבתי להזמין 2 סאבים קטנים של 6.5" כ"א כדי לשים אותם במקום האחוריים הרגילים.. מיותר לחלוטין!!!!

אני ממש אוהב באסים, אתם חושבים שכדאי להזמין? ואצטרך מגבר בשבילהם או שאפשר להשתמש בALPINE בשביל זה? אני גם רוצה לשים קומפוננט מקדימה.. מה ההמלצות? ואיזו הגברה לשים להם ולסאבים הקטנים? או שאפשר להסתדר עם המגבר של הרדיו דיסק.. תודה!

שכח מה"סאבים" הקטנים כי הם לא היו סאבים הם לא ירדו ממש נמוך ושמעו אותם חלש ואם יהיה לך 2 15 ברכב לא ישמעו אותם בכלל, מיותר, בקשר לסוגיי קומפננטים תעשה חיפוש בפורום.

תודה מראש!

דרך אגב מאיפה הציוד של הסוני ? מאיפה קנית ובאיזה מחיר?

תמיר

פורסם

הזמנתי אותם מארה"ב אחי, עלה לי 3300 ש"ח כולל משלוחה.

מגבר 1600W מונובלוק של סוני XPLOD - דגם xm-1000p5

2 סאבים 15" 400W RMS כ"א - דגם xs-l151p5

וקבל לא זוכר חברה ודגם.

פיוז וכל הקיט..

בקיצר לא יודע, אולי ה6.5 יביאו לי אפקט חמוד של באסים? הם עולים לי בעיקרון 120 ש"ח כ"א.

שווה לא שווה? צריך מגבר? או שאפשר לחבר לרדיו דיסק? עדיף גם קומפוננט מאחורה?

ואני בעיקרון מביא את הקומפוננט מאיבי, אני צריך 6.5 לאחורי ו5.25 לקדמי, איזה קומפוננט הייתם ממליצים לי (עד 90$ בלי משלוח) מאיבי?

תמונות למי שצריך:

eMule-1132163687.jpg

eMule-1132163550.jpg

תודה.

פורסם
הזמנתי אותם מארה"ב אחי, עלה לי 3300 ש"ח כולל משלוחה.

מגבר 1600W מונובלוק של סוני XPLOD - דגם xm-1000p5

2 סאבים 15" 400W RMS כ"א - דגם xs-l151p5

וקבל לא זוכר חברה ודגם.

פיוז וכל הקיט..

בקיצר לא יודע, אולי ה6.5 יביאו לי אפקט חמוד של באסים? הם עולים לי בעיקרון 120 ש"ח כ"א.

שווה לא שווה? צריך מגבר? או שאפשר לחבר לרדיו דיסק? עדיף גם קומפוננט מאחורה?

ואני בעיקרון מביא את הקומפוננט מאיבי, אני צריך 6.5 לאחורי ו5.25 לקדמי, איזה קומפוננט הייתם ממליצים לי (עד 90$ בלי משלוח) מאיבי?

תודה.

אין לך צורך ב6.5 מאחורה, אתה לא תשמע אותם עם 2 סאבים של 15 אינטש, וכמו שכבר תמיר אמר לך זה מיותר לחלוטין ולא הם לא יתנו לך אפקט "חמוד" של באס...יש לך 2 סאבים של 15 אינטש?!?!?!?למה את צריך עוד באס?

קומפוננט מומלץ עד 90 דולר--> PHOENIX GOLD XENON 6.5/5.25.

בכל מקרה זה יהיה מיותר לשים משהו מאחורה שיש 2 סאבים כאלו.

under construction..

פורסם
אין לך צורך ב6.5 מאחורה, אתה לא תשמע אותם עם 2 סאבים של 15 אינטש, וכמו שכבר תמיר אמר לך זה מיותר לחלוטין ולא הם לא יתנו לך אפקט "חמוד" של באס...יש לך 2 סאבים של 15 אינטש?!?!?!?למה את צריך עוד באס?

קומפוננט מומלץ עד 90 דולר--> PHOENIX GOLD XENON 6.5/5.25.

בכל מקרה זה יהיה מיותר לשים משהו מאחורה שיש 2 סאבים כאלו.

שאלה על הקומפוננט, מומלץ לקנות אותו אחד רק בגדלים שונים גם לאחורה ולקדימה?

והאם אני צריך מגבר נפרד בשבילהם או שהALPINE 9581R מספיק לי?

תודה!

פורסם

צריך מגבר גם לקומפננט, דרך אגב לא מצאתי שום נתונים על המגבר שלך ? אתה בטוח שזה הדגם שרשמת?

תמיר

פורסם
צריך מגבר גם לקומפננט, דרך אגב לא מצאתי שום נתונים על המגבר שלך ? אתה בטוח שזה הדגם שרשמת?

תמיר

מצטער אחי שכחתי אות אחת :)

הדגם הוא xm-d1000p5

פורסם

מגבר מעולה, 500WRMS על 4 אום ו900WRMS על 2 אום,

הצריכה שלו כ88A, תצטרך אלטרנטור של כ 100-120A.

תמיר

• תוכן חדש...