Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מ 1 בינואר יוזמנו כל נהגי ישראל להצטלם לתמונת הרישיון שלהם, עם כניסתו לתוקף של רישיון נהיגה ישראלי חדש שיהיה תקף ל 10 שנים במקום ל 5 שנים כנהוג כיום.

אתמול הודיע משרד התחבורה כי 40 תחנות צילום יוקמו ברחבי הארץ, והן יבצעו צילומים ביומטריים, המאפשרים זיהוי ודאי של האדם גם 10 שנים לאחר שהצטלם, גם אם בפניו חלו שינויים פיזיולוגיים או מכוונים.

מחיר הוצאת הרישיון החדש יהיה גבוה משמעותית ממחיר הוצאת הרישיון הקודם: 365 שקלים, לעומת 281 שקלים כיום.

עם זאת בחישוב שנתי העלות תרד בכ 35 אחוז.

"ידיעות אחרונות"

14-11-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חידשתי את הרשיון שלי לפני 5 חודשים והוא תקף עד ל2010/**/**. אני גם צריך ללכת ולחדש שוב? תמיד רציתי לחדש את התמונה אבל ממש לא עכשיו ובטח שלא במחיר כזה.

פורסם

נהגים יתבקשו לעבור לרשיון החדש כאשר יגיע מועד חידוש רישיונם, במהלך חמש השנים הקרובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נהגים יתבקשו לעבור לרשיון החדש כאשר יגיע מועד חידוש רישיונם, במהלך חמש השנים הקרובות.

ל'

אז אני מבין שלא. מצויין. כבר פחדתי שזה משהו שצריך לעשות ב1 בינואר וחשבתי שזה עוד הוצאה מידית של כימעט 400 שקל. :-) עוד 5 שנים אין לי בעיה לשלם אבל לא כרגע...
פורסם

נשמע לך הגיוני ש ~1,000,000 נהגים ידרשו לחדש את הרשיון בו זמנית?!

ברור שזה הדרגתי - במועד חידוש הרשיון.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

הגיע הזמן.

בכל פעם שחידשתי רשיון, פשוט שלחו לי הביתה את חתיכת הפלסטיק ועליה אותה תמונה מימי התיכון, לפני הכרס, הקרחת והשפם.

הם לא מבינים שאנשים משתנים קצת עם הזמן?

פורסם

עמית-כן,גם אתה תצטרך לגשת כשיגיע מועד חידוש הרשיון שלך-כנראה בסף תקופת ה"נהג חדש" שלך.עד היום הרישיון החדש היה מגיע אליך לדואר אוטומטית אבל עם החוק הזה תצטרך לשלם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם עד היום היה צריך לשלם את השובר שמגיע הביתה לפני סוף התוקף של הרשיון הישן.

ההבדל היחיד הוא שעכשיו הגדילו את הסכום, עם זאת הכפילו את התוקף כך שבחישוב שנתי העלות ירדה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...